Återblickar av mitt 2009


         
Genom bloggen har jag träffat många nya underbara människor under 2009.

Började 2009 med den första bloggträffen här hemma i Sjöstaden. Den sista januari fick jag finbesök av de sex underbara tjejerna Emelie, Katta, Mia, Madeleine, Zandra och Malin. Det blev middag, champagne och många glada skratt. Tio månader senare blev det en repris i Örebro, tyvärr då med lite manfall, men ändock en superskoj träff.

Blev en hel del schlagerkvällar under februari och mars som alltid. Under genrepet av finalen i Globen befann jag mig där tillsammans med lika schlagertokiga och fina Katta. Malena Ernman stod som slutlig segrare den kvällen med operapop dängan "La voix" och vi hamnade senare den schalgerkvällen på något som såg ut att vara en svartklubb i Stockholms undrevärld- Haha!

I slutet av året träffade jag härliga Caroline som bor ett stenkast från mig här i Sjöstaden och vi har sedan dess hunnit med flera vindater och en riktigt bitig långpromenad. Så året har bjudit på minst sagt många oförglömliga träffar med nyfunna bloggvänner och jag hoppas såklart på fler under 2010!
     




Årets kärlekspar ♥Marie & Fredrik♥Stephan & Kristina♥Christian & Emma♥Claes & Lisette   

I mars 2009 damp den första bröllopsinbjudan in och efter det så fullkomligt haglade bröllopsinbjudningarna in där jag och maken inbjöds att närvara då flera av våra vänner bedyrade sin kärlek till varandra. Bröllopen under fyra helger i augusti och september var som bröllop alltid är, helt underbara. Stort tack till brudparen för att vi fick äran att komma på just ert bröllop!

Jag hoppas såklart att mina kära barndomsvänner som ännu inte är gifta: Linda, Kicki eller Sara glider till altaret någon gång under 2010 så jag får fler underbara bröllop att närvara vid ;-)


 

Jag älskar att laga middagar och flera skojiga & galna tjejmiddagar blev det under 2009, både här i Sjöstadshemmet och på andra ställen.

Under året som gått har det blivit en hel del middagar och främst tjejmiddagar. Intensivast var under vår- och sommarhalvåret kan jag konstatera nu när jag blickar tillbaka. Dessa tillställningar oavsett vilket av mina tjejgäng det gäller är de alltid väldigt, väldigt roliga.

Jag hoppas på minst lika många och underbara tjejmiddagar under detta 2010 med börjar redan nu i januari om jag kan få önska!  



Två underbara resor till huvudstäderna Budapest & Paris fick vi till under 2009.

Det blev två resor för min del under 2009 till två storstäder. Började i maj då vi flög till Budapest och upplevde försommaren i den härliga ungerska huvudstaden med soliga dagar. Tyvärr var jag och maken en aning nedsatta pågrund av varsin långvarig och utdragen ögoninflammation, mindre skoj tyvärr.

Avslutade året med ett juligt besök under andra advent i Paris. Jag är verkligen förälskad i den franska huvudstaden och kan se mig själv åka dit om och om igen. Blev några riktigt mysiga dagar i Frankrike utan varken ögoninflammationer eller andra sjukdomar. Ser framemot 2010 och jag undrar vart kosan styr mig detta år...   




Bilder från året som gick samt från vårt bröllop (maj 2008)

2009 var året då vi firade tio år tillsammans maken och jag. Vi träffades en dag i maj 1999 och har sedan dess hållit ihop. Vi har vart ifrån varandra som längst i 21 dagar och det var när Jens var med i tv-programmet "Mullvaden" som spelades in i Canada för si sådär 8-9 år sedan. 2009 var även året då vi firade vår allra första bröllopsdag (firade vi i Budapest) Jag hoppas så klart att det blir fler bröllopsdagar att fira. 




Inredningen dominerades även detta år av vitt med inslag av svart och grått. 

Inredning och design är ett av mina stora intressen och vårt hem är under ständig föränding åtminstone mer eller mindre. Under det gångna året har det inhandlats en del och det mesta har varit i vitaste vitt, från nytt soffbord, ny matta, nytt överkast, till toalettborste, pedalhink och snygga elflugan. 

Inför 2010 har jag ett litet projekt i köket samt så ska jag försöka strukturera upp mitt lilla dressingroom för att utnyttja ytorna bättre än vad som görs idag. Resultatet kommer förhoppningsvis att dyka upp här i bloggen under 2010.  





