Reklamations tankar


Min Biotherm Non Stop använder för tillfället mest maken. Ansiktskrämen är
riktigt fet & passar på vintertorr hud. Jag brukar dock sällan använda den då
den är i fetaste laget för min hudtyp. Jag brukar föredra den gröna varianten,
men som sagt nu har maken lagt beslag på denna som han säger hjälper! 
 

Första dagen på veckan avklarades redan igår och jag är nu redo för att ta tag i denna tisdag efter en riktigt skön natt med god sömn. Jag hade en relativt lugn gårdag på jobbet för ovanlighetens skull. Inte ett enda möte eller annat "störande" moment dök upp under hela dagen, utan jag fick tid till att bara arbeta med de frågorna som är mest prioriterade just nu. Superskönt, jag kunde inte ha fått en bättre start på denna vecka.  

Ikväll efter jobbet är en middag på stan inplanerad tillsammans med min arbetsgrupp. Jag har redan siktat in mig på restaurangens halstrade pilgrimsmusslor då jag i vanlig ordning när det kommer till restaurangbesök alltid bara måste tjuvkikar på menyn. Är det fler än jag som gör så tro? ;-)

Tillsist vill jag utfärda en varning angående våra nya handdukar från Lexington innan fler hinner köpa på sig dem i svart. De är nämligen totalt VÄRDELÖSA, för precis som några av er skrev tidigare så luddar även våra något kopiöst. Man har svart ludd överallt plus på hela kroppen när man torkar sig med dem trots att de är tvättade två gånger(!) Oerhört irriterande då de inte var speciellt billiga att inhandla. Funderar på att reklamera dem, de är ursnygga men som sagt inte det minsta bra! Bara så ni vet så slipper fler kila och köpa de svarta och bli besvikna. Jag har tidigare haft bruna och jag kan inte minnas att de någonsin luddat på det här viset?
  
Nu ska jag fixa håret innan jag beger mig ut och tar tag i denna tisdag! 

Hoppas att ni sovit gott och att ni sköter om er. På återseende!

Stor kram ♥


Kommentarer
Postat av: Alexandra

Hej,



Handdukarna slutar ludda då du tvättat dem ett par ggr. Vi har en hel uppsättning till vår familj på 4 personer samt morgonrockar. Tvätta dem några ggr utan sköljmedel. Jag använder mig alltid av flytande tvättmedel för svar/mörk tvätt. Doftar dessutom underbart. Tror det är via. Lovar dig att du kommer bli såå nöjd!



Kram Alexandra

2009-10-27 @ 07:50:12
Postat av: Miia - There´s no place like home

Jag tjuvkikar också ;) Ett måste!



Fy vad tråkigt med era svarta handdukar! Vi har också ett gäng svarta handdukar här hemma som också är helt värdelösa, dock inte från Lexington, utan från Hemtex Living-serie. Men de är bara de svarta som luddar, de andra färgerna går bra! Skumt..



Jag tycker du ska reklamera dem! Så dyra handdukar som Lexington ska INTE ludda.



Hoppas du får en fin tisdag! Kraaaam

2009-10-27 @ 07:53:17
URL: http://theresnoplacelikehome.webblogg.se/
Postat av: Annie

du måste verkligen reklamera dom. Man ska inte behöva spendera så mkt pengar på något som sen inte fungerar. (Eller hur jag ska uttrycka det:-) Tänk om du kör dom i tvättmaskinen och de förstör all möjlig tvätt för dig. Nej tillbaka med dom omedelbart:-) .. och ja jag kikar ALLTID i menyer innan..:-) Fin dag till dig

2009-10-27 @ 08:33:19
Postat av: Jennie

Vad synd på Lexington handdukarna =( Testa Vipps istället http://www.vipp.dk/collection/index.php?type=5&product=12&color=64 De innehåller bambu som är supermjukt och antibakteriellt. Min mörkbruna bambuhanddukar luddar inte alls. Däremot mamma o pappas svarta bomullshanddukar... Lycka till!



Vore kul med den där AW'n snart ;-)



Kram kram

2009-10-27 @ 08:44:15
Postat av: Erika

Hello!

