Tisdagstankar


De just nu omdiskuterade handdukarna..

Jag sitter i detta nu bakom det stora skrivbordet i höga huset och väntar på att klockan ska närma sig 17.30 så att vår processgrupp kan bege sig på en promenad mot restaurang Sjögräs på Södermalm. Är riktigt hungrig efter en lunch före klockan tolv bestående av en kycklingsallad och mineralvatten, så en middag på krogen passar mig alldeles utmärkt. Känner mig dock en aning trött efter dagens arbete så det blir inte en långvarig kväll för min del. Är en arbetsdag imorgon och jag ogillar att dricka alkohol på vardagarna. Möjligt att det slinker ner något glas vin till maten men sedan blir det stopp. Jag ska nämligen sitta på en internutbildning som handlar om grafisk arkitektur hela morgondagen och vill då inte känna mig helt tom i mössan. Risken är nämligen stor att jag kommer att sitta där som ett litet frågetecken ändå ;-)

 

Jag fortsätter mina tankebanor kring våra fällande handdukar. Om jag inte helt missuppfattat det så finns det olika typer av frottéhanddukar i Lexingtons utbud eller hur? Våra handdukar är ”släta” i frottén med en kant längst upp och längst ner. Men jag vet att mina föräldrar har röda Lexingtonhanddukar som är mer ”ribbade” i frottén eller vad jag nu ska kalla det. Ni som har samma problem som jag med era handdukar är dessa ”ribbade” eller ”släta”? Kan det vara så att det beror på vilken typ av handduk man har, eftersom det är några av er där ute som inte upplever samma problem med era Lexingtonhanddukar?

 

Nej gott folk nu börjar tiden närma sig avfärd, måste avsluta det sista här, på återseende!

 

Stor kram ♥ 

Kommentarer
Postat av: Sofie

Hej hej! Jag har de svarta som du visar på bild men mina luddar inte... Har du torktumlat dom? Jobbigt det där med svarta handdukar som luddar överallt i badrummet... Sååå roligt är det ju inte och städa bort svart damm varje dag ;(... Detta meddelandet kanske inte hjälpte så mycket men kolla med butiken om det är fler som påpekat detta! Ha en fortsatt bra dag! Kramar

2009-10-27 @ 17:26:15
Postat av: Alexandra

Det var jag som skrev den första kommentaren i det förra inlägget... =)



Jag har exakt samma som du och tro mig Anna, det slutar att ludda ett par tvättar! =)



Ladda maskinen nu-du kommer bli jättenöjd!



K R A M

2009-10-27 @ 18:42:38
Postat av: Camilla(s nya hem)

Usch vad irriterande med fällande handdukar! Hoppas det finns något att göra åt problemet, och hoppas middagen var god!

2009-10-27 @ 19:46:28
URL: http://www.camillasnyahem.se
Postat av: Victoria

Läser din blogg dagligen och gillar den verkligen. Uppdatera gärna vidare om handdukarna från Lexington, då jag är på väg att inhandla dessa till hemmet. Tack för en härlig blogg :)

2009-10-27 @ 19:52:56
URL: http://missvictory.blogg.se/
Postat av: Ophélie

I follow your blog from France, love it.

Now aboput the towel I had the same problem but with Ralph Lauren one. I had some towels in white, that were "velvet" and there was no problems. But when I decided to buy the more "terry" ones, then it became a problem, even in white!! White dust everywhere. I had to wash them and dried ( low heat)them at least 5 times. Now, they are great, no fuzzy stuff everywhere. I hope they will get better. If not, bring them back to the store.

2009-10-27 @ 20:11:33
Postat av: AnnaS

Hej raring!



Hoppas allt är fint med dig och att du kanske just nu intar en trevlig och god middag tisdagskvällen till ära.



Ang dina handdukar..

Jag har flertalet handdukar från Lexington, ja i stort sett alla våra är just därifrån vid närmare eftertanke. De äldsta har hängt med ett bra tag och de är fortfarande som nya, jag har lite olika varianter i linneskåpet och har aldrig upplevt det du olyckligtvis råkat ut för. Dock har jag inga svarta, utan mestadels vita samt en uppsättning av brun/beige/mullvad. Färgblind måntro? ;-) Nåväl..