Några av alla rätter som lagats under året

Mitt andra stora intresse är som ni vet matlagning och många goda rätter har kokats ihop under det gångna året. Allt från vardagsmat till lite festligare menyer. Ser framemot ännu mera matlagning under 2010 och hoppas kunna få maken lite mer intresserad, dock kanske det inte ligger sånära som 2010, men hoppas kan man ju alltid ;-) 




Soliga underbara dagar i juni, juli och augusti

Sommarsäsongen spenderades i stort sett bara i Sverige, med en liten kort avstickare till Norge under vår hemresa från vårt semesterfirande på Västkusten och Bohuslän. Blev många sköna rosékvällar på balkongen och mysiga promenader runt Sjöstaden och Årstaviken. Fann ett underbart litet koloniområde där jag ofta strosade runt och vi tog en härlig båttur i skärgården och njöt av färska skaldjur. Skaldjur var något som jag åt ofantligt mycket av under juni, juli och augusti 2009, så underbart gott. Längtar redan till sommaren 2010...   



Julen är min favorit högtid. Så mysig tid med tända ljus, dofter & umgänget med familj & vänner.

Hösten
har spenderats mestadels här hemma i Stockholm med mycket jobb och vardag. Fick utökade arbetsuppgifter med mer ansvar från november och det har tagit mycket av både min tid och kraft men samtidigt är det såklart oerhört roligt att man har förtroendet för mig och ger mig chanser när de dyker upp. December har sedan som alltid gått i julenstecken med lussebak, julgodistillverkning, julgranspyntande och massvis med tända ljus, julmust och pepparkakor. Älskar tiden omkring jul.

Nu ser jag med glädje fram emot detta nya år. Alltid lika spännande och jag hoppas 2010 blir ett oförglömligt år med både det ena och andra! Ett jättetack till alla er fantastiska och underbara läsare, gamla som nya som följt mig under det gångna året. Jag önskar er en riktigt bra starta på detta nya år! 

Många kramar ♥ 


Kommentarer
Postat av: Ida

Oj vilket händelserikt år!

2010-01-01 @ 14:40:19
URL: http://festizzz.blogg.se/
Postat av: Paula

Åå, vilket underbart år du har haft, jag önskar dig ett lika fantastiskt år 2010! /Paula (kikar ofta in, men kommenterar sällan...)

2010-01-01 @ 14:46:30
Postat av: Hemma hos Katta

Vilken fin tillbakablick!



2009 har verkligen varit ett händelserikt år för er! Många fina bröllop, schlager, Paris, shopping, inredningsprojekt, god mat och jag vet inte allt! Tror dock 2010 kan bli snäppet bättre =)



Happy new year! Många kraamar från Örebro



ps. Ler bara av minnet av "svartklubben". Var helt chockad där ett tag ;) Nästa gång det blir en utgång i Stockholmsnatten får vi nog testa några andra ställen eller vad säger du?

2010-01-01 @ 14:54:30
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Jessica E

Gott Nytt År Anna!



Trevlig årskrönika du har knapat ihop!!



(får man fråga hur du fått till de fina kanterna på korten? Är det något program på webben du hittat?)



KRAM Jessica E

2010-01-01 @ 14:55:10
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Ida:

Jag tyckte först inte det hänt någonting, men när jag sedan blickade tillbaka i bloggen insåg jag att det inte var så hänelsefattigt ändå kanske :-) Gott nytt år! Kram



Paula:

Kul att du läser min blogg, förstår att man inte orkar eller har tiden att kommentera, men kul när du väl gör det :-) Gott Nytt år! Kram



Hemma hos Katta:

Ja det var inte fullt lika händelsefattigt som jag trodde insåg jag när jag knåpade ihop inlägget, dock tror jag också 2010 kan bli snäppet bättre ;-)



Ang utggn vid ditt nästa Sthlmsbesök går vi helt klart på annat ställe - haha ;-) Gott Nytt År! Kramkram



Jessica E:

Tack :-) Jag har fixat korten i detta program: http://www.picnik.com/ Superenkelt och kostar inget - perfekt! Gott Nytt År! Kraaamar

2010-01-01 @ 15:09:53
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Marie

Åh, vad det är kul med sådana här sammanställningar. Orkar nog inte göra en egen, men jättekul att läsa. Vill passa på att tacka för att din blogg förgyllt mitt bloggår 2009!