Jag har i o för sig inte några Lexington-handdukar, men har köpt andra som betett sig exakt likadant. Tipset är (om du inte lämnar tillbaka dem förstås) att tvätta dem och torktumla dem några gånger...



Brukar bli lite bättre...

Men visst blir man förbannad!!

2009-10-27 @ 08:45:22
Postat av: Frida

Jag har dom mörkblå och vit/beige-randiga och dom luddar inte alls. Vilken tur du sa det om de svarta för jag hade tänkt önska mig sådana i julklapp. Men jag tycker absolut att du ska reklamera dom.

2009-10-27 @ 08:49:06
Postat av: Daniella

vad trist med handdukarna, jag hade nog tänkt köpa ett par. har tidigare haft ikeas svarta och de har luddat, men de är ju i en helt annan prisklass också. synd!



hoppas du får en trevlig kväll på restaurangen då! kram

2009-10-27 @ 08:52:17
URL: http://frokenpastill.blogspot.com
Postat av: elin

jag har svarta lexington handdukarna, och jag tycker inte alls att dom luddar. tvättade dom på en gång och sedan har dom varit jättebra tycker jag!!:)

2009-10-27 @ 09:29:48
URL: http://flieo.blogg.se/
Postat av: Madelene

Luddar dom trots att ni tvättat dom innan första användningen?

2009-10-27 @ 10:10:21
Postat av: Magdalena

De e bara att reklamera de. Eller så kanske de blir bättre efter några tvättar? Vem vet...

2009-10-27 @ 10:12:40
URL: http://smultronros.webblogg.se/
Postat av: Anna

Antar att ni har tvättat handdukarna och i sånt fall tycker jag att du ska reklammera. Så ska det inte vara.

2009-10-27 @ 10:14:56
URL: http://leosmammas.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Hej! min sambo vägrar använda våra svarta badhandukar från just Lexington pga just ludd.Frågat runt och d är ingen som har noterat detta, det beror nog på färg då. Våra små svarta luddar inte dock. Ha d gott!

2009-10-27 @ 10:36:15
Postat av: Saga & hennes mamma

Tack för tipset om handdukarna. Hade planerat att inhandla ett gäng handdukar från Lexington när toan och badrummet blir klara men nu är ju frågan...

Ha en bra tisdag.

Kramar Saga och Therese

2009-10-27 @ 10:45:44
URL: http://sagadelin.blogg.se/
Postat av: jossan

haha jag brukar också kika på menyn i förväg :-D

2009-10-27 @ 11:21:00
URL: http://jossansnya.blogg.se/
Postat av: Angelica

Hej vännen!

Ja du är inte ensam...köpte dyra handukar från Gant och de luddar...man blir galen.Har tvättat dem nu och de har blivit bättre. Men konstigt när man betalar så mycket.

kram och ha en bra dag!

2009-10-27 @ 11:43:28
URL: http://angelicalivia.blogg.se/
Postat av: DESIGN & STYLE

Det finns väl inget mer irriterande när man är ny duschad och torkar sig med en handduk som luddar av sig! Väldigt dåligt med tanke på att det är Lexington, våra vita handdukar från Lexington är bra men då vet vi att vi inte ska införskaffa oss svarta!

2009-10-27 @ 11:47:48
URL: http://homedesignandstyle.blogspot.com
Postat av: Josefin

Gå och reklamera handdukarna så fort du bara kan. Det kan vara fabriksfel på just de handdukar. Det verkar konstigt om alla svarta handdukar i den prisklassen skulle vara värdelösa.



Lyck till, kram

2009-10-27 @ 11:58:18
URL: http://www.vitamagnolia.blogspot.com
Postat av: björken

Hej, trevligt att du fått en bra start på veckan du med. Förresten, tycker att mina handukar som luddat mycket slutat om man lagt dom i torktumlaren efter tvätt?



2009-10-27 @ 12:05:15
URL: http://lifeofbjork.blogg.se/
Postat av: Linda

Tycker absolut att du ska reklamera handdukarna!

Sån kvalite för så dyra pengar ska man gå tillbaks med - definitivt!

Tack för tipset om ditt "läppstift" som jag frågade om ..

