Klassiska Vipp-tunnan


Den klassiska Vipp-tunnan designades redan 1939 av Dane Holger Nielsen
då hans fru behövde en soptunna på sin hårsalong och tunnan har varit i
produktion sedan dess. Jag tycker den passar perfekt här hemma!


Godmorgon, här har det varit full fart sedan halv sju. Har möte hela förmiddagen, en verksamhetsplanering inför 2010 ska göras så jag måste vara i god tid så jag hinner förbereda mig (gjorde det mesta innan jag gick hem igår i o f s, men lite finlir extra skadar aldrig). Tänk att det snart är 2010, låter som något taget ut Star Trek om ni frågar mig.   

Igår blev det en lugn tv-kväll, hade magknip under hela Desperate housewives, men det släppte som tur var lagom till sängdags. Maken fick några minuter efter nattningen frossa och andnöd, riktigt läskigt, men det sistnämnda gick över på några sekunder. Frossan och svettningarna bestod dock och jag har sedan legat med en liten kamin bredvid mig i sängen denna natt. Anledningen till symptomen är att han tog spruta mot nya influensan igår och har idag har han ont över allt och känner sig helrisig den stackaren. Så det är troligtvis de omtalade biverkningarna. Nu blir jag än mindre sugen på en vaccinationsspruta... Hmmm! 

Nej nu måste jag sluta, det blir tyvärr bara så här små korta inlägg på mornarna, hinner inte mera men hoppas ni inte misstycker, bättre än inget kan ju jag själv tycka i alla fall ;-) 

Ta hand om er!

Kramar ♥


Kommentarer
Postat av: Carolines hemligheter

Godmorgon!

Ett avbrott imorgon blir det helt klart, fast vin är ju nyttigt säger "de" så det kanske man kan ta med i uppstramningen ändå :-)



Hmmm, det där med svägerskan hängde jag inte riktigt med på...? Kan den kommentaren hamnat fel månne ;-)



Kramkram!



PS. Hoppas maken mår bättre idag, skönt iaf att han vaccinerats redan. Nu verkar ju svinis kommit igång på riktigt, usch! DS.

2009-11-04 @ 08:17:45
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Josefin

det där med vaccinering är ett stort frågetecken, vet inte i heller hur jag ska göra. Svårt.



Lycka till på jobbet, kram

2009-11-04 @ 08:32:02
URL: http://www.vitamagnolia.blogspot.com
Postat av: Anna

Mm..nja, jag "hoppar" nog vaccinationssprutan, faktiskt.

Ha en fin dag!

Kraaam

2009-11-04 @ 08:53:01
Postat av: Sofia :-)

Hej gumman! Hoppas du mår bra!

Vill bara säga att jag tog vaccinationssprutan förra tisdagen och hade ont i armen fram till fredagen ungefär som enda biverkning. Maken din verkar ha fått en lite mer jobbig men också mer ovanlig biverkning. Så oroa dig inte! Ta vaccinationen! Kramis från ett snålblåsigt Gbg.

2009-11-04 @ 09:12:31
Postat av: Alisa ♥ Amor Vincit Omnia - 6:E NOVEMBER OFFICIELLA CHOKLADDAGEN!

Hej kära trogna bloggläsare!



Nu vänder jag mig till dig som jag vet följer min blogg med information om vad som pågår. Som jag tidigare informerat håller min blogg på att byta plattform. Jag ska gå över till en egen domän och därför fungerar för närvarande inte adressen: alisagonzalez.se då den är under bearbetning hos webbhotellet.



Så för närvarande ligger min blogg under den gamla adressen: alisagonzalez.blogg.se men så fort allt är klart med nya plattformen kommer den gamla adressen att fungera igen och allt kommer att vara tillbaka till det gamla vanliga för er läsare.



Jag vill tacka dig för att du följer min blogg, det betyder väldigt mycket för mig och jag hoppas att ni har överseende med det lilla krånglet under den närmaste tiden. Men när allt är klart kommer det att kickstarta min blogg. Jag ser verkligen framemot detta.



Ha en fortsatt trevlig dag!