2010-01-01 @ 15:11:10
URL: http://wwww.marieakerblad.blogg.se/
Postat av: Hannah D

U n d e r b a r t!

Fantastisk text och fantastiska foton.

Skickar hopp om ett om möjligt ännu bättre år.

Din blogg är enormt fantastisk, du får aldrig sluta!



KRAM!

2010-01-01 @ 15:20:32
Postat av: Zandra

Men vilken härlig och fin årskrönika!

Tack för 2009 och 2010 kan ju bara bli bättre vetú! HAHA

Ha en härlig SLÖÖÖ dag, för slö är exakt vad den är här hemma :-)

Många Kramar

2010-01-01 @ 15:21:54
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Theresé

Vilken fin sammanfattning du gjort över 2009!



Läser nästan varje dag här men har tyvärr haft allt för dåligt med tid den sista tiden för att kommentera, men idag så fick jag lite tid :)



Tack för en trevlig bloggläsning 2009 och jag hoppas på ett lyckosamt 2010 för dig!



God fortsättning!



Kram Theresé

2010-01-01 @ 15:47:33
Postat av: Madeleine

Vilken härlig tillbakablick Anna. Blir svårt att slå den 2010 men du om någon lyckas nog:)



Önskar dig ett riktigt gott nytt 2010.

2010-01-01 @ 16:16:12
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: jessi

Kul o se dina årsbilder! Härligt år du har haft, jag önskar dig ett minst lika bra år 2010!!!



KRAM

2010-01-01 @ 16:20:44
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Malin S

Vilken EXCELLENT återblick! Nu får jag världens prestationsångest vad gäller min egen. Hur har du fixat bilderna/texten så piffigt?



Massa gott-nytt-årskramar till bästaste Anna! Har jag förresten glömt att tacka för det söta god julsmset?! Fy på mig! Tackar nu, bättre sent än aldrig.

2010-01-01 @ 16:30:51
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Marie:

Det tar faktiskt sin tid att knåpa ihop, men kul ändå. Tack för dina snälla ord,gott nytt år! Kram



Hannah D:

Tack raringen, vad glad jag blir. Det är ju sådana kommentarer som får mig att fortsätta och fortsätta med bloggandet. Gott nytt år och stor kraaaam



Zandra:

Tackar gullet ;-) Här är en enormt slööö dag också, skönt! Gott nytt år! Kraaaam



Theresé

åh tack det samma, hoppas ditt 2010 blir toppen! Föratår att man inte alltid varken har tid eller lust att kommentera, blir glad när du gör det så klart men dte är ju absolut inget tvång ;-) Gott nytt år! Kraam



Madeleine:

Tack snälla, hoppas och önskar dig ett kanonår 2010, tror det blir ett Madeleine år :-) Stor kraaam



Jessi:

Tack snälla och önskar dig allt gott 2010, kraaaaam



Malin S:

Äsch inte ska du ha prestationsångest, du kan fixa likadana bilder här: http://www.picnik.com/ :-)



Ang julsmset så hade jag inte reflekterat att du inte svarat, så det är lugnt ;-) Gott nytt år! Kram

2010-01-01 @ 16:40:44
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Cicci

Vilken underbar årskrönika du har knåpat ihop. Och vilket händelserikt år du har varit med om! Du fick verkligen med allt såsom resor, inredning och bröllop m.m. Nu får vi hoppas att du har ett lika underbart år fram för dig!



God fortsättning på det nya året!

Många Kramar

2010-01-01 @ 16:44:04
URL: http://mittfonster.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Ønsker deg et riktig godt! Gøy med et tilbake blikk over 2009, håper 2010 blir like bra om ikke bedre : ) Takk for all inspirasjon du gir i din blogg, det er til stor glede for mange. Gleder meg spesielt til nye oppskrifter og inredningstips. Gleder meg til fortsettelsen i det nye året! Ønsker dere også en god helg. Klem fra Elisabeth i Oslo

2010-01-01 @ 16:52:16
Postat av: Susanne

Jättefin årskrönika!

Önskar dig en god fortsättning på det nya året.



