Effektiv måndag


Här och nu i Sjöstaden, det är jag, bloggen, levande ljus, samt pistagenötter
i Marimekko skålen. Dessa nötter är så goda, försöker dock bara ta högst en
näve då nötter inte är nyttigt (som allt annat) i förstora mängder, men istället
för godis/choklad känns det åtminstone lite mer okej en måndagkväll...
 

Idag har jag haft en riktigt, riktigt effektiv arbetsdag. Jag har i och för sig ansträngt mig rejält för att få saker och ting gjorda, så jag ska inte säga att det har gått av sig själv. Men oavsett är det resultatet som i mina ögon räknas och också det som nu får mig att känna mig mycket nöjd med dagen här jag sitter i min vita lilla blogghörna.

 

Tänkte att jag ska titta på det omtalade programmet om Ullared som jag helt missade förra veckan. Såg inte ens reprisen i fredags eftersom vi var ut och åt en god middag istället. Har hört en del om programmet och dem som medverkar så det ska bli ”intressant” att se. Jag har själv varit relativt många gånger i Ullared och man ser mycket speciella människor där det kan man inte sticka under stol med. Dock säger jag inte att de människorna varken är sämre eller bättre än mig, men bara genom att kika i folks kundvagnar så undrar man ibland vad de ska med allt krafs till? Jag tror att många handlar bara för att det är billigt utan att tänka efter om man verkligen behöver varan eller inte. Många skapar sig behov helt enkelt och vips så blir det inte förmånligt och billigt om man köper på sig saker som sedan aldrig blir använda. Ska du se programmet?


Nej gott folk, ska avsluta här och njuta resten av denna måndag innan det är dags för ett möte med John Blund! Hoppas ni får en fortsatt mysig kväll!

Kramar ♥ 

Update 21:05. Ullaredsprogrammet var ju inte det minsta kul. Förstår inte meningen överhuvudtaget med programmet, det hände ju absolut ingenting? Nej roligare kan man ha en måndagskväll, jag kommer inte att titta på det fler gånger!


Kommentarer
Postat av: Zandra

Ja tänk att måndagen redan har passerat!

Hoppas dina arbetsdagar den här veckan blir bra och att du laddar inför helgen. Ska bli skitaskoj!!!

Kramissss

2009-11-09 @ 19:14:51
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Marie

Haha, fast lite sån blir man ju på det stället... Kommer hem med en massa knasiga grejer som man köpt för att det var billigt och verkade vara ett bra köp just då (även om jag inte tror jag hör till de värsta). Det är nästan lite som när man är i Thailand eller nåt, man kan inte riktigt värdera vad man faktiskt kommer använda sen och vad som bara verkar vara bra köp på plats!

2009-11-09 @ 19:16:57
URL: http://marieakerblad.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Klart jag ska titta på Ullared igen. Tror precis som du att man kan skapa sig ett behov och måste köpa när det är billigare. Kvinnan förra veckan som campade där ett par veckor var nog sån.



Skönt att du haft en effektiv dag, min har varit lite som vattentramp men kan bero på trötthet ;-)



Må så gott och sköt om dig vännen!



Kram

2009-11-09 @ 19:29:56
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: jessi

Nej Ullared programmet är inget för mig, var på bio med maken istället!



Det ser mysigt ut med laptopen, levande ljus och nötter. Vardagsnöje!



KRAM

2009-11-09 @ 21:24:10
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Såg programmet förra veckan men tyckte inte att det var mycket att se så jag hoppade ikväll. Förstår inte heller vitsen men programmet men det går tydligen att göra Tv av allt..haha



Ha en mysig kväll och sov så gott. Kraam

2009-11-09 @ 21:59:52
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: magdalena

Tycker Ullred är rätt roande att se på :)

2009-11-09 @ 22:11:28
URL: http://smultronros.webblogg.se/
Postat av: Sjantika

hej! måste bara få tacka för en helt UNDERBAR blogg!! halkade in lite på ett bananskal när jag googlade på brudklänningar för ett tag sen, å jag fastnade totalt!! har försökt läsa ifatt hela din blogg, å de e helt omöjligt att slita sig! du har en helt underbar blandnig av alla livets sidor, å du är otroligt öppen om hur ditt liv är, det blir otroligt fängslande och äkta!! fortsätt i samma goda anda! din blogg är ren terapi! tack!

2009-11-09 @ 22:15:18
Postat av: Nicky

Snyggt med så mycket vitt och silver! Mysig bild:)



Kram/Nicky :)

2009-11-09 @ 23:23:00
URL: http://accordingtonicky.blogspot.com/
Postat av: Rebecca

Hej Anna!



Jag har också missat Ullared-programmet, men det kanske inte var så mycket att missa då.. ;) Jag kommer från södra Sverige ursprungligen, och vet många som tog turer dit ibland, men jag har faktiskt aldrig varit där själv. Men om det är lika långa köer nu som det pratades om då, så är jag nog för otålig! ;)



Massor kramar!

Ps. Jag hittade adventssiffror på Hemtex. Inte metallfärgade som jag ville ha, men svarta, så det får duga. :) Såg ut att bli fint mot de vita ljusen.

2009-11-10 @ 05:58:56
Postat av: Sandra

Hej Anna. Hoppas du mår bra. Tänkte bara säga att jag provade att laga ihop en pasta igår med kyckling och din favorit creme fraiche saffran och tomat. Vilket härligt tips, jag är helt såld och det var mumma. Ska nog börja kolla dina recept mer och prova på för detta började väldigt bra.



Kraam

2009-11-10 @ 07:47:18
URL: http://mittnyahem.blogg.se/
Postat av: Therese

Mmm blir lite smått sugen på att införskaffa mig ny dator när jag ser hörnet på din fina..=)

HUr känns det på jobbet med de nya arbetsuppgifterna?

En undrarn 4 eller 5 december tänkte jag om vi kanske skulle ses, ha en glöggkväll tillsammans? Fundera och återkom..

Kramar

2009-11-10 @ 11:46:26
URL: http://smastadslivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0