Gårdagskvällens dukning


Gårdagskvällens dukning gick i vitt, svart & grått..

Precis som resten av inredningen här hemma i Sjöstads-
hemmet gör.

De fyrkantiga tallrikarna kommer från Duka, likaså
champagneglasen. Fatet med "plockmaten" kommer
från Åhléns, likaså cylindervasen.  


Har suttit i soffan framför reprisen av Idol 2009 från i fredags. Jag och maken valde ju som bekant en middag på tu man hand istället för en tv-kväll. Vet inte vad jag ska tycka om årets deltagare egentligen. Första delen av startfält var i vilket fall under all kritik. Tycker att en efter en levererade svajig falsksång som påminde mig mer om uppträdandena i högstadiet än de som är i final av det som i alla fall Peter Jidhe kallar Sveriges största musiktävling. Men det togs sig mot slutet och det finns några små gulkorn som sticker ut och det är enligt min mening Reza, Erik, Mariette och Tove. Sedan kan jag tycka att de två sistnämnda kanske mer utstrålar popstjärna än de två förstnämnda. Det återstår helt enkelt att se vem som kammar hem Idol 2009, kanske bli någon helt annan, svaret får vi i december. 
 
Lördagsaftonen blev en lugn hemmakväll med middag och hemmamys. Kycklingrätten som jag gjorde med parmalindad filée i grädde, vitlök, balsamicovinäger och oregano fick godkänt. Dock kommer jag skippa oreganon nästa gång då jag tyckte den gav en lite "skarp" smak som inte riktig ville gifta sig med resten av smakerna. Jag har redan i tanken ett omarbetat recept på mitt vis som jag ska testa nästan gång istället, men grundidén var som sagt okej.

Nu ska jag fixa och dona inför kommande veckan! På återseende!

Kramar ♥


Kommentarer
Postat av: Marie

Åh, det är ett av mina favoritrecept... Skippar dock alltid oreganon, och är försiktig med balsamvinägern då den också kan ta över hela smaken! Tycker faktiskt att just den här kycklingrätten passar bättre med färsk pasta, men det är ju en smaksak... Gott i vilket fall.



Tänkte egentligen bara berömma hur mysigt ni gör det hemma vid middagarna, här blir det (alldeles för ofta) bara en tallrik framför tvn... Får bli bättre på det!

2009-10-11 @ 14:29:49
URL: http://marieakerblad.blogg.se/
Postat av: Hanna

Tusen tack för din fina kommentar! Ja visst är det sjukt vad mkt man kan se när dem ligger i magen det är helt sjukt, men sjukt underbar känsla o få se:) Verkligen värt alla pengar:) kan jag säga! Hoppas allt är bra denna söndag:)?? Stoooor krams

2009-10-11 @ 15:19:35
URL: http://hannis84.blogg.se/
Postat av: Alisa ஜ Amor Vincit Omnia - Rösta på din favorit Hem & Inredningsblogg!

Det var så lite så, men jag finner massa inspiration av inredningen i din blogg!:)



Du kan antingen gå in under Design och sedan Kodmallar och klistra in LÄNKAR eller så kan du bara klistra in det i ett inlägg!:) Då trycker du bara på HTML knappen när du skriver inlägget och klistrar in det!:)

2009-10-11 @ 16:22:25
URL: http://alisagonzalez.se
Postat av: Alisa ஜ Amor Vincit Omnia - Rösta på din favorit Hem & Inredningsblogg!

Det var så lite så:) Tack för en underbar blogg:) Gillar den i helhet inte bara inredningsdelen!:)

Ha en underbar fortsättning på helgen!



Kramar!

2009-10-11 @ 17:16:28
URL: http://alisagonzalez.se
Postat av: Hemma hos Katta

Fint, fint!



Är inte heller övertygad om årets startfält i Idol även om jag gillar produktionen betydligt mer än tidigare år. Gillar också Tove och Mariette men jag tycker nog Camilla ligger rätt bra till efter sin lilla makeover och förändring av låtval =) Tycker det är dags att en tjej vinner i år!



Ha en fortsatt mysig kväll, kraam!

2009-10-11 @ 17:33:10
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Annie

Håller med om det där med oreganon.. Basilika eller Salvia hade nog varit bättre.. Men lägg gärna ut receptet och dina tankar kring det. Tack för en finfin blogg!

2009-10-11 @ 17:35:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0