Dansk design


Mobil från danska Flenstedt

Denna stilrena mobil i vitt och grått från danska Flenstedt fick följa med hem från Nordiska galleriet för några veckor sedan. Egentligen skulle jag ha haft ugglevarianten från samma designer då det var den som lillmyran fick i present av Marcus och Helene. Men tyvärr var ugglorna slutsålda då jag var där för att byta mobilen vi fick då den var trasig i ena fästet. Så det fick bli de söta små elefanterna som fick följa med tillbaka hem istället.

Jag tjatar alltid om att veckorna går snabbt, men kan ju konstatera att helgerna rusar på minst lika bra dom. Det är redan söndagkväll, skymning utanför fönstren och imorgon är det vanlig vardag igen och det är bara att återigen räta in sig i ledet och utföra sin arbetsuppgifter under dagtid.  

Här har vi precis ätit resterna av gårdagens lördagsmiddag och nu känner jag mig helt klubbad här jag sitter/halvligger i soffan. Varit ute en snabb sväng med bilen i eftermiddags och hämtade hem en sak till myran som jag väntat på. Så fin och nu längtar jag om möjligt ännu mera efter att lillen ska födas. Ska såklart visa er framöver vad det är jag "pratar" om, måste bara fixa lite "tillbehör" först.

Nu blir det söndagsmys resten av kvällen, vi hörs imorgon igen hoppas jag!

Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Helena

Roligt att börja boa inför bebeisens ankomst :-) Fin mobil och väldigt stilren. Även om du tycker om den stilen så tycker ju små barn om färger, härliga klara färger att fästa blicken vid...

2010-08-29 @ 20:51:56
Postat av: moa freakin' carlberg ♥

Det är så att jag skulle vilja be dig om en jättetjänst, blogga är min passion, det jag verkligen brinner för! Men jag är inte så 'igenkänd'... Så det jag undrar är - skulle du kunna följa min blogg på bloglovin' så följer jag din? :) Vill jättegärna kämpa mig uppför topplistan och bli en större bloggare, så det skulle vara så galet tacksamt om du kudne hjälpa mig en bit på vägen!

2010-08-29 @ 21:10:03
URL: http://utankontroll.blogg.se/
Postat av: Dinka

Vi hade en likadan till vår dotter fast i färgerna blått och rött.Fick dock inte hänga upp så länge..Det var lite jobbigt när elefanterna snurrade hela tiden :)

Kan det var vagnen ni har hämtat hem?



Ha en mysig söndag kväll!

2010-08-29 @ 21:30:20
URL: http://www.sannaboke.blogspot.com
Postat av: angelica

Söta elefanter ! Hoppas barnrummet blir fint och ett tips är att barn gillar färger som rött och det kan vara kanonsnyggt till allt det vita och svarta!

kram

2010-08-29 @ 22:04:27
Postat av: marie

Söt men ser bebisen elefanterna? Dom verkar ju inte titta ner på bebisen så bebisen ser kanske bara dom underifrån eller? Förstår att du toklängtar nu:)

2010-08-29 @ 22:54:22
Postat av: Rebecca

God Morgon Anna!



Läser mig ifatt på vad du haft för dig under helgen. Bordet blev ju superbra; förstår att du är nöjd! Bara kul grej; nu är det ju nästan synd att ni bytte v-rumsbord, för bordsbenen hade ju varit matchat annars. ;)



Själv skulle jag rösta på ingen matta, oavsett kladdande barn, men det är för jag är en sån som bara vill ha matta innanför ytterdörren. :) Tycker alltid det blir snyggare, mer clean look och hygieniskt fräschare utan mattor. :)



Elefanter är vackra och jag tycker mobilen ovan blev en hit!



Ha en fin vecka!

Massor kramar!

2010-08-30 @ 07:28:43
Postat av: carro

Jättefina saker du köper till bebisen!

En sak som man kanske inte tänker på när man vill inreda i vitt och stilrent är att bebisar älskar färger, starka färger.

I ett barnrum ska det vara så mycket färger som möjligt, det uppskattas och stimulerar barnet enormt. De tycker om att titta på olika mönster och färgglada saker.



http://www.viforaldrar.se/artiklar/2009/01/26/bebisar-gillar-starka-farg/



Lycka till med allt!

2010-08-30 @ 09:44:35
Postat av: Malin S

Är det kanske en spjälis som fått flytta in i Sjöstadshemmet?! =)

2010-08-30 @ 11:00:57
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0