Pågående garderobsfix



Mitt sällskap denna helgen en skokartong med alla säsonger
av serien SATC. Kan se avsnitten om & om igen utan att tröttna.  

Godkväll! Måste erkänna att det varit mer att plocka med än jag trodde när alla kläder, skor och väskor skulle få flytta in i den ombyggda garderoben denna lördag. Jag har inventerat och plockat ut kläder som känts slitna/urtvättade och lagt i en hög. Kläder som jag inte trivs i eller som inte passar i en annan. Tvättmaskinen har fått arbeta med ren uppfräschning och så har jag färgkordinerat plaggen inne i garderoben, allt för att få det så lättöverskådligt och snyggt som möjligt. Bilder kommer när allt är klart! 

Sitter just nu i soffan i morgonrock med håret i en slarvig knut och inte en gnutta smink. Inte särskilt lördagspiffig med andra, men det är väldigt skönt att bara vara ibland. Denna helg har jag sedan länge planerat att ha precis som jag nu har den i min ensamhet. Tycker det är skönt ibland, även om jag saknar älskade maken. Han saknar mig tydligen också där nere i Skåne för han har redan hunnit ringa två gånger och frågat hur jag har det och förklarat att han längtar efter mig. Mysigt!

Ikväll får det bli något enkelt att äta. Funderar på att svänga ihop denna pasta, men får se vad det blir i slutändan. Nu ska jag in i garderoben igen en sväng och senare blir det fortsättningen av Millenniumtrilogin.

Ha en fortsatt mysig lördagskväll.

Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Tella

åh, vilken trevlig blogg. Ha det fint.

2010-04-17 @ 18:52:55
URL: http://tellas.blogg.se/
Postat av: Elin

Tack snälla! Det känns jättekul att vara gravid igen, men knappt vänta till september



Det ska bli spännande att se resultatet av er garderobsmakeover sen. Skönt att få ordning och överblick över det man har.



Hoppas att du får en skön kväll tillsammans med tjejerna i New York. Kanske hittar inspiration inför er stundande resa?!



Kramar

2010-04-17 @ 19:23:42
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: Nina - Glamourmamman

SATC kan man ALDRIG få för mycket av ;-) Njut av kvällen - ibland är det som sagt mysigt att vara ensam!

Kramar!

2010-04-17 @ 20:33:23
URL: http://glamourmamman.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej Anna!



Tittar in här hos dig titt som tätt och bara älskar din blogg. Din stil är helt fab tjejen! Har några frågor som jag hoppas du vill svara på.

1) Har en likadan korall färgad Gina Tricot klänning som du, den som har som en volang på "axelbanden". Är den för enkel att använda på ett kavaj bröllop? Känns lite billig måste erkänna...När och hur skulle du använda klänningen?

2) Blir inte ditt långa hår mer slitet på sidorna av huvudet? Det ser så friskt och jämtjockt ut, hur lyckas du? (Hade nästan lika långt men min frisör kapade av hälften just för att sidorna hade som hål/slitet medans bakre håret var tjokt.)

3) Var klipper du dig?

4) Har ni det aldrig stökigt hemma el. divor av disk? Som småbarnsförälder med leksaker och diverse ting utspritt överallt drömmer jag om ett lika städat och prydligt hem som ditt ;)

5) Hur skulle du beskriva din klädstil?

6) Var handlar du helst både kläder och grejer till hemmet-porslin osv.

7) Var har du köpt dina Gucci skor + andra märkes skor? Om det inte är en hemlighet vad får man ge på ett ungefär för ett par Guccisar? (Vill ha till ett sommarbröllop, fast kanske inte ihop med Gina Tricot klänningen ha, ha).



Och så lite beröm då... Älskar din blogg för dom fina bilderna, för den snygga stilen både vad gäller kläder och hem. Har faktiskt testat några av dina recept och de var en hit. Kunnde tidigare inte fatta hur folk kunnde äta pastasallad till lunch. Tack vare dig är det nu återkommande här hos oss ;)

Fortsätt blogga, du sprider ljus.



Kram anna.

2010-04-18 @ 00:59:48
Postat av: Tess/Stylish-B.se

Jag städade min garderob igår och man har ju mer saker än man ser. Hoppas du fick en bra kväll med SATC.

2010-04-18 @ 08:20:43
URL: http://stylish-b.se
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Anna:

Tack för din fina kommentar och dina frågor. Ska försöka svara på dem så gott det går :-)



1) Har en likadan korall färgad Gina Tricot klänning som du. Är den för enkel att använda på ett kavaj bröllop? När och hur skulle du använda klänningen?



SVAR:

Jag har faktiskt samma "problem" när jag ska använda klänningen. Den har fortfarande prislappen kvar upptäckte jag igår när jag gick igenom alla plagg. Jag var på ett bröllop förra året där en tjej hade just den klänningen och hon var jättesöt i den, så jag tycker absolut att man kan ha den på ett bröllop utan att det ser billigt ut som du skriver. Jag skulle nog använda den med klackar och någon typ av sjal till i så fall.



2) Blir inte ditt långa hår mer slitet på sidorna av huvudet? Det ser så friskt och jämtjockt ut, hur lyckas du?



