Tittskåp


Som ett bevis på mitt fejande i köket igår har ni här en bild på ett av skåpen. 
Ointressant jag vet, men ibland tryter verkligen inspirationen totalt ;-)
 

Precis som i lördags har det varit en fullkomligt strålande vinterdag här i huvudstaden idag. Var ute en sväng på lunchen och köpte ny remsa till tunnelbanan och trots en viss kyla(!) var det ljuvligt ute på sitt sätt. Tror att jag blir allt mer begeistrad av vintern, åtminstone när den är så här med en massa härlig vit snö. Dock är allt för kyligt inte att sträva efter kanske, men några minusgrader så är det perfekt tycker jag.


Ikväll började ”Halv åtta hos mig” återigen efter sitt uppehåll och det är ett av mina favoritprogram. Amatörkockar som sätter sina matlagningskonster och sociala färdigheter på prov. Man får bekanta sig med fyra, för varandra okända personer boende i samma stad. Dessa turas sedan om att bjuda varandra på middag. Jättekul att se både hur folk bor och vad de lagar för maträtter. Ett perfekt program för mig som gillar både matlagning och att se hur folk har det hemma. Jag tycker att kvällens meny med rödtunga och kungskrabba lät himmelskt god för en som mig som tycker om fisk och skaldjur.

Nu ska jag göra något som jag längtat efter länge... =)

Önskar er en fin kväll, på återseende!

Kramar i mängder ♥


Kommentarer
Postat av: Carolines hemligheter

Håller med dig, Halvåtta hos mig är riktigt roligt att se på! Tänker varje gång jag kollar att jag måste anmäla min bror, han skulle passa perfekt i det programmet :-) Hoppas att det kommer fler säsonger men det gör det säkert, verkar vara poppis bland många!



Haha, undrar just vad du sysslar med just nu (som du längtat länge efter att göra)... Antar att rätt svar finns att tillgå på bloggen i morgon ;-)



Kramar & sov sött!!!

2010-01-11 @ 21:57:34
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Kix

Åååå sötnos, tänk om mina köksskåp kunde vara så välorganiserade o snygga.....

Hoppas du o maken mår bra. ¨

Stor kram!

2010-01-11 @ 22:19:16
Postat av: Anna - Starwoman ☆

KIx:

Åhhh gumman vad kul att du skriver, saknar dig! Vi måste ta och ses snart!!! Puss och kraaam

2010-01-11 @ 22:38:56
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Carolines hemligheter

Vill gärna träffas snart igen, mamma är ju här tio dagar per månad så jag är nästan mer anträffbar när hon är här än annars men är upptagen just i morgon! Vad typiskt eftersom du var upptagen de andra dagarna denna veckan... Men nästa vecka låter bra, vad tror du om att mötas på Söder efter jobbet någon dag och äta något/ta ett glas vin? Finns ju t.ex. många bra indiska restauranger eller kanske Koh Phangan? Jag är också nyfiken på Greken på hörnet som verkar vara trevlig! Finns ju hur många ställen som helst så det är säkerligen inga problem att hitta något ;-)



Kramar & sov gott!!!



PS. Angående GI så är det nog inte så bra att äta en påse sura geleråttor efter middagen, haha... Men det är ju fräscht att äta lite mindre kolhydrater till middag så man inte känner sig proppmätt på kvällen. Men jag borde vara mer strikt, helt klart, om det skall synas någon skillnad framöver ;-) DS.

2010-01-11 @ 23:09:02
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: a home far away

Hittade precis hit, vilken fin blogg du har!



Ha en fin dag

Kram Gunilla i Singapore

2010-01-12 @ 07:37:08
URL: http://www.vitaanglar.blogspot.com
Postat av: Sofia

Nej, det var inte alls ointressant :) Tvärtom är det kul att se dina välstädade skåp, blev riktigt snyggt och jag får nu en påminnelse om att göra nåt åt röran i köket. Det är bara bra!

2010-01-12 @ 09:01:54
Postat av: Jeanette

Åh så fint du har!

Nu blir jag sugen på att fixa i mina köksskåp med..

Kram

2010-01-12 @ 14:46:25
Postat av: Paula

Vill bara säga att jag kan tycka att det är väldigt inspirerande att se hur andra har det i sina skåp, så känn inte att inspirationen tryter :) Skåpet är verkligen i min smak, välorganiserat och stilrent - precis så som jag försöker hålla mina skåp! Ha det bra! Kram, Paula i Finland

2010-01-12 @ 16:36:49
Postat av: Anette

Hejsan!! Vilken fin ordning du har i skåpen. Även om ingen ser så är det en skön känsla för sej själv att veta att det är ordning och reda i skåp och lådor. Nu har du inspererat mej att städa lite. Tack. Kollar också på "halv åtta hos mej". Kram Anette

2010-01-12 @ 17:24:36
Postat av: Sjantika

Vilken ordning i skåpen! Härligt när allt står på sin plats! Va gott de lät med kungskrabba, det brukar vi äta när vi är hemma i Nordnorge! (tror till och med att det heter Kamtjatkakrabba på ryska (med res för enorma stavfel!) Och det är så gott! Skaldjur är himmelsk också! Riktigt färska ishavsräkor som man hämtar direkt i hamnen... Mmmm... =)

2010-01-12 @ 20:53:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0