Självklart ska du reklamera, produkten uppfyller inte dina önskemål och krav och oavsett vad en vara kostar så ska rätt vara rätt.



Ska väl tilläggas att jag faktiskt äger en ursnygg röd expressen-handduk också (perfekt vid nyslingat hår) samt ett helt gäng vita "5kronors" från det blågula varuhuset. Älskar att ta en ny handduk till ansiktet varje dag och Ikeas billiga tycker jag är toppen för just detta ändamål. =) Fullkomligt onödig information, men vardagslyx kommer i olika format. =)



Nu ska jag och magen krypa till kojs.♥



Puss & kram kära Starwoman

2009-10-27 @ 20:25:49
Postat av: Linda

Vad trist med dina nya handdukar. Det är så tråkigt när man köper dyra fina saker som inte uppfyller den kvalitet som de borde göra. Jag tycker absolut att du ska gå tillbaka och reklamera dem i butiken.



Hoppas du får en trevlig kväll med kollegorna

Kramar

2009-10-27 @ 20:40:53
URL: http://lindablogg.blogg.se/
Postat av: Karin

Hej gumman!



Hoppas middagen var trevlig och god!



Så trist med handdukarna, jag tycker definitivt du ska reklamera dom. De är ju inte gratis direkt!



Kramar

2009-10-27 @ 21:18:39
URL: http://lovesexandmoney.blogg.se/
Postat av: elin

mina handdukar ser ut som dom du har på bilden.

Och kan inte klaga. dom är underbara och luddar inte! :)

2009-10-27 @ 22:12:48
URL: http://flieo.blogg.se/
Postat av: Vicky

Jag har just denna modell av lexington handdukar dom du visar ovan i flera andra färger, men det är endast de svarta som har luddat av sig här hemma. Så jag rekommenderar dig att byta färg. Har ingen erfarenhet av de ribbade tyvärr.



Lycka till!

2009-10-27 @ 22:13:35
URL: http://tvillingmamma.blogg.se/
Postat av: Carolines hemligheter

Hoppas att du haft en trevlig middag ute, var det ett bra ställe? Alltid kul med lite Södertips :-) Trist med dina handdukar, kan inte hjälpa dig i den frågan men det kan säkert många andra ute i bloggosfären ;-) Sov gott & kram!

2009-10-27 @ 22:15:13
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hoppas du hade en trevlig kväll med riktigt god mat!

2009-10-27 @ 22:40:34
URL: http://whatiam.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Halloj!

Min tur att ge mig in i handduksdebatten! ;)



Tumlar du handdukarna? Då går det ju extra fällning ur, som annars dröjer längre att få bort. Men jag har burit tillbaka handdukar av annat märke, för de fortsatte fälla, så det är inte alltid det hjälper. (Det finns ju gränser för hur länge det "får" fälla, tycker jag.)



Mina Lexington är mellanblå (och med samma struktur som dina) och jag märkte inget med dem. Men å andra sidan har jag aldrig fått reklamera annat än handdukar som varit riktigt mörka i färgen...



Kram på dig!

2009-10-28 @ 06:00:34
Postat av: Linda

Vi har samma handdukar i blått, brunt och vitt och de luddade i början men efter några tvättar med efterföljande torktumling är de jättebra! Däremot har vi svart/vita Marimekko-handdukar som luddade fruktamsvärt i början, tror att man dessutom ser luddet mycket mer eftersom det blir ett mörkt ludd... Men det är jätteirriterande så löser det sig inte efter ytterligare några tvättar tycker jag helt klart att du ska testa att reklamera dem!

2009-10-28 @ 10:46:34
Postat av: Carolin

Jag har släta Lexington frottéhanddukar och jag upplever att de luddar av sig ibland. När jag torkar mig i ansiktet så kan det ibland sitta ludd på huden. Det är ju inte precis så roligt. Det är inte det man förväntar sig när man köper Lexington handdukar. För det priset så ska de absolut inte ludda.

2009-10-28 @ 13:55:46
Postat av: camilla

Jag hade likadana handdukar som luddade men då sa personalen jag köpt dom att man inte ska använda mjukmedel! Väldigt konstigt men det funkade, dom blir väldigt mjuka ändå när man torktumlar. Lycka till!

2009-10-29 @ 08:57:56
URL: http://www.flaskmamman.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0