Kan tipsa dig om en brittisk sajt som har bra priser på smink mm .. Om du handlar, välj att betala i pund, nu när pundet är lågt blir det ännu billigare ;)

http://www.feelunique.com

kram

2009-10-27 @ 13:45:33
URL: http://tradgatan21.bloggagratis.se
Postat av: LiSSaN

Fy vad trist! Tycker du gör rätt i som reklamerar. Så får det inte vara på såpass dyra varor!! Samtidigt blir man rädd när man på detta sätt kan inse att man egentligen bara betalar för märket...och inte en fin kvalité.. : (



Jag är själv också svag för Lexington och den dan vi får lyckan att hitta vårt drömboende så vill jag själv investera i fina Lexingtons - men banne mig om de luddar då! Haha!

2009-10-27 @ 13:53:13
URL: http://lisselissans.blogg.se/
Postat av: Malin Larsson

Hej! Har läst din blogg ett tag men vet inte om jag kommenterat tidigare. Vi fick röda lexington i julklapp och det var rött ludd överallt: hela badrummet, kroppen och underkläder blev luddiga. Helt värdelöst! Kan de ha bytt fabrik eller nåt? Har även röda handdukar från Åhlens och de luddade i flera år. /Malin

2009-10-27 @ 14:03:37
URL: http://sjostadsfroken.blogg.se/
Postat av: Nattvinge

Vi har gråa och de har inte luddat alls. Jag tycker att du ska reklamera. Det är även i deras bästa intresse, så att de kan förbättra sin produkt :-)



PS Jag har den aprikosa serien från Biotherm ibland, svårt att hitta produkter för torr och känslig hud :-) Just nu har jag Vichy, som är super!

2009-10-27 @ 15:11:23
URL: http://nattvinge.blogg.se/
Postat av: Sandra Palmqvist

Jag kollar alltid in restaurangmenyn i förväg. Det brukar nämligen ta tid för mig att lista ut vad jag är sugen på så jag rekar hellre i lugn och ro på hemmaplan. :)



Vad trist med handdukar som luddar. Tycker absolut att du ska gå tillbaka med dem. Har du dessutom redan tvättat dem ett par gånger så finns det ju ingen anledning att tro att luddandet kommer försvinna. Nä, uppmärksamma butiken på problemet och låt dem kompensera dig på något sätt.

2009-10-27 @ 15:34:08
Postat av: Louise

Vilken fin blogg du har måste jag börja med att säga, hittade hit via en annan blogg och kommer helt säkert återvända.



Ang. luddande svarta handdukar så luddar Hemtex eget märke också. Har en uppsättning svarta badlakan och handdukar som jag tvättat några gånger och till och med torktumlat utan att bli kvitt luddproblemet. Trist!

2009-10-27 @ 15:54:23
Postat av: Ann-Louise

Japp jag gör likadant -kollar menyerna i förväg. Det är på gott och ont då man redan då kan föreställa sig om man kommer att gilla eller inte ...



Klart du ska reklamera handdukarna. Spelar egentligen ingen roll vad de kostar, de ska inte ludda av sig efter så många tvättar alls! Och ännu mindre när de ska vara exklusiva dessutom...



Ha en rolig och god kväll!



Kram

2009-10-27 @ 15:57:08
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Sandra

Gants handdukar e mycket mycket bättre! Jag blev också väldigt besviken på Lexingtons handdukar. Köp Gant nästa gång!

2009-10-27 @ 16:46:16
Postat av: Emelie

Reklamera handdukarna tycker jag! Vi har vita handdukar från lexington och de har inte luddat en gnutta!Kram

2009-10-27 @ 18:11:51
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag blev som sagt väldigt besviken på mina lexingtonhanddukar och jag har haft både släta och ribbade som alla luddade trots att jag tvättat dom flera gånger.

2009-10-27 @ 19:13:13
Postat av: Carolina

Jag har fått tipset om att tvätta alla handdukar en gång utan sköljmedel innan de ska användas.. Funkar på alla handdukar(utom ikeas som är i kass kvalite).



Annars tycker jag att du ska reklamera dem!

Ha en bra kväll!

2009-10-27 @ 21:14:17
URL: http://ljuvligacarolina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0