Sött i Marimekkoskålen


Söta chokladpraliner i i Marimekkoskålen denna torsdag.
Tjuvstartar helgen med en eller två av dessa godsaker.

Redan torsdagskväll och arbetsdagen är avklarad. För mig som i sinnet fortfarande befinner mig på en "onsdagsnivå" känner mig i högsta grad positiv inför detta faktum att det ÄR fredag imorgon oavsett vad jag fått för mig. Alltid bättre att känna så här än att ”ligga före” i tanken.

 

Idag den 4 februari har det droppat från hustaken och jag fick såklar genast vårkänslor och ett litet hopp om både snödroppar, lila krokus och en och annan värmande solglimt inom en snar framtid tändes. Till min besvikelse kunde jag dock konstatera redan när jag traskade hemåt att mera snö kom och läste nu i tidningen att det återigen ska bli kallare inom några dagar igen. Så de små vårtecknen som jag suktar så efter låter nog vänta på sig ett bra tag till. Får väl istället dra på mig vinterstället och bege mig ut och göra en snögubbe eller snölykta för det är väl sådan man får ägna sig åt med all denna snö antar jag?

 

Förövrigt har jag nu när jag kom hem lagt bubbelflaskan på kylning inför lördagens glitterfest på SVT. Lika bra att börja de små förberedelserna känner jag ;) Kommer även svänga ihop en trerätters middag på lördag. Är det schlagerfrossa så är det. Dock har jag fortfarande ingen aning om vad det blir, men i min tanke har jag just nu pilgrimsmusslor som bas, älskar verkligen dessa små lyxiga skaldjur. Ska sätta mig och spana efter ett lämpligt recept.

Nu: smygstartar jag helgen i soffan med en stor kopp grönt te och söta chokladpraliner i Marimekkoskålen!

Stor kram ♥

Kommentarer
Postat av: grommis

Du har ikke tenkt deg på finalen i Oslo da? Ser at billettene blir lagt ut for salg på mandag. (sviiindyre dog). Her har vi hatt alle delfinalene allerede, på lørdag er det norsk finale. Blir spennende! Selv om jeg tviler på at vi uansett får noen høy plassering i år siden vi vant i fjor..



Ha en fin kveld med sjokoladepralinene dine, nam!

2010-02-04 @ 18:17:26
URL: http://grommis.blogspot.com
Postat av: grommis

Her kan du lese mer: http://www.billettservice.no/adm/billettservice/NO_ESC2010_info1_Splash.html?tm_link=tm_homeA_2_f1&language=no&l=NO



Forhåpentligvis gjelder det ikke bare for oss i Norge:)



KLEM

2010-02-04 @ 18:35:21
URL: http://grommis.blogspot.com
Postat av: grommis

Haha, ja vi er jo superrike her.. :P Syns alvorlig talt det var i meste laget, konserter pleier ikke være så dyre selv her.. Men det blir nok en kanonsending! Husker sist vi hadde finale, det var STOR stas og jubel! Vet ikke helt om jeg skal prøve å få tak i billetter, hadde vært kjempegøy, men jeg er litt alene blant mine venner om å like Eurovision, hehe:)

2010-02-04 @ 18:43:21
URL: http://grommis.blogspot.com
Postat av: Nicky

Hej Anna!



Jag gillar dina bilder jätte mycket!!! Dom är alltid så eleganta :)



Godnatt! Kram/Nicky :)

2010-02-04 @ 21:25:08
URL: http://accordingtonicky.blogspot.com/
Postat av: Carolines hemligheter

Man borde kanske ta sig ner till er sida av Sjöstaden ikväll och få sig en glimt av Starwoman som är i full färd med att göra snögubbar, snölyktor och kanske en och annan snöängel bland husen :-) Eller så går jag förbi imorgon och ser en hel parad av snögubbar- och gummor och då vet jag förstås vem som varit framme ;-)



Kramkram & ha en fortsatt mysig torsdagskväll!

2010-02-04 @ 21:39:08
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Jenny

Mmm riktigt smarrigt en torsdag som denna. Antar att ni har det lika ruggit i Sthlm som vi har det här nere.