Mvh

Alisa

2009-11-04 @ 09:49:31
URL: http://alisagonzalez.blogg.se/
Postat av: Caroline

Frossa, muskelvärk, feber m.m. är VANLIGA biverkningar när man tagit vaccinet. Även vanliga biverkningar då man tar "vanligt" influensa-vaccin.

Andnöd är dock ingen vanlig biverkan, men eftersom lungorna blivit påverkade på flera fall i Sverige, kan nog andnöd klassas som en biverkan också...



Jag har vaccinerat mig iaf (brukar själv aldrig bli sjuk) Men arbetar inom vården och vaccinerar mig för att skydda mig själv & skydda andra. dvs förhindra smittspridning om jag nu mot alltförmodan hade gått o blivit sjuk.



Tycker man gör som man vill i vaccinationsfrågan, klurigt är det då man blir rädd när man hör skräck-exempel. Svårare hade det nog varit om man haft barn... nu bestämmer du bara över dig själv :)



/Caroline, blivande sjuksköterska.

2009-11-04 @ 10:12:28
Postat av: Angelica

Hej fina du!

Snygg tunna vet du vilka som säljer dessa?

Ja jag hinner inte heller alltid skriva så långt har ju en söt litten skrutt som tar sin lilla tid och skolarbete. Men det är alltid kul kolla in på alla fina bloggar och se vart alla gör i sina små liv!

kram på dig ha det så bra.

Angelica



2009-11-04 @ 10:25:17
URL: http://angelicalivia.blogg.se/
Postat av: Sofia

Ja, de där biverkningarna verkar många få. Men de går väl över på ett dygn så imorgon har du tillbaka din man:)

Ha en härlig onsdag!

2009-11-04 @ 11:49:35
URL: http://whatiam.blogg.se/
Postat av: Camilla W

Faktiskt, för en gång skull är jag själv skeptisk till vaccinationen, har aldrig haft sådana funderingar förut. Alla som jag hört som tagit har fått dessa symptom, och väldigt ont i armen. Dock är jag mer "rädd" för att ligga flunsadäckad i en vecka så det slutar säkert med vaccin ändå...får bara välja ett bra tillfälle(när nu frossa och armont passar in i ens liv... :)



Men det tål att tänkas på...



Kram och tack för tapetinfon - tror faktiskt t.o.m att det är den jag har hemma på prov, var nämligen i Alvik för några veckor sen!

2009-11-04 @ 12:09:39
Postat av: Carolines hemligheter

Aha, nu såg jag det där med svägerskan :-)

Kramkram!!

2009-11-04 @ 12:45:33
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Saga & hennes mamma

Vipp tunnan är så snygg. Vill vi också ha men en större variant.

Usch för dessa biverkningar på sprutan, frågan består om man ska ta den eller ej...

Hoppas du haft/har en bra dag.

Kramar

2009-11-04 @ 15:43:23
URL: http://sagadelin.blogg.se/
Postat av: Camilla E Lindström

Hej

Nu har du sista chansen att Vinn en handväska värd 950 kr från Caia of Sweden



Tävlingen pågår tills onsdagen den 4 november kl. 23:59.



Tävla här:http://emring.blogspot.com/2009/10/tavling-vinn-handvaska-fran-caia-of.html



Mvh Camilla

2009-11-04 @ 15:56:47
URL: http://emring.blogspot.com
Postat av: Jenny

Jag har inte heller helt bestämt mig hur jag ska göra med den sprutan,hört att man kan bli så dålig efter pga dom sprutar in det :/ men får klura på det ett tag till.

Hur ska du göra?



Hoppas du fått/har en bra onsdag! Kramar

2009-11-04 @ 16:23:01
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Louise B

Hoppas maken din känner sig bättre!

Jag tog vaccinet idag, har försökt i några dagar nu men det har tagit slut, varit 300 framför i kö osv. Idag hängde jag på låset! Sen tillhör jag en riskgrupp också så det kändes inte som det fanns ett alternativ att hoppa vaccinet. Biverkningar kan man ju få av alla vaccin, det är ju trots allt en dos "minivirus" de sprutar in. Jag har dock hittils inte upplevt några jobbiga symtom, men det kommer kanske lite framåt kvällen. Hellre sänkt en dag pågrund av vaccinet än totalt borta i minst en vecka av svininfluensan. Sen hindrar man ju smittospridningen också!

