Detaljer i svart



Ny kofta i beige som fick följa med hem från H&M en gång i somras.
Gillar de svarta detaljerna i sammet & koftor är alltid en favorit i min
garderob. Perfekt plagg till det mesta. 

Så var det redan torsdag och det fullkomligt vräker ner utanför fönstren så det blir mina röda gummistövlar på fötterna denna morgon.

Vaknade i natt av en fruktansvärd kramp i vänster vadmuskel. Shit, fick nästan panik för jag kunde inte göra något åt det, utan vaden fick krampa den stund den nu "skulle" innan det släppte. Hua, har läst om att sådant kan komma runt dessa veckor på nätterna, men jag hoppas att det bara var en engångsföreteelse för obehagligt är bara förnamnet! Nu är jag jätteöm i vänstra benet, kul.. NOT!

Ikväll ska jag och fina Caroline ut och äta middag. Ska bli skoj att uppdateras om vad som hänt i hennes liv i sommar. Sist vi sågs var i juni. Vet att de njutit flera veckor på Västkusten, sedan gått på några husvisningar häromkring, så jag är nyfiken att höra mer om detta. Likaså nyfiken på hennes växande mage.

Innan jag ska bege mig mot middagen på Jimmys denna kväll, måste jag först arbeta som vanligt för att direkt efter jobbet kila förbi affären för att handla till morgondagens middag. Blir lite tight om tid där imorgon, så känner att det är lika bra att ha allt handlat och klart. Troligtvis svänger jag ihop en enkelt pastarätt med bland annat kyckling och soltorkad tomat. Finns inte tid till några större experiment i köket innan tjejerna dyker upp.  

Nu - mot dagens arbete, sköt om er fina ni!

Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Linda

Godmorgon! Fin kofta, och ha en bra dag och en trevlig middag!

2010-08-19 @ 07:47:06
URL: http://lindaingvarsson.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kramp beror oftast på vätskebrist. Glöm inte att dricka vatten.

2010-08-19 @ 08:08:01
Postat av: Camillasnyahem

Kanske var det sendrag? Jag har fått sendrag sen jag var 13 år, ibland ofta och ibland mer sällan, och har lärt mig lite knep för hur det ska gå över. Om det kommer i vaden ställer jag mig upp och stäcker ut benet, som när man stretchar, så försvinner det med en gång. Hoppas dock att du ska få slippa mer sendrag, sånt klarar man sig utan! :)



Hoppas du får en toppendag!

2010-08-19 @ 08:38:01
URL: http://www.camillasnyahem.se
Postat av: Stämningsfullt

Ja fy vad obehagligt det är! Blir nästan lite full i skratt när jag tänker på hur man ligger där och försöker att få eländet att släppa! Ett tips är att vicka så mycket du kan på tårna, då brukar det släppa.

Trevlig dag du har att se fram emot iaf :)

Kram Vanja!

2010-08-19 @ 09:24:25
URL: http://www.stamningsfullt.blogspot.com
Postat av: Milla

Prova göra tåhävningar, alltså att träna vadmuskeln och sedan stretcha den i ca 30 sekunder. Jag har gjort detta under hela graviditeten av rädsla för drag i vaden och har sluppit det hittills (är i vecka 39).

2010-08-19 @ 09:46:02
URL: http://powerpuffran.blogg.se/
Postat av: Dinka

Det kommer jag ihåg när jag var gravid.Inget vidare kul och det gjorde verkligen så ont.Du kommer dessvärre få uppleva det fler gånger.



Ha en mysig dag!

2010-08-19 @ 10:28:22
URL: http://www.sannaboke.blogspot.com
Postat av: Rebecca

God Förmiddag!



Inte kul med kramp. :( Stödstrumpbyxor (nylon) eller knästrumpor (nylon eller annat) med stöd dagtid kanske? Skulle jag ha testat. Finns ju mycket bra sånt nu för tiden, som inte bara gravida har nytta utav. Har gillat de jag provat; inget "tantigt" över dem. Enda nackdelen är att de kan trycka på naglarna lite för mycket, om man har tendens till nageltrång. Annars som sagt helt okej.



Desto roligare med koftan. :) Har tyvärr inte hittat den själv på H&M, men den är helt in min smak. :)



Massor torsdags-kramar!

2010-08-19 @ 10:35:01
Postat av: Carolines hemligheter

Usch och fy, kramp i vaderna är hemskt!!! Jag får också det var och varannan natt nu och går omkring med ständig träningsvärk i benen känns det som... Vi får beklaga oss mer ikväll när vi ses ;-)



Skall bli jättekul att träffas igen nu efter sommaren, ses på Jimmys klockan sex!