SVAR:

Nej jag har aldrig upplevt att mitt hår skulle bli mera slitet på sidorna. Jag tror helt enkelt att det har med gener och anlag att göra hur ens hår är. Båda mina föräldrar har väldigt tjockt hår så jag har väl fått det från dem. Sedan tror jag att det är bra att man äter normalt och får i sig vitaminer och mineraler (genom att äta allsidig kost jag äter inga kosttillskott). Sedan har ju vissa människor tunnare och skörare hårstrån även om man gör allt det där. Tror som sagt mest det är genetiskt faktiskt.



3) Var klipper du dig?



SVAR:

Jag klipper mig på salongen "The Venue" här i Hammarby Sjöstad. De har även en salong på Karlavägen.



4) Har ni det aldrig stökigt hemma el. divor av disk? Som småbarnsförälder med leksaker och diverse ting utspritt överallt drömmer jag om ett lika städat och prydligt hem som ditt ;)



SVAR:

Jo klart vi kan ha det lite stökigt hemma ibland, men dock aldrig av disk. Vi röjer alltid av direkt efter måltid och ställer in disken direkt i diskmaskinen. Sedan kör vi inte igång den innan den är fullmatad, men disken får "gömmas" där i så man slipper se den. Oftast är det ordning här hemma då både jag och min man är väldigt ordningssammma i grund och botten. Jag var dock en riktig slarva som liten till mina föräldrars förtret ;)



5) Hur skulle du beskriva din klädstil?



SVAR:

Ja du hur ska jag beskriva den. Har nog en ganska klassisk klädstil och så brukar jag snappa upp någon liten trend emellanåt som känns "jag" och som passar mig och min kroppstyp. Jag är ingen modeslav alls och köper inte plagg bara för att de är "inne", så intresserad är jag helt enkelt inte. Jag är tex troligtvis den enda i detta land som inte tycker att "Odd Mollys" kläder är fina. Alla verkar vilja ha dem och köper dem, men jag tycker de är hypade och de plaggen är inte alls min stil varken i mönster eller modeller. Så det är väl ett tydligt exempel på att jag inte handlar vissa kläder/märken bara för att de är "inne" vid en viss tidpunkt. Som sagt sååå intresserad är jag inte.



6) Var handlar du helst både kläder och grejer till hemmet-porslin osv.



SVAR:

Kläder handlar jag nog allra mest på H&M, men vissa klassiska basplagg som kostym/kavaj och bastoppar brukar jag oftast köpa på tex Filippa K då jag tycker om kvalitén. Grejer till hemmet kan jag handla var som helst när jag hittar något som jag gillar, har ingen speciell favoritaffär.



7) Var har du köpt dina Gucci skor + andra märkes skor? Om det inte är en hemlighet vad får man ge på ett ungefär för ett par Guccisar? (Vill ha till ett sommarbröllop, fast kanske inte ihop med Gina Tricot klänningen ha, ha).



SVAR:

Mina Gucciskor samt mina Jimmy Choo skor är köpta i London på Harrods rea. Tror de kostade mellan 3 500 kr - 4 000 kr per par. Det är ingen hemlighet vad de kostade, men minns inte exakt.



Hoppas du fick svar på dina frågor :-)



Stor kram

2010-04-18 @ 09:07:18
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hittade hit av en slump och kommer garanterat tillbax, vilken trevlig sida med fina bilder!

Mvh

Sandra

2010-04-18 @ 10:01:26
URL: http://taxingefamiljen.blogg.se/
Postat av: jessi

Tack för inspiration, jag gör nu samma sak, inventerar vårkläder, tvättar och fixar dressingroom så är mer vårvänligt!



Hoppas du får en mysig söndag, visst är det härligt med solen som lyser! (hoppas lyser hos er med, tror det för vi bor ju inte så långt från varandra)



Mysigt med era kärlekshälsningar till varandra, så är det ju när man är lite ifrån varandra inser man ännu mer hur mkt den andre betyder!



KRAM

2010-04-18 @ 10:27:45
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Elin

SATC-boxen = ett måste för alla tjejer tycker jag! ;) Man blir så glad av den serien, även om man kan alla avsnitt utantill ;)



Såg du att jag frågade dig om tips om Paris förut? Ska dit för första gånen om några veckor.. (om nu planen har börjat gå då :/)



Kramar

2010-04-18 @ 13:18:40
URL: http://elinhammarstrom.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Hoppas din garderobsfix går bra. Skönt sen när det är klart och du har överblick över allt. Ofta hittar man något bortglömt också =0).



Tack för dina fina kommentaren om lilla mamma. Det är lite kaosartat i mitt sinne nu minst sagt.



Önskar dig en fin söndag!

Kramar

2010-04-18 @ 13:54:34
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Mia ☆

Fina bilder :) Har också gått igenom garderoben inför våren och sommaren, såå skönt att fräscha till bland plaggen!



Ha en mysig söndag, kram!

2010-04-18 @ 14:49:08
URL: http://www.thelifeofmia.se/
Postat av: Malena

Det brukar oftast bli lite mer att plocka med än man tänkt sig. :) Perfekt att pyssla med när man är själv.

Visst är det härligt att ibland få ha den där ensamheten? (för en stund).



Jag blir så kluven med maten när jag är själv. Antingen så lyxar jag till det ordentligt och njuter av att laga till mig själv eller så blir det jätteslarvig mat som knappt kan kallas mat bara för att det är så tråkigt.



Milleniumtrilogin är ju så mycket bättre än filmerna. Även om de också var bra. men böckerna bäst såklart.



Hoppas att du får en skön söndagkväll!



Kram!

2010-04-18 @ 16:08:10
URL: http://malenasplace.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0