Så tråkigt med den personen som använda "dig" och dina bilder på FB! Vad är det för fel på folk? Man blir ju helt ställd när man läser det. Hoppas du bloggar på som vanligt, trots att du kommer vara lite försiktigare med och lägga ut bilder. Med all rätt! :)

Tittar in här som vanligt, har inte hunnit lägga en kommentar då vi har fullt upp med flytten för tillfället! Snart får vi huset! :) Skoj!

Hoppas allt är bra och att du får en fin helg med massa schalger! (Jag längtar oxå!)

kram kram

2010-02-04 @ 21:50:33
URL: http://jennycharlottes.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Choklad är aldrig fel! längtar också till lördagen,kul att det drar igång nu melodifestivalen.Har inte riktigt koll ännu på vilka som kommer att vara med och tävla,men kul ska det bli.Kram kram!

2010-02-05 @ 09:34:12
URL: http://www.alexoslillavrld.blogspot.com
Postat av: Therese

Hej gumman.. Allt bra med dig idag? Här är det bara bra, såå underbart skönt med fredag och lite ledigt.. Ska även denna helg ut på lite trevligheter, en sväng till Västerås på lördag, middag hos kusin och sen utgång..:) Hoppas din lördag blir toppen nu när Mello äntligen börjar, vet ju att det är din "period" på året gumman.. hihi

Det var verkligen så härligt att ses förra helgen, skönt att bara vara och prata om allt, utbyta tankar och funderingar.. Tack för att du är du och att du är ärlig mot mig gällande min situation, behöver få en liten spark i baken.. haha

Stor fredagskram till min fina vän!!!



(Måste föröska boka in en till träff snart, kanske middag ute och sedan någon bra Bio?)

2010-02-05 @ 09:54:48
URL: http://smastadslivet.blogg.se/
Postat av: Sofia

Här ligger det också bubbel på kylning, ska bli grymt kul imorgon!



Vilka fina praliner i skålen, ser väldigt läckert ut.

2010-02-05 @ 10:13:21
Postat av: kristina

Hej

Har nyligen hittat din blogg. Synd om du slutar men förstår att du blir arg när någon tar bilder ifrån dig. Gillar din stil och inredning har själv ungfär samma stil fästän jag är 15 år äldre än dig. Har haft mycket ek men vill nu ha mer vitt. Har sett att du målat om er säng. Vi har likadan i ek som vill bli vit. Kan du beskriva hur du gjorde skulle jag bli jätteglad. Har även samma liggstol i korg som ni målat svart hur gjorde ni där.



Tack på förhand. Kram Kristina

2010-02-05 @ 10:23:06
URL: http://[email protected]
Postat av: Anonym

Hej Anna. Nu är tidigare diskuterade dator inhandlad :) Den är ju sprillans nyinköpt så jag har inte hunnit använda den så länge, men hittills är jag nöjd :) Trevlig helg, Anna. Kramar från frun :)

2010-02-05 @ 15:24:02
Postat av: Rebecca

Hi, hi, ja göra snölyktor eller snöänglar eller liknande, är väl det enda rätta när nu vintern vägrar flytta på sig! ;)



Själv har jag piggat upp mig genom att köpa hem några krokus i kruka. :) Än är det bara lite knoppar, men hoppas de blommor fint sen.



Här är det lite lätt städning som står på menyn och sen har jag lite inredningspyssel jag kan dona med. Om jag har lust. Det är ju fredag, så jag får göra vad jag vill ;)



Massor fredags-kramar!

2010-02-05 @ 17:00:36
Postat av: Sjantika

Hej! Du måste läsa på aftonbladets hemsida, det är en tjej (heter Anna ironiskt nog) som fått sin identitet kapad på Facebook, och bedragaren har sen lurat av hennes vänner 70 000 kr!! Så jag hoppas att dina vänner inte blir lurade av den där människan som låtsas vara du! Ha en underbar helg!

2010-02-05 @ 17:27:21
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Sjantika:

Ja jag såg det, vad hemslt! Men personen som tagit mina bilder på mig har inte stultit mitt namn mer än förnamnet. Så efternamnet stämmer inte överens med mitt egna, så ingen som känner mig kan bli lurad som tur är =)



Ha en mysig fredagskväll, kram på dig!

2010-02-05 @ 18:12:54
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0