Hoppas du får en mysig kväll!

2009-11-04 @ 17:10:47
Postat av: Maria

Tusen tack för en underbar blogg! Läser den dagligen och blir alltid på lika gott humör av din fantastiska utstrålning och värme :-) Måste bara säga att ni har Stockholms, om inte Sveriges vackraste och snyggaste lägenhet, hihi :-) Drömmer om Sjöstaden, men får nöja mig med Stockholmsförorten tills jag pluggat(går första året på gymnasiet) klart och är redo att flytta hemifrån.



Trist med alla dessa biverkningar och jag tog sprutan idag, känns dock ganska tryggt när man pendlar med t-bana och tvärbana varje dag och vistas bland massa människor.



Önskar dig en superfin kväll!

2009-11-04 @ 19:12:25
Postat av: Karin

Hej vännen!



Hoppas att din make känner sig på bättringväg... Jag tänker inte ha nån åsikt i frågan ang vaccinationen då jag vet så lite om det.



Hoppad din dag varit bra och att du inte missar halv åtta =)

Kraaaaaaaaaamar

2009-11-04 @ 19:31:33
URL: http://lovesexandmoney.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Stackars make. Jag tog den och mest ont i armen några dagar. Lite yr kanske vid ett tillfälle men inget allvarligt.



Snygg Vipp tunna och vilken bra man frisörskan hade!!



Kram

2009-11-04 @ 19:33:56
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Emelie

Snygg Vipptunna!

2009-11-04 @ 20:33:53
URL: http://alltomemelie.blogspot.com
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Sofia :-)

Hej gumsan, han är lite klen maken - haha skojar, men nu är han bättre igen som tur är! Hoppas ni har det bra i götet och att magen växer och att du slipper illamående nu???? Hoppas vi kan ses framver, vore så kul för det är allt för länge sedan nu! Kraaaaam från ett snålblåsig Sthlm också!



Caroline:

Jag kommer också vaccinera mig, kommer ett gäng med sköterskor till jobbet och ger om om några dagar. Jag kommer att göra det av samma anledning som du för att skydda mig själv men ocks¨skydda andra. dvs förhindra smittspridning.



Maken min är bättre nu, skönt det =)



Kram kram



Camilla W:

Ja det är inte lätt om man ska ta eller inte.. men jag ska ta vaccinet tänker jag, alla får ju heller inte sådana biverkningar som maken fått..



Hoppas ni får tag i tapeten och blir nöjda!



ta hand om dig!



Kraaaaaaaamis



Louise B

Tack maken är lite bättre nu och hoppas att du slipper biverkningar, det är ju långt från alla som får det! jag ska ta sprutan om några dagar, ho

ppas jag slipper biverkningar också..



Hoppas du har en skön kväll!



Kraaamar



Maria

tack SNÄLLA RARA för din fina och snälla kommentar! Jag blir jätteglad såklart, du gjorde precis min kväll! Hoppas du flyttar hit någon ggn då så kan vi bli grannar ;-)



Hoppas att du har en mysig och skön onsdagskväll!



Stor kraaam



2009-11-04 @ 21:50:46
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Nina

Jag hade ont i armen i en vecka efter sprutan och förbannade mig själv för att jag tagit den. Sen åkte jag till USA och fick höra att 97% av alla nya influensafall under hela oktober var H1N1, i alla fall i min delstat. Det hade inte känts toppen att vara där och vara gravid utan vaccination, så jag är rätt glad att jag tog den ändå...

2009-11-06 @ 07:59:59
Postat av: kristin

hej!!

fint golv du har! såg att det är höganäs! (jobbar som säljare där) :0) Vas fint ni har det hemma! gott nytt år! mvh kristin

2009-12-30 @ 11:29:18
URL: http://bygganytt.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Kristin:

Ja golvet är från Höganäs, bra koll du har ;-) Tack snälla för dina snälla ord! Gott Nytt År! Kram

2009-12-30 @ 12:16:33
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0