Välkommen fredag!


Godmorgon i stugorna, det är fredag mina kära bloggläsare, härligt va?!

Snart helg
och ledighet igen. Jag har inga direkt spikade planer för de kommande dagarna, men jag är inte orolig för att inte kunna fördriva tiden för det brukar aldrig vara något som helst problem. Hoppas på att maken och jag kan umgås en sväng. Jag var ju som bekant i Örebro förra helgen och det har inte blivit så mycket umgänge den gångna arbetsveckan heller då det var mycket jobb och andra aktiviteter på kvällstid. Så vi hoppas på en bra helg.   

Igår efter mitt mys i soffan med te och tidningar förflyttade jag mig till vårt badrum där jag tog mig ett långt och skönt skumbad vilket inte sker allt för ofta i detta hem. Jag säger som Mia sa i helgen "det tar sådan lång tid att fylla upp skiten" - haha! Jag håller med, det tar sin lilla tid att fylla upp badkaret, men igår var det värt väntan. Riktigt skönt att krypa ner bland de mandel- och kokosdoftande bubblorna från Laura Mercier en stund och bara koppla av och njuuuuuta.

Oj klockan tickar på ser jag, hinner inte sitta här längre och svamla om gårdagens bravader. Måste ta på mig ytterkläderna och kila ut i regnet för att avklara sista arbetsdagen denna vecka innan jag kan fira helg.

Ha en bra dag, ta hand om er och på återseende senare! 

Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: nathalie

hej ser att du köper en hel del saker. Men vad gör du med dom gamla sakerna.

Hade varit kul om du nångång, kanske en gång i månaden tog kort på ALLA rum samtidigt. Hade varit kul att se. Lite tråkigt att några dagar se flera bilder på ditt vardagsrum och sedan några dagar på din balkong. Men jag förstår ju att du bara tar bild på det du vill för tillfället. Men jag vill likson se hela helheten. Typ: alla fyra väggarna i ditt kök. Är så Sjukt galen i ditt hem superfint!! Vill bara se mera!

2009-11-20 @ 10:45:08
Postat av: Hemma hos Katta

Ha ha, ja det tar verkligen låång tid att fylla upp ett badkar. Har tänkt ta ett bad varje kväll den här veckan men det har liksom inte blivit av än!



Happy friday!! Kraaam från Örebro

2009-11-20 @ 11:00:45
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Fru J

Mysigt med en skönt avslappand helg, själv ska jag på SPA.. även det underbart!

Jag vill tacka för det supersmarta tipset med "badrums boxarna" från Muji, jag kopierade din lösning med sminket. Så bra, TACK!

Trevig helg!

2009-11-20 @ 11:28:54
URL: http://ninal.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Ja det är skönt att hinna få umgås med sin livkamrat när man är ledig. :) Får se hur mycket jag ser av min denna kväll; beror på hur lång tid det tar för honom att jobba på en krånglande dator.



Massor fredags-kramar!

2009-11-20 @ 11:56:32
Postat av: Anna - Starwoman ☆

nathalie:

De saker jag inte använder för tillfället, brukar jag ställa/lägga undan i skåp och lådor och så allternerar jag mellan nya och gamla saker beroende på humör, års tid och liknande. Ibland måste man dock göra en rensning, då kastar jag, säljer jag eller skänker saker jag inte vill ha längre!



Ang att ta en bild på varje rum samtidigt kanske vore en idé, tack för tipset ska fundera vidare på det =) Dock kan jag inte ta bilder på kökets fyra väggar då köket inte har mer än en och en halv vägg ;-)



Trevlig helg!



Kram



Hemma hos Katta:

Ditt badkar är dessutom större än vårt så för dig tar det ännu längre tid ju, men jag rekommenderar att du tar dig tiden, du med magen måste ju tycka det är extra skönt kan jag tänka mig. Annars får du be H tappa upp det år dig ;-)



Ha en mysig fredag, Kraaamar



Fru J:

Åhh vad härligt med SPA, hoppas du får en skön stund. Ja visst är förvaringen smart, älskar boxarna och det blir sådan bra ordning och överskådligt dessutom. Jag älskar dem. Trevlig helg, Stor kraaam



Rebecca:

Hoppas, hoppas att datorkrånglet reder upp sig illa kvickt så ni kan mysa du och din livskamrat. Jag hoppas som sagt på mys med min :-) Trevlig helg, kramar

2009-11-20 @ 12:23:54
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Emelie

Haha jo men visst är det därför man inte badar oftare. Ha en skön fredag!

2009-11-20 @ 12:26:45
URL: http://emeliese.blogg.se/
Postat av: Zandra

Hahahaha nu fick jag en skratt attack här på kontoret när jag kom o tänka på alla galna o tokiga saker vi sagt under förra helgen vetu hahahah :-P

Ha en skön fredag Pinglan o jobba lugnt :-)

KRAMAR

2009-11-20 @ 12:32:23
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Sara

Det är så fint med vitt, så fräscht! Trevlig helg. kram

2009-11-20 @ 17:30:27
URL: http://sarasdiary.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Hoppas dagen varit bra och att du får en skön och mysig kväll i Sjöstaden!



Kramar

2009-11-20 @ 18:42:08
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Leonard

Hej, allt bra? :) Hoppas du får en trevlig helg! :)

2009-11-20 @ 19:58:26
URL: http://trierer.blogg.se/
Postat av: Mia

Haha, nu sitter jag här och skrattar för mig själv i mörkret och längtar tillbaka till helgen som var!!! Glöggmingel låter förresten väldigt trevligt... blink ;)



Ha en superbra helg tjejen! KRAM

2009-11-21 @ 00:24:26
URL: http://kattenslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0