Kramen

2010-01-01 @ 16:55:39
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: Lisa

Åh har ni varit tillsammans i 10 år...kan du inte visa bilder fr första tiden då ni träffades. Kram Lisa

2010-01-01 @ 17:03:33
Postat av: Jill

Åhhh!! Vad fint inlägg! Jag blev rörd till tårar av era bröllopsbilder.. så vackert!

Kul att sätta samman det som du gjort! Väldigt uppskattat! Nu ska jag ta mig en titt på det programmet du tipsade om, tack! (picnik) Kram!

2010-01-01 @ 17:07:17
URL: http://jillh.blogg.se/
Postat av: Anonym

Fint inlägg om ditt år. Som vanligt med fina bilder och fin text. Hoppas gårdagskvällen blev lyckad! :)

2010-01-01 @ 18:15:00
URL: http://frutrostek.blogg.se/
Postat av: Therese

vilket härligt år! Och så många bröllop ni var på, vi var på ett förutom vårt eget, nästa år kanske det blir två. Hoppas 2010 blir minst lika bra för dig. Ha en fin kväll, Therese

2010-01-01 @ 18:30:18
URL: http://theperfectwifel.blogg.se/
Postat av: Emelie

vilken fin resumé! Gott nytt år!

2010-01-01 @ 19:02:04
URL: http://emeliesamjolie.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Härligt att se och vad mycket man hinner ändå trots att åren går fortare och fortare!



Hoppas ditt 2010 börjat på allra bästa sätt!

Kram

2010-01-01 @ 19:04:48
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Mira

Vilken underbar tillbakablick. Tusen tack för året som gått. Jag har kikat in dagligen, med undatag av min Egyptenresa.



Stort tack för att du delar med dig och stort tack för all inspiration.



Nästa gång du kommer "hem", hojta gärna till. Hade varit så trevligt med en fika eller annat.



Kramkram

2010-01-01 @ 19:05:25
URL: http://tokmorsan.com
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Mira:

Har ingen tripp inbokad "hem" just nu, men vore absolut trevligt att ses över en fika framöver :-) Gid fortsättning! Kramar

2010-01-01 @ 19:08:54
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Elin

Vilket härligt år du haft! Kul att få en sammanfattning här i bloggen. Såg dina julklappar i ett tidigare inlägg också, OH MY... Du måste ha varit en väldigt snäll flicka iår.



Ett jättegott 2010 önskar jag dig!

Kram

2010-01-01 @ 20:23:57
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: Angelica

Gott Nytt År till dig,

Brukar titta in på din fina blogg då och då

kram Angelica

2010-01-01 @ 21:44:41
URL: http://angelicalivia.blogg.se/
Postat av: Anette

Hejsan! vilken härlig årskrönika. Håller med en annan tjej som lämnade en kommentar tidigare. Du får aldrig sluta blogga. Du ger mej massor av insperation, både med inredning och matlagning. Du är bäst. Ha en skön helg. Anette

2010-01-01 @ 22:34:46
Postat av: Carolines hemligheter

Vilken rolig/snygg/omfattande årskrönika, jättekul att läsa! Och tänk vad kul för dig & maken att läsa om några år och minnas alla roliga stunder under 2009 :-)



Kramar!!!

2010-01-01 @ 23:27:10
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Anita T

Återblickar på 2009!!! Det är bl.a sådana här blogg-

inslag som gör Din blogg så bra!! Fräscha inslag, bra foton, tillräckligt intressant för att återkomma till! Kram och please go on!

2010-01-02 @ 10:34:32
Postat av: Fotograf Annelie Malmgren

Haha! Satt nyss och tänkte på er bröllopsdag! (från min synvinkel då) Tycker in i kikar på bloggen å så ser jag bilder får er bröllopsdag, vilket sammanträffande! :)



Vet du vad som hade varit roligt, att fotografera er igen! ja, om jag har vägarna förbi stockholm eller ni hälsar på Skåne ;) (free off charge of course- ni är ju trots allt mitt första brubpar)



Hoppas ni har det underbart! och ni får det fint i NY :)



MVH

Annelie

2010-01-13 @ 00:04:27
URL: http://anneliemalmgren.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Fotograf Annelie Malmgren

Ja det hade vart riktigt kul, får väl bli en gång när vi fått barn, kan du fota oss tre tillsammans ;-)



Hoppas allt är bra med dig och att du fotograferar och trivs.



Stor kraaaam

2010-01-13 @ 22:25:46
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0