På hemmaplan igen


Tillbaka hemma i Sverigen igen och nu stundar läsning
ur den andra delen i Stieg Larssons Millenniumtriologi.

En soft söndagseftermiddag med spänning på balkongen
med andra ord...

Så var man på plats hemma i Sverige igen efter några timmar i luften. Lämnade ett mulet Budapest och kom hem till strålande sommarväder - ljuvligt. Vad mer kan man begära? Ett friskt öga kanske, men det verkar vara hopplöst så jag önskar att detta väder åtminstone håller i sig ända till september, det är väl inte så mycket begärt tycker jag ;-)

Skönt att vara hemma, borta bra men hemma är ändå alltid bäst. Idag är det vår allra första bröllopsdag. Låg ett fint litet grattiskort i brevlådan från Svärmor och hennes karl med ett grattis på vår dag. Gulligt av dem att komma ihåg och dessutom att ta sig tiden att skicka ett kort. Så tack, tack!!! Vi gifte oss alltså för ett år sedan idag den 31 maj 2008 och då var det exakt lika fint väder ute. Inte ett moln i sikte under hela den dagen heller och runt 28 grader varmt. Så ni som funderar på att gifta er men inte satt något datum - Sista helgen i maj verkar vara ett "säkert" kort när det kommer till fullkomligt strålande väder åtminstone ;-)

Har precis packat upp weekendbagen och fyllt tvättmaskinen så nu arbetar den för fullt med sitt. Strax ska vi ta oss en bit mat och sedan ska jag sjunka ner i soffan på balkongen och öppna boken "Flickan som lekte med elden" som jag längtat efter att får börja läsa sedan jag i förrgår läste ut den första delen i Stieg Larssons spännande triologi. Tur att alla tre böckerna står här hemma i Expedithyllan så jag bara kunde plocka fram bok nummer två nu när jag kom hem. 

Förövrigt kan jag meddela för den som eventuellt undrat om det blev någon shopping på resan att så ej är fallet. Jag har inte köpt en enda liten pinal med mig hem. Det är kanske en bedrift i sig, men fann helt enkelt inget som föll mig i smaken så det fick vara!

Nu är det matdags, så på återseende och tack snälla ni som orkat kommentera trots att ni vet att jag inte haft tid att "svara" er! Ni är guld värda!!!

Stor kram  

Kommentarer
Postat av: sofia

Grattis på er bröllopsdag :)

2009-05-31 @ 16:12:23
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Sofia:

Tack snälla :)

2009-05-31 @ 16:15:20
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Malena

Inte något shoppat, var det så dåligt utbud? man brukar ju alltid få med sig något hem.



Stieg Larsson-böckerna är ju så bra. Jag blir avundsjuk på dig som är mitt i dem nu :-)



Grattis på bröllopsdagen!

2009-05-31 @ 16:16:51
URL: http://bredablick.wordpress.com
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Malena:

Det var säkert inget fel på shoppingutbudet egentligen, det var nog mer mig det är "fel" på. Jag var aldrig på humör för att ens kika i butiker :-)



Ja böckerna är utbra och jag vill inte lägga ifrån mig boken knappt ;-)



Tack snaälla!



Kram kram

2009-05-31 @ 16:33:45
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Livet hemma hos Linda

Låter som att ni har haft en underbar liten tripp till Budapest! Mycket vackra bilder du har tagit oxå och visar för oss här på bloggen:) Stort grattis till er på Bröllopsdagen! /Kram

2009-05-31 @ 16:51:25
URL: http://lindablogg.blogg.se/
Postat av: Johanna

grattis på bröllopsdagen =)

2009-05-31 @ 17:24:02
URL: http://tjohannas.blogg.se/
Postat av: jossan

är budapest ett resmål du rekomenderar? blev nämligen väldigt sugen på att resa dit :) Brist på shoppingsug kanske berodde på ögat?

2009-05-31 @ 17:29:07
URL: http://jossansnya.blogg.se/
Postat av: fanny

grattis till er båda på eran dag! gud vad tiden har gått fort. om 6 dagar firar vi också våran första bröllopsdag. helt otroligt vad tiden går! det var 30 grader varmt och inte ett moln på himlen när vi gifte oss och jag höll på att dö i min stora bröllopsklänning :P tur att klänningen kommer vara lite tunnare och lättare den här dagen (; hoppas du mår bättre med ögat snart! massa kramar!

2009-05-31 @ 19:28:11
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: jessi

Jag är såå imponerad nu, du har lyckats med det jag aldrig lyckats med att shoppa ingenting på en resa! hihii...



Grattis till er två på er bröllopsdag! Vi gifte oss 16 juni men firar ordentligt 18 juni i N.Y! Ens bröllopsdagar är värda att firas, för det är så härligt att var gift! (man har alltid någon som bryr sig, älskar o finns där och även tjafsa är ok för man har ju någon att tjafsa med! hihiii)



KRAM



KRAMAR

2009-05-31 @ 22:06:23
URL: http://www,lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Cissi

VÄLKOMMEN HEM FAVORITEN :)

2009-05-31 @ 22:24:24
Postat av: Caroline

Välkommen tillbaka till Sjöstaden :-) Hoppas nu bara att ditt öga blir bra snart, inte roligt med en så långdragen infektion. Stackare!



Låter underbart att sitta i solen och läsa SL:s fantastiska triologi, jag är MYCKET avis på dig som har två böcker kvar ;-) Det enda jobbiga är att man inte fungerar normalt förrän sista sidan är läst, snacka om abstinens när man sitter på jobbet och känner tyngden av boken i väskan som bara VÄNTAR på att läsas vidare :-)



Hoppas att du får en god natts sömn, kramkram!!

2009-05-31 @ 23:42:36
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: AnnaG

Välkommen hem sötnos!



Vilken härlig helg ni verkar ha haft, tyckte ni bra om Budapest?



Och till sist; ett i allra senaste laget, men mycket varmt grattis på bröllopsdagen!♥



Allt gott till er båda!

Kram kram

2009-06-01 @ 00:00:26
Postat av: Anna

Välkomna hem! Kul att se bilder, hoppas på fler ;-) Jag brukar inte heller hitta så mycket att shoppa i BP. Nu senast blev det en klänning från Springfield och en kjol från Promod. Samt örhängen från C&A. Blev det någon tårtbit?

2009-06-01 @ 08:06:45
URL: http://leosmammas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0