Cinnamon & Orange


Detta ljus från Durance kan jag rekommendera om du vill få in julstämning
i hemmet. Med sin doft av apelsin och kanel är det en given hit för en jul-
diggare som jag.


Morning i stugorna! Det är verkligen inte många timmar det är ljust ute just nu hör ni. Jag har flera saker jag skulle vilja fotografera, men då det inget dagsljus är när jag befinner mig på hemmaplan blir det heller inga bra bilder. Så jag får vänta med att plåta både dörrkrans och annat tills jag är hemma i helgen. Förhoppningsvis är jag ju vaken någon timma eller två under den ljusa delen av dygnet.

Vårt gästrummet/arbetsrummet ser just nu ut som ett mindre världskrig med lådor och andra prylar som jag bara måste se till att få bort så fort som möjligt i eftermiddag när jag kommer hem då jag ogillar att se allt huller om buller. Annars börjar de andra rummen anta en skön lite julig stämning. Jag ska i ärlighetens namn inte plocka fram så hemskt mycket saker, låter nog så emellanåt när jag skriver kanske, men så är det inte alls faktiskt. Några advensstjärnor, ljusstakar, lite julig doft i form av några hyacinter och glittrande julgranskulor så är jag ganska nöjd faktiskt. Less is more heter det ju så fint. 

På återseende, kramar ♥


Kommentarer
Postat av: Anna

Det ljuset skulle jag vilja ha! Vet du nån bra butik här i Stockholm som säljer Durance? Jag beställde mitt från nätet och det blev så dyrt med frakten.

Ha en bra dag!

P.S. Tack för kommentaren på min blogg. Numera är mitt hår gulorange :-/ D.S.

2009-11-26 @ 09:41:20
URL: http://leosmammas.blogg.se/
Postat av: Anna

Tack, får svänga förbi Sickla snarast. Jag köpte mitt på nätet för 159 + frakt så det var en riktigt dålig affär.

2009-11-26 @ 11:12:00
URL: http://leosmammas.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej igen Anna,



tack för din kommentar hos mej, va förvånad jag blev att höra att du läste min gamla blogg. Nu är det ju jag som följt dej slaviskt ett tag. Men är dålig på att kommentera dock, men har gjort det ett par ggr... Ha en bra dag!



kram //Emma

2009-11-26 @ 12:27:00
URL: http://emmasutsida.blogg.se/
Postat av: Toru

Hej. Jag skulle fråga om du vill länka mig?



Inrednings snickare som bloggar.



http://toruinsweden.blogspot.com/



Toru.

2009-11-26 @ 15:32:15
URL: http://toruinsweden.blogspot.com/
Postat av: Sue

Håller med dig fullständigt!!!! Less is more!



Jag pyntar inte heller så mycket inomhus (trots att jag har barn) utan det blir som du säger, lite stjärnor och någon blomma. Julgranen kommer inte upp förrän dagen innan julafton.....den åker ut på nyårsafton ....hihih



Kram på dig sötis och ha en mysig torsdagkväll!

2009-11-26 @ 18:26:43
URL: http://suzanita.blogg.se/
Postat av: Lycklig mormor

Hej dina bilder alltid kanon finnnnaaaaaa kram:-)

2009-11-26 @ 19:17:53
Postat av: Ann-Louise

Samma här -less is more! Kul fixa lite men efter juldagarna vill jag ha det som vanligt igen. Är lite allergisk mot rött också i mitt hem! Får andnöd efter ett tag ;-)



Önskar dig en fin fredag!!



Kram

2009-11-26 @ 22:27:07
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Classy

Tjena snygging! :) Hur mås det? :) Va gärna med i min tävling jag har just nu om du vill och rösta gärna JA/NEJ på mitt senaste inlägg :) Kram kram

2009-11-26 @ 23:38:54
URL: http://nathaliesjobeck.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Ja, hela huset fullt av pynt är inget vidare. Då ser man inte skogen för alla träden. Några få väl utvalda saker syns desto mer, och blir mycket finare än en massa plotter.



Vore jättekul i alla fall, om du kommer visa bilder på det du satt fram. Själv jagar jag den sista adventsgrejen just nu. En adventsljusstake som jag tycker är jättefin. Ångrar så att jag inte köpte den första gången jag såg den, men då ville jag se fler först. Tyvärr verkar den slut nu, men jag väntar på några besked. håller tummarna



Massor kramar!

2009-11-27 @ 05:23:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0