KRAM

2010-08-19 @ 11:13:05
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Villa W

Jag drack väldigt mycket vatten när jag var gravid o hade sällan sendragm - hittade den hr länken med massa tips av alla oloka slag [vissa lät mycket skumma som det med bordskniven(!)men ibland är ju allt värt att testa =) http://www.familjeliv.se/Forum-2-143/m43555900.html

2010-08-19 @ 11:28:42
URL: http://www.villawonderful.blogspot.com
Postat av: Villa W

Jag drack väldigt mycket vatten när jag var gravid o hade sällan sendragm - hittade den hr länken med massa tips av alla oloka slag [vissa lät mycket skumma som det med bordskniven(!)men ibland är ju allt värt att testa =) http://www.familjeliv.se/Forum-2-143/m43555900.html

2010-08-19 @ 11:28:42
URL: http://www.villawonderful.blogspot.com
Postat av: Zandra

Å vilken söt kofta! Me likeee :-)

Man kan aldrig få för många koftor i sin garderbob de har jag märkt hihi, Den ända kulör som jag skulle vilja uppdatera min koftgarderob med nu i höst är en brun mysig sak :-)

Ja rummet kommer bli så bra när de väl är dags.

O dessa dryga 10 veckorna kommer säkert gå utav bara farten med tanke på att dessa 4 semesterveckorna gjort de :-)

Hoppas du mår fint och att Myran är snäll i magen!

Kramar

2010-08-19 @ 13:16:58
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Mirva ♥

Hej Anna!



Vilken vacker kofta du har hittat på HM.



KRAM Mirva

2010-08-19 @ 14:18:18
Postat av: Mira

Mysig kofta! Hoppas du får en mysig middag med kompisen. =)Och din vagn är jättefin, vad gör det om du behöver tvätta om den blir skitig? Man kan inte alltid tänka praktiskt! Vi har t.ex. en väldigt opraktisk bil när man har barn(har en Mini Cooper Clubman) vilket jag fått höra av många... Men jag älskar bilen och tar gärna extraböket bara för att ha den. Man ska göra som man själv vill!



Har du tecknat gravidförsäkring? Jag har tecknat barnförsäkring idag och kom då på gravidförsäkring så jag smyger runt på de gravidbloggar jag läser och påminner.. ;) Viktigt att ha bra försäkringar ju, finns både gratis och extra.



Kramar Mira

2010-08-19 @ 14:51:54
URL: http://mirandalux.blogspot.com
Postat av: Karin

Hej,

Jag vill bara tipsa om att om du får kramp i benen så ställ dig upp på golvet. Det brukar släppa om man "sträcker" ut muskeln. Har tre barn och fått kramp under alla tre graviditer, hemskt!

Kram

2010-08-19 @ 16:35:24
Postat av: Anonym

hej!

Jag googlade på min vigselring som jag beställt line hos hand.. tänkte bara höra med dig om du har något tips om försäkring på denne? personen jag beställde av hos hand sa att man får med värdebevis så att detta går på hemförsäkring om olyckan skulle vara framme...det tycker jag låter konstigt=? har du fler tips till en som gifter sig nu i september?fin o bra blogg föresten! mvh malin

2010-08-19 @ 18:53:28
Postat av: Madeleine

Usch och fy för kramp, får ofta det på nätterna och man vill bara skrika rakt ut!!! På mig kan det sitta kvar i muskeln flera dagar och kännas som en sträckning...kan vara vätskebrist iaf i mitt fall för här är det ingen bebis i magen.



KRAM

2010-08-19 @ 20:03:28
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Hemmakatten

Supersöt kofta! Du gör verkligen fina fynd på H&M som jag nästan aldrig ser i butiken. Bra inspiration du ger! :)

2010-08-19 @ 21:43:31
URL: http://hemmakatten.blogg.se/
Postat av: Camilla

Gudars skymning! Denna kofta är verkligen jag! Dessutom lyckats missa den helt i butik..håller tummarna för att den finns kvar! Verkligen snyggt med kontrasten svart/pudrigt.



Hoppas maten smakade gott ikväll :-)



Kramkram/Camilla

2010-08-19 @ 22:09:28
URL: http://vitha.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Anonym:

Grattis till det kommande giftemålet. Du/ni har en underbar dag framför er! Ang försäkring på ringen måste du ha en tilläggsförsäkring kallas oftast Allrisk/drulle för att det ska täckas av hemförsäkringen. Så kika på det!



Lycka till nu, Kramar

2010-08-19 @ 22:42:21
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0