Mousserande & fredagsmys


Fredagslugnet har lagts sig här i Sjöstadshemmet, äntligen helg...

T G I F känns som den bestående formuleringen här på bloggen när jag kommer till fredagarna i dessa tider. Men det är så jag känner inför denna dag som är en av favoriterna av veckans sju. Denna fredag den 5 februari 2010 är alltså inget undantag.

 

Helgen ser ut att bli lugnare och inte fullt lika intensiv som föregående och det är jag nästan lite glad för. Bättre att sprida ut besöken även om förra helgen var kanon på alla sätt och vis med en mix av det mesta. Denna hoppas jag kommer att gå i njutningens tecken tillsammans med maken med god mat, gott i glasen, bra underhållning och glada miner.  

 

Ikväll blir hämtmat från Tezukuri Sushi här i Sjöstaden. Har varit småsugen på vegetarisk maki i flera dagar nu så några sådana bitar och några med tofu blir det för min del. Nigiri med rökt lax för hela slanten till maken. 

Önskar er en riktigt härig fredagskvälloch njut helgen!

Kramar ♥ 

Kommentarer
Postat av: Miia - There´s no place like home

Häääärligt med fredagsmys! Blir samma upplägg här, snart dax att korka upp bubblet & fira in helgen ;)



KRAAAM

2010-02-05 @ 18:11:01
URL: http://theresnoplacelikehome.webblogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

Härlig bild :-) Ha en skön kväll!

Kram Nina

2010-02-05 @ 18:27:33
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Zandra

Njut av helgen fina Anna-Panna!

Här hemma får jag viska för jag typ tappat rösten totalt, till Prinzens glädje hahahah!!

Mysig fredag kväll!

KRAMIZZZZ

2010-02-05 @ 19:32:40
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Gabby

Hej gumman! Tack så mycket!:)Vi tyckte namnen passade så bra ihop med varandra på något vis, hehe! Ja inte ofta man går 40 v utan brukar bli runt v.37, 38 någon gång. Visst börjar man bli spänd nu:) Hoppas sushin smakade bra. Vegetarisk sushi är jag verkligen glad i, så gott. Ha en fortsatt trevlig fredagskväll gumman. Kramar till sötaste!

2010-02-05 @ 22:19:04
URL: http://gabbylita.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Gott med bubbel! Har just kommit hem från decenniets tråkigaste hockeymatch och tror ett glas rött ska få slinka ner.

Ska jag stilla din nyfikenhet då lite? Alla är superenkla och den jag gjorde idag gör jag så här: nötfärs steks och finfördelas, krydda med (vit)peppar och salt. Häll över lagom med chilisås, rör om och späd sedan med (matlagnings)grädde. Ibland skivar jag champinjoner och har i också. Låt småputtra och späd med mer grädde om det behövs!



Nu mot vinglaset och utröstningen i Let´s Dance



Kramar

2010-02-05 @ 22:27:08
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Hemmakatten

Hej, det ser väldigt mysigt och härligt ut. Hoppas att du får en bra helg i schlageryran! Jag längtar till nästa vecka då showen intar Göteborg.

2010-02-05 @ 22:51:36
URL: http://hemmakatten.blogg.se/
Postat av: Karin

Hej söt-nöt!

Håller med dig om att fredagarna är en favoritdag!

Dock är det så mycket jobb nu att dagarna går ihop sig på nåt vis. Så hux flux blir det lika mysigt att dela en flaska vin med kärleken en tisdagkväll istället!



Jag tittar ju ner till Sthlm den 5:e mars på en snabbvisit, och har planerat in att träffa Caroline då också på lite cocktails =)

Så har du tid över skulle det vara kanonskoj om även du hakade på. Annars blir det väl tillfälle nån annangång framöver!

Det passade sig så bra då min sambo skulle ner i affärer samtidigt!



Jag önskar dig hur som helst en trevlig och härlig helg!



KramKramKram

2010-02-06 @ 02:11:05
URL: http://lovesexandmoney.blogg.se/
Postat av: jessi

Så känns det här med TGIF varje fredag! Men nu är det lördag morgon o jag är pirrig magen för allt som ska göras idag... fota kollegans bröllopsfoton, fira makens födelsedag o schlagerfesten! Det ska bli såå skönt ikväll att bara njuta av god mat o kolla in melodifestivalen! Jag bara älskar februari tack vare shclagern!



Hoppas ni får en mysig helg med både avkoppling o schlagerfest!



KRAM

2010-02-06 @ 09:42:07
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Sjantika

Låter som att ni kommer ha en underbar helg tillsammans! Här skiner solen från en klarblå himmel, minus 7 grader, kan det bli bättre när man är leeedig? =)

2010-02-06 @ 11:51:47
Postat av: Malin S

Nu kan du läsa mina recensioner av kvällens Melodifestivalslåtar =) Schlagerkramisar.

2010-02-06 @ 12:17:33
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

Håper dere hadde en hyggelig kveld i går og at maten smakte! I dag er det lørdag og jeg skal snart gjøre meg klar for å gå på jobb. Ønsker dere en strålende dag og kos dere god mat og drikke i kveld og bra musikk på TVn. Klem

2010-02-06 @ 13:12:26
Postat av: Anonym

Anna, jag skulle ta illa vid mig om jag sov över hos dig. Du har nämt det ca 3 ggr att det är kul, men jobbigt att ha sovande gäster.



Säg inget alls isf. Inte trevligt att som gäst få höra att din lgh varit som ett hotell en helg och att du längtar efter vardagen! (map orkar inte med helgerna med gäster)



Tycker det lite okänsligt av dig, visst klart du får vara uppriktig i din egen blogg men då får du finna dig i att in gen vill "besvära" lugnet du vill ha på helgerna.

2010-02-06 @ 14:32:05
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Anonym:

Har mycket svårt att tro att gästerna som var här tar illa vid sig av det jag skrivit. De är allihopa förståndiga och vuxna människor som inte har svårt att tolka några små rader till skillnad från sådana personer som dig som vill misstolka. Tycker att det säger mer om dig än om mig.

2010-02-06 @ 16:25:29
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Camilla

Fredagslyx när den är som bäst! Behövs balans bland helgerna, skönt med lite lugnt ibland :-)

2010-02-06 @ 18:05:28
URL: http://vitha.blogg.se/
Postat av: Anonym

Haha ok Anna, återigen är man "dum, oförståndig, och allt" bara för att man ifrågasätter lite.

Du är över 30 år och bör vara bättre på att ta lite "kritik" vid det här laget. Så fort man skriver någåt lite negativt så hugger du direkt.



Hur som, det var inte min mening att göra dig upprörd ville bara påpeka att det alltid inte är lika trevligt för andra som är gäster att läsa om hur jobbigt det är med gäster flertalet gånger i din blogg.



SKulle du inte skrivit ngt alls om det så skulle man inte kunnat misstolka den ens. Men jag uppskattar din ärlighet, det är JOBBIGT att ha sovande gäster en hel helg. Tycker jag med, men jag skulle aldrig kunna skriva ut det så många gånger. För är trevligare för gästerna att inte veta detta.

2010-02-07 @ 12:42:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0