Vanlig tisdag


Doftar kanelbulle det gör jag allt som oftast. Bodylotionen &
duschkrämen från Philosophy är en favorit. Ni som inte har
vägarna förbi Mäster Samuelsgata här i Stockholm kan bl.a
köpa duschkrämen 
här.  

Ja vad ska man säga om denna tisdag. Högs ordinär skulle jag nog benämna den som, varken mer eller mindre. Betyder dock inte att den varit oduglig på något sätt, men det mesta har flutit på så som det brukar göra.

 

Efter jobbet hann jag med en sväng på stan. Hade några små ärenden att utföra. Jag och maken ska på 30-års fest på lördag så det var lite småsaker jag behövde inhandla inför detta. Lyckades även kära ner mig i ett par skor, men ska låta bli att handla en massa nu innan New York resan (som jag verkligen hoppas att vi kommer iväg på om 17 dagar. Maken nämnde bara för en stund sedan om problematiken) Känns bättre att shoppa loss där om jag hittar något som faller mig i smaken. Så jag stod emot och stolt traskade jag hem utan några shoppingkassar.

 

Flera av er som efterlyst bilder på garderoben och de kommer men jag är inte hundra klar där inne ännu. Lite småfix som jag vill få klart innan bilderna kommer. Därför ni fortfarande inget fått se, men som sagt det kommer. Nu blir det till att ställa sig i köket och fixa middag. Har lite dåligt med inspiration just nu när det kommer till vardagsmat. Får inte till några uppslag med bra rätter, får se vad det blir helt enkelt.

 

På återseende, kramar ♥ 

Kommentarer
Postat av: Elisabeth

Uff ja, jeg skal på ferie neste onsdag - er spent på om det blir tur på oss. Krysser fingrene for dere også! Det er lett å bli fristet når man går og ser i butikkene- spesielt nå når det er så mye nytt og fint : ) Kos den på denne helt vanlige tirsdagen! Min tirsdag har bestått av jobb og trening. Nå er det 4-stjernes middag og sofa-kos resten av kvelden. klem Elisabeth

2010-04-20 @ 19:37:51
Postat av: Stämningsfullt

Hej!

Ja jag ska hålla både fingrar och tår för att ni kommer iväg på er resa!

Bra att stå emot frestelsen där :) Den som spar han har!

Ha en bra kväll.

Kram Vanja!

2010-04-20 @ 20:16:00
URL: http://www.stamningsfullt.blogspot.com
Postat av: Emelie

Jag är verkligen nyfiken på dem, kanske ska slå till?

Hoppas verkligen flygkaoset är löst om 17 dagar så ni kommer till världens bästa stad!

Kram

2010-04-20 @ 21:08:30
URL: http://emeliesamjolie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0