Vitt, grått eller babyblått




Så här vill jag att Myris ska vara klädd om jag får välja. Behöver dock inte vara märkeskläder, utan menar mer stilmässigt. Ljusblå stickad tröja Burberry, söt virkad apa Lisbeth Dahl, (kan han såklart inte ha på sig, men den är så ljuvligt söt så den fick vara med på ett hörn, vill ha!) Ljuvliga små stickade sockor Lisbeth Dahl, Skor Burberry, Marinblå body Burberry, Snickarbyxor Gant, Raggsockor H&M, Randig body P.O.P. 

Ett helt klart nytt intresse hos mig är att gå i butiker och spana efter plagg till den kommande lilla familjemedlemmen. Var som min svärmor sa till mig när vi sågs en gång under semestern då hon hade köpt en present innehållandes ett sött litet klädset till myran "Jag kan ju bara inte låta bli" och så är det även för mig. Jag dras plötsligt till barnavdelningarna. 

Dock tycker jag att det är ganska svårt att finna plagg som jag personligen tycker om hos de större kedjorna. Jag är nämligen lite "allergisk" mot en massa grälla färger, stora tryck och retromönster. Så detta tillsammans med Disney, Bamse, Pippi, Laban, Tummen o s v på kläder och lakan går helt bort om jag får välja. Jag föredrar mer neutrala, klassiska plagg i vitt, ljus- eller marinblått, grått eller möjligtvis svart (tycker dock att för mycket svart kan se så hårt ut på barn) utan en massa tryck, men detta är ganska sällsynt hos de större kedjorna som sagt. Gäller helt enkelt att passa på att handla när man springer på något som passar. 

Nu ska jag vara social och ta tillvara på resten av denna kväll nu när jag snart inte är ensam hemma länge. Ha det toppen vad ni än ska hitta på denna onsdagskväll! 

Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Jessica - Söndagar med systra mi

Vilket fint kollage!

2010-08-25 @ 18:22:25
URL: http://sondagarmedsystrami.blogspot.com
Postat av: sandra

Jättefina plagg! Håller med, tycker inte heller om allt för mycket tryck! Nu är dock sonen så stor att han gärna önskar alla dessa rori bilar mm men än brukar jag få bestämma :-) Kommer väl en dag det blir tvärstopp! Kram

2010-08-25 @ 18:58:40
URL: http://sandraoalvin.blogg.se/
Postat av: Sofia

polarn & pyret låter det som att du skulle gilla:)

2010-08-25 @ 19:00:07
Postat av: Jenny

Jag föredrar också klassiska enkla plagg i bas färgerna vilket min lilla Simons garderob länge också bestod av. Nu är han dock 3 år och kräver att själv få vara med och välja kläder vilket innebär att alla kläder helst ska ha Blixten (röd racerbil) tryck på. Så mitt råd är att passa medans du kan välja kläder helt fritt :-)

2010-08-25 @ 19:21:41
Postat av: Ninnie

Exakt min stil och sånt jag köpt till våran liten! Älskar apan från lisbeth dahl, grymt söt! :) Raggisarna från hm är underbart goa med!

2010-08-25 @ 19:28:24
URL: http://misscandlee.blogg.se/
Postat av: Zandra

Fin fina kläder! Jag är säker på att Myris kommer vara en fin och välklädd liten Myris i vinter ;-)

Ja söta o fina pojkkläder är bra mycket svårare att hitta än till tjejer men de ska nog gå :-)

Mycket basic har klickats hem från olika internetsidor så jag får ta de lite lugnt på bebisklädes fronten tills han kommer.. eller nåt sånt hihi :-)

Ha en skön Onsdag!

Kramar

2010-08-25 @ 19:58:10
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Elin

Visst är det mysigt att strosa runt bland allt smått?! Och snart har ni honom hos er, har ni börjat fundera på namn ännu? Kram kram

2010-08-25 @ 20:09:56
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: Susanne

Förstår att du njuter :o)

Blev det någon ny frisyr och kanske röd som mig ;o)



Kramen

2010-08-25 @ 20:16:32
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: Camilla

Skulle inte kunna sagt det bättre själv, vi delar fullständigt samma smak och tycke här hör jag ;-) Precis, gäller att snabbt rycka åt sig när man finner något som inte är retromönstrat, gälla färger, tryck osv..för att slippa allt detta får man oftast gå till märkeskläderna - även om kedjorna kan ha en del enfärgat som man kan kombinera upp det hela med.



Lycka till med klädjakten! Kram/Camilla

2010-08-25 @ 20:29:20
URL: http://vitha.blogg.se/
Postat av: Stolta mamman

Hej!

Jättefint collage! Förstår vad du menar när det gäller allergi (hihi) mot tryck av alla de slag, jag kan hålla med dig till stor del även om jag personligen inte är lika "strikt" vad gäller färger. Tycker de blå nyanserna är superfina men är för egen del inte blyg att slänga in andra färger om det är fina plagg. Barnkläder är hur som helst SÅ roligt, och jag förstår verligen att du dras mot de avdelningarna i affärerna...det var precis samma sak för mig när jag var gravid.

Tack för en fin blogg och lycka till med bebben i magen!

Kramkram.

2010-08-25 @ 20:35:15
Postat av: Anette

Hejsan!! Ingen tvekan om att lilla myran kommer att bli välklädd. Gillar också det klassiska bäst. Det håller längst. Ha nu en bra onsdagskväll, du och myran. Kraam Anette

2010-08-25 @ 20:49:51
Postat av: Carolines hemligheter

Åh, vilka söta saker!!! Det är väl jättebra att köpa på dig när du hittar något fint nu fram tills att Myris tittar ut, annars blir det nog lätt så att man desperationsköper en hel uppsättning med halvfina plagg på slutet för att gardera sig inför den första tiden (då lär man ju inte vara så sugen på att ta med sig en nyfödd bebis bland förkylda folkhorder på julklappsjakt i varuhusen...).



