H&M ♥ Sonia Rykiel


Ett nytt samarbete med H&M presenterades förra veckan. Denna gång är det Sonia Rykiel som har fått äran att arbeta med klädjätten. Två kollektioner kommer att presenteras. Den första kommer innehålla exklusiva damunderkläder och accessoarer, den andra stickade plagg, vilket är ett signum för det franska modehuset. Inte min favoritdesigner kanske, men det är alltid kul att se kollektionerna även om jag aldrig någonsin handlat något ur dessa H&M sammarbeten! Bilderna ovan är från en tidigare kollektion och har inget med H&M samarbetet att göra.  

Så är onsdagen här och för mig betyder det att jag ska bege mig mot Solna strax för att under hela dagen befinna mig på ett seminarium, lyssnandes på förhoppningsvis duktiga föredragshållare. Jag har hunnit att gå igenom dagens program och ämnena ser lovande ut. Är rena skräcken att hamna framför någon som pratar om något som inte intresser en som åhörare, då får i alla fall jag myror i brallan på två röda ;-)

Jag har nu för en gång skull ätit frukosten hemma. Annars har jag alltid med mig en smörgås som jag äter väl på jobbet. Men idag då min inrutade vardag blir lite naggad i kanten blev det macka, lite yoghurt samt en kopp kaffe till Morgon nyheterna. Mysigt faktiskt, kanske jag ska börja med! 

Igår kväll blev det inte mycket bloggande som ni märkte. Dels kom jag hem ganska sent efter ytterligare en effektiv dag och sedan så hade jag annat att fixa med innan Desperate Housewives började vid nio tiden, så det blev som sagt inte mycket tid över till bloggen.

Nu önskar jag er en fin dag så hörs vi förhoppningsvis när jag är tillbaka hemma i Sjöstaden igen ikväll!

Stor kram ♥

Kommentarer
Postat av: jessi

Godmorgon!



Jag har aldrig heller köpt något H&M:s samarbeten, orkar inte stressa och brottas med andra tjejer i butikerna! Hihiii...

Ditt liv är inrutat och mitt är allt annat än det! Jag gillar olikheter, mer spännande så än om vi alla är lika! (frukost kan intas hemma, på jobbet, rasten eller glömmas bort!)



Ha en härlig onsdag vännen!

KRAM!



2009-10-07 @ 07:36:18
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Hoppas myrorna håller sig borta från brallan idag så att du får en trevlig seminariedag!



Kram från Örebro

2009-10-07 @ 07:40:22
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Karin

Godmorgon söta Anna!



Jag har heller aldrig handlat något på dessa samarbeten... Och detta kommande samarbete kommer inte bli någon favorit för mig. Jag är inte så mycke för Sonja Rykiel i vanliga fall heller. Tror främst det är färgerna hon jobbar med som inte är riktigt jag...



Önskar dig iaf en riktigt bra dag och att det är intressanta seminarier.

Själv ska jag bege mig ut i snön!! 1 dm kom inatt!!!



Massa kramar

2009-10-07 @ 09:49:13
URL: http://lovesexandmoney.blogg.se/
Postat av: Mia ☆

Spännande samarbete! Ska bli kul att se mer av :) Ha en härlig onsdag i höstsolen, kram!

2009-10-07 @ 15:16:49
URL: http://www.thelifeofmia.se/
Postat av: Amanda

Den röda outfiten är jättefin, en classy rödluvan.

2010-07-01 @ 12:35:54
URL: http://sv.varesil.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0