Premature



En vän till maken (från studietiden i Lund) och hans fru har i dagarna fått sin son hela tre månader för tidigt. Den lilla gossen vägde bara 890 gram när han föddes. Mina tankar går just nu till dem och jag håller tummarna för att allt ska sluta lyckligt. Tänker mig in i situationen själv om Myran plötsligt skulle besluta sig för att komma ut nu i dagarna, vilket trauma! Han kan rent statistiskt klara sig, men vilken konstant oro det skulle medföra om han verkligen kom till världen redan nu. Nej du min lilla unge♥ du får allt se till att stanna där inne ett tag till och växa dig lite större och starkare. Nog för att jag längtar efter dig massor, men vi tar ett steg i taget!

 

Ja vad har annars hänt denna torsdag? Kan snabbt konstatera att inget extraordinärt har skett, så en helt vanlig vardag med allt som det nu för med sig har det varit. Tidig morgon, tider att passa, arbetsuppgifter att ta tag i och så en liten gnutta fritid så här mot kvällskvisten. Ekorrhjulet infann sig ovanligt snabbt i år...

 

Maken är och tar en (troligtvis fler) öl ikväll med några grabbar. Själv ska jag umgås med Ernst Kirchsteiger en timma tänkte jag runt 20-tiden. Efter den timman får vi se vad jag hittar på. Är en aning rörigt i gästrummet, så borde ta tag och ”röja” lite där inne, men får se om inspirationen infinner sig. Inte så troligt men det ser bra ut så här i skrift iallafall ;-)

 

Sköt om er, så hörs vi!

 

Kramar ♥


Kommentarer
Postat av: Nina

Har också tänkt på den lille nyfödde mycket idag. Jag vet bara hur chockad jag blev när min lillkille kom lite över 2 veckor före utsatt tid. Kan inte ens föreställa mig chocken när ens älskling vill göra entré i världen flera månader för tidigt!

2010-08-12 @ 17:14:51
URL: http://ninabloggar.blogspot.com
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Nina:

Usch, har inte kunnat släppa det på hela dagen. Hoppas att allt ska gå väl för dem. Jag har både bekanta som det gått bra för i samma situation men tyvärr vet jag också ett par som det inte slutade lyckligt för, så sorgligt!

2010-08-12 @ 17:25:24
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Zandra

Usch vad jobbigt, håller tummarna för att allt ska gå bra för deras lilla.

Har också dealat med Lillprinzen om att inte komma allt för tidigt nån vecka går an .. :-)

Ha en skön torsdag!

Kramar

2010-08-12 @ 17:30:35
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Hoppas allt går bra för den lille och hans föräldrar. Ingen drömstart precis med all oro som följer.



Har du också dejt med Ernst idag? Konstigt vad den mannen kan hålla många bollar i luften samtidigt ;-)



Ha det så trevligt!



Kram

2010-08-12 @ 18:22:28
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Elins blogg

Usch vad hemskt :( Hoppas verkligen att det ordnar sig för dem! Hoppas verkligen att du klarar dig från något sådant, men det är nog ingen stor risk eller fara, inte något att oroa sig för i onödan iallafall :)



Stor kram till dig!

2010-08-12 @ 18:24:09
URL: http://elinhammarstrom.blogg.se/
Postat av: Susanne

Usch så jobbigt, håller tummarna att allt går vägen.

Har vänner som fick en flicka några månader för tidigt men hon vägde i alla fall 1500g och allt gick vägen. Hoppas verkligen din lilla myra vill vara kvar i värmen tiden ut :o)



Ha en skön kväll

Kramen

2010-08-12 @ 18:57:45
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: Isabella (nygift och gravid)

Usch vad jobbigt! Jag tänker samma sak då jag har tre månader kvar till BF och kan inte föreställa mig om bebisen får för sig att komma ut nu. Vissa bebisar har bråttom ut tyvärr. :(

Jag håller tummarna att det ska gå bra för dom.

2010-08-12 @ 19:09:03
URL: http://isabellaskrypin.blogg.se/
Postat av: Annas inspiration

åh så oroligt,

HOPPAS HOPPAS allt ska gå bra med det lilla knytet.



Ha en bra kväll med Ernst.

kramis

2010-08-12 @ 19:53:28
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Kidelinbloggen - Therese

Oh det där går rakt till mitt hjärta Anna och jag hoppas verkligen att era vänner och deras nya familjemedlem kämpar och reser sig ännu starkare efter detta!

Visst längtar man som gravid efter att få träffa sitt älskade barn (kanske längtade jag för mycket efter Saga kan jag anklaga mig själv för ibland...) men samtidigt ska man vara otroligt lycklig om den stannar till bf. Jag hoppas din graviditet kommer fortlöpa utan problem!

Kramar

2010-08-12 @ 21:32:58
URL: http://www.kidelin.se/blogg
Postat av: Dinka

Usch!Hoppas den lille klarar sig och de får ett lyckligt slut.



KRAM!

2010-08-12 @ 21:40:16
URL: http://www.sannaboke.blogspot.com
Postat av: Nina

Läste nu på kvällskvisten på Facebook att den lille plutten ökat 15 gram och nu är över 900! Oj vad det värmde i hjärtat!

2010-08-13 @ 01:06:48
URL: http://ninabloggar.blogspot.com
Postat av: Anna

Nina:

Åhhhh vad härligt att höra!

2010-08-13 @ 07:24:33
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Madelene

Åh vá jag håller alla tummar för era vänner och deras lille son!



Vår son föddes 6 veckor för tidigt och det fanns inget vi kunde gjort annorlunda för att förhindra det...men visst blir det en annorlunda start på livet med sitt barn! =)

2010-08-13 @ 08:04:39
Postat av: Joysan

Hejsan! Vill börja med att gratulera till graviditeten. Är inne här och kikar ibland men är himlans dålig på att kommentera. Sen vill jag också säga att jag hoppas att det går bra för era vänner och deras lille nyfödda. Jag är själv född tre månader för tidigt och mamma har många gånger berättat om hur det var den tiden. Jag håller alla tummar jag kan för att det ska gå bra! Du kanske kan skicka med en massa styrkekramar från alla här som kommenterat så att de håller modet uppe i en mycket tuff och jobbig situation? :-). Många kramar/Joysan

2010-08-13 @ 11:53:11
URL: http://minipiglet.blogspot.com
Postat av: Sofia - mamma till Amanda

Ojoj, vilken oro det måste innebära. Jag håller också tummarna för att det går bra för den lilla killen! Kram och ha det så bra!

2010-08-13 @ 14:21:43
URL: http://sofiaahlehjelm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0