En färgklick


En bukett med färska rosor fick följa med denna tisdag
för omväxlingensskull. Föll pladask för färgen..


Var ju någon av er som "klagade" på att vi hade för vitt
hemma, så nu har vi minsann fått in lite crazy coulor här ;-)

Efter dagens jobb har jag varit en sväng på IKEA och Plantagen precis som jag förutspådde(!) imorse. Fick med mig det jag hade tänkt mig från det blå/gula varuhuset plus lite mer som vanligt när man besöker den butiken. Blev söta glassformar i pastellfärger, glasskopa att forma glass till fina kulor, ny tesil och ramar så att jag äntligen kan fixa våra bröllopskort. Det sist nämnda tog mig bara ungefär ett år att införskaffa, men nu ska jag se till att få det fixat inom en snar framtid. Kanske blir det färdigt lagom till vår första bröllopsdag den 31:a maj!

Besöket på Plantagen blev däremot en besvikelse eller kanske var jag bara för oengagerad?! Jag är ute efter ett träd att ha på balkongen, men inget föll mig i smaken. Antingen var det för litet, för stort, för dyrt eller för "vanligt" i största allmänhet. Hade även tänkt köpa med mig fler örter hem och plantera i ytterligare en kruka såsom mynta och basilika i första hand. Men myntan var slut och den stackars basilikan som de försökte ta betalt för hade sett bättre dagar, trist! Så jag kom totalt tomhänt därifrån och jakten på de perfekta växterna för balkongen går vidare. 

Blev take away från MacDonalds efter shoppingen. Det var verkligen såå länge sedan jag åt en hamburgare därifrån, men den sedvanliga MacFeastmenyn smakade lika gott som de brukar. Blev minimorötter och mineralvatten till fånigt kanske, men kändes ändå rätt så här en vanlig tisdag.
 
Ikväll hejar vi på Sverige i den första av semifinalerna i Eurovision Song Contest och jag ska bara ta det lugnt! Imorgon blir det arbete som vanligt och på eftermiddagen har jag några ärenden att uträtta. Ingen rast ingen ro med andra ord. 

Ha en skön tisdagskväll och håll era tassar för att Sverige går vidare till finalen på lördag!

Kram på er

Update kl 22.51 - Yes, Yes, YES - Vi är i final, vi är i final, vi är i finaaaaaaaaaaaaaaaal!!!


Kommentarer
Postat av: Lilian

Låter som du fick med dig några godbitar hem från Ikea synd bara att du inte fick tag i några växter. Jag tar död på allt i växt väg så det är nästan lönlöst att jag lägger pengar på det, men man vill ju ha lite fint så jag ska göra ett försök i år igen, måste komma ihåg att vattna hihihi!!!

2009-05-12 @ 20:00:48
Postat av: Mia

Jag tycker ofta att man blir besviken på Plantagen, tycker att de har så tråkiga blommor! Jag gillar Blomsterlandet bättre, men visst vore det roligt att besöka något annat större blomstervaruhus än dessa vanligaste också. Kram!

2009-05-12 @ 20:01:00
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Miia - There´s no place like home

Haha, precis vad jag tänkte på när jag såg bilderna. Såg nämligen den kommentaren och ja... Vad ska man säga? Vissa gillar vitt och andra inte!



Fina rosor hur som helst! Mitt balkong-projekt är ju inte heller klart här hemma... Måste inhandla fler blommor, då jag har två blomlådor som gapar tomt på balkongen. Å andra sidan har inte vädret varit på topp här, så vi har inte utnyttjat balkongen så värst mycket. Men man kan ju beundra från insidan av lägenheten ändå :)



Ha en mysig kväll nu, kraaam

2009-05-12 @ 20:03:09
URL: http://theresnoplacelikehome.webblogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Lilian:

Haha - ja det räcker ju att vattna en fördel om man ska kunna få dem att leva, haha! Ha en mysig kväll!



Mia:

Jag håller så med dig ang Plantagen känns "skabbigt" ibland, hmm ! Blomsterlandet kanske jag får åka till nästa gång istället, ak för tipset!!! Stor kramis



Miia - There´s no place like home

Fniss, kunde inte låta bli tyckte frågan var så dum om nu några frågor är dumma ;-)



Vårt balkongprojekt är ionte heller klart. Vi ska lägga klinkr på golven på båda balkongerna och jag vill ha et gjort NU helst igår så jag kan göra klart, men bara att lugna ner sig och hoppas hantverkarna kan snart =)



Ha en mysig kväll!



Kram

2009-05-12 @ 20:08:23
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Annas inspiration

Vackra rosor du har handlat :-)Härlig färgklick!