Hoppas att du har en riktigt mysig kväll med maken, fördelen med att vara ifrån varandra några nätter är ju att då får man plötsligt lite mer guldkant på vardagskvällarna när man ses igen efter att ha längtat efter varandra en stund :-)



Kramar!!!

2010-08-25 @ 21:42:02
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Kidelinbloggen - Therese

Kul inlägg Anna och din stil känns inte helt oväntad:) Tips för dej att kolla närmre på är Mini A Ture, Petit Bateau och How to kiss a frog som har både snygga, neutrala och materialvänliga plagg. Glöm heller inte de svenska märkena om du letar efter randiga överdelar för de är faktiskt riktigt duktiga. Det här har du kanske redan koll på men då du pratar barnkläder kan jag ju bara inte vara tyst:)

2010-08-25 @ 22:41:56
URL: http://www.kidelin.se/blogg
Postat av: Sofia

Fint!

Men...hur blev håret? :)

2010-08-26 @ 00:25:14
URL: http://whatiam.blogg.se/
Postat av: Mira

Fina kläder och Myris kommer nog passa bra i klassiska kläder. Du klär dig väl oxå ganska klassiskt själv? Jag är totalt tvärtemot.. har sällan vita eller ljusa kläder alls, gillar att blanda upp svart med turkost osv. På min lilla groda är det färger som gäller, gillar starka färger på henne såsom rött, cerise, turkost osv. Och så gillar jag ju retrokläder oxå ;). Provade en vit body och beigerandiga byxor på henne en gång - gick inte alls, hon måste ha färg. =)



Jag tycker att det är härligt att alla är olika och tycker olika. =) Jag var bara tvungen att kommentera nu för att alla andra verkar gilla klassiska kläder .. ;)



Kram och ha en fin dag!

2010-08-26 @ 11:26:32
URL: http://mirandalux.blogspot.com
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Mira:

Jag håller med, tycker det är härligt att vi alla är olika. Tråkigt om ALLA tyckte, tänkte och gillade samma sak/stil.



Själv klär jag mig precis som du säger ganska klassiskt (och tråkigt/färglöst kanske)och min man likaså därför blir det väl automatiskt att man vill att barnen ska klä sig ungefär samma (för det är ju den stilen man gillar). Så myran kommer torligtvis se ut som ovan tills han är stor nog att få bestämma själv hur han vill se ut =) Kramis

2010-08-26 @ 11:39:28
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Angelica

Åh supersöta plagg! Jag har exakt samma stil på vår lille Milton, men vi har turen att ha Zara Kids på Mallorca. De har verkligen superfina/enkla plagg. Här nere är det faktiskt svårt att hitta mönstrat, färgglatt ibland - spanjorerna är mycket mera klassiska i sina barnplagg och mycket är typiskt babyrosa/babyblått och kan t o m vara tråkigt i längden!



Hoppas att du hittar massor med kul till gossen! Det är så mycket roligare att shoppa till de små och det finns en viss "fara" med att det är så ljuvligt enkelt att handla över nätet!



Kram



Angelica

2010-08-26 @ 13:11:54
URL: http://angelicaee.blogspot.com
Postat av: Madelene

Ja jag gillar oxå den här stilen och jag kunde klä vår son i den till att börja med...men sen blir dom lite större och börjar själva vilja välja kläder och då kommer Bamse och Blixten McQueen å alla dom andra Disneyfigurerna i garderoben...men man kan ändå göra en snygg stilren klädsel av det...man får bara mixa och kompromissa lite! =)

2010-08-26 @ 15:52:39
Postat av: camilla

Jättefint collage! Det är ju mycket svårare att hitta fint till killar så du gör så rätt i att passa på när du hittar något. Kan tipsa om en butik som heter Milla Milano och ligger på Rörstrandsgatan, fantastiskt fina barnkläder och skor. Man kan även beställa via hennes blogg.. Kram till dig och fina magen!

2010-08-26 @ 17:10:21
URL: http://technologyforthesoul.blogspot.com/
Postat av: Mira

Anna - hoppas du inte tror att jag tycker klassiskt är färglöst och tråkigt! Absolut inte. Jag tycker att det är jättefint på andra men inte på mig. Samma med heminredning - jag älskar att läsa bloggar som har så fina vita hem som du har, där allt matchar så fint. Kan många gånger önska att jag oxå kunde ha det så.. men det går inte. ;) Mitt hem är ett virrvarr av färger, nytt och gammalt. Just därför drömmer man sig gärna bort till sånt där allt matchar och det är så fint. =)

2010-08-26 @ 18:14:28
URL: http://mirandalux.blogspot.com
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Mira:

Nej det var inte alls så jag tänkte, mer att jag faktiskt själv kan känna mig lite "tråkig" som inte vågar lite färg, men när jag gör det så blir det ändå att jag ant "gömmer" mig bakom något svart som en kavaj eller kofta och gäller det inredning så åker det färgranna in i garderoben ;-)



Så du önskar du kunde vara lite mera färglös och matcha, medans jag ibland önskar att jag kunde vara lite mera "modig" om du förstår vad jag menar!



Kramkalas till dig och söta lilltjejen!

2010-08-26 @ 19:17:03
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Malin S

Myris kommer vara finast i Sjöstaden! Det är verkligen snyggt med det enkla/klassiska. Som du vet så klär jag dock inte Amy så. Jag tycker att hon passar i färg/mönster - ju galnare desto bättre på något vis =)

2010-08-27 @ 00:14:00
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0