Hoppas du hittar de perfekta växterna till er fina balkong.



Hoppas du har en skön tisdag raring

massor med kramar

2009-05-12 @ 20:39:45
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Cissi

Läckra rosor du handlat! Antar att du väntar på Schlagern nu klockan 21, nu hejar vi på Sverige!!! Kram kram Cissi :)

2009-05-12 @ 20:52:35
Postat av: Ann-Louise

Plantagen var en besvikelse för mig också när jag var där för några veckor sedan. Kom hem med en rosa liten fjäril ....men IKEA är alltid kul!



Hoppas din onsdag blir bra!



Kramar

2009-05-12 @ 22:29:29
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Sue

Åååå vad härligt med den färgen till allt ditt vita!!! Verkligen en klick!!!!



Jag glömde att det var ikväll...dumma mig!



Puss på dig gullan!

2009-05-12 @ 22:34:13
URL: http://suzanita.blogg.se/
Postat av: Natalie

Hej, följt din blogg ett litet tag nu. Jag är den typen som följer bloggar men aldrig kommenterar (dåligt jag vet) men nu kände jag för att göra ett litet avtryck här hos dig.



Kanske ett olivträd eller ett citronträd? lite mindre size, som ni även kan ha inomhus under dem kallare månaderna.. Dem kostar visserligen en litet peng, men man får ju ut något av det med ;)

2009-05-12 @ 22:34:46
Postat av: Anonym

Hej



Måste bara tipsa om Zetas trädgård, ligger vid kungens kurva. Massor med fina växter, blommor, tillbehör samt otroligt kunnig personal. Sen har dom typ ett väldigt mysigt fik som ligger där med!

2009-05-12 @ 22:49:23
Postat av: Starmama ♥

Hej Anna!



Numera åker jag aldrig till Plantagen. Tycker precis som du att dom har för vanliga eller för dyra växter, som dessutom känns för massproducerade. När jag t.ex. köpte våra olivträd så gick jag in i en liten blomsterhandel och specialbeställde olivträden, så det är mitt tips, gå in i liten blomsterhandel och specialbeställ det du vill ha, du kan ju hitta en massa fina växter t.ex. på nätet, skötselråd osv.



PS. Rosorna var en riktig färgklick!



KRAMIS!

2009-05-12 @ 23:00:20
URL: http://starmamasdagbok.blogg.se/
Postat av: Malin S

Skönt att Sverige räknades upp så snabbt =) Dessutom var det absolut de bästa av de övriga som gick vidare. Ett mycket bra semifinalsresultat ! Schlagergo'natt och schlagerkramar till dig.

2009-05-12 @ 23:00:47
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Annas inspiration:

Ja visst är de fina =) Sov sött!



Cissi:

Yippie det gick ju vägen ;-) Kram



Ann-Louise:

Ikea blir man aldrig besviken på ;-) Sov sött! Kram



Sue:

Ja det blev rikigt snyggt med färgen till vårt bleka ;-) Sov sött! Kram



Natalie:

Vad kul att du kommenterade nu i alla fall, jag förstår att man inte orkar ibland, men jag blev glad av din kommentar och dina tips på träd är toppen, har funderat i de banorna också, de är så fina. Jag har två olikträd sedan förra sommaren som jag tror överlevt ;-) Sköt om dig och kul att du följer min blogg! Stor kram, Anna



Anonym:

Tack snälla för tipset för jag har inte hittat något bra ställe med växter, så Zetas trädgård ska jag banne mig försöka besöka redan denna vecka! Tusen tack för du tipsade! Kram





2009-05-12 @ 23:05:02
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Starmama ♥

Det är nog ett riktigt bra tips du kom med, får leta upp någon mindre, Fick ett bra till om Zetas trädgård i kungenskurva som jag ska kika på. Plantagen blir jag bara arg på så bäst jag håller mig därifrån ;-)



Visst blev det fint med färgklicken, jag är beredd att hålla med ;-)



Sov sött



Kram



Malin S:

Yippe, vad skönt, men det blev knappt en rysare eftersom vi gick vidare som nr två, skönt det och jag håller med att de som gick vidare var de bästa. Armeninen gillar jag ;-) De söta små systrarna!



Sov sött och på lördag då sitter jag bänkad!



Kramis

2009-05-12 @ 23:08:48
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Cissi

Hihihi tänkte på dig när vi gick vidare, tänkte att nu sitter stjärnkvinnan och är skitglad hihihi :) Sov gott sötnos. Kram Cissi

2009-05-12 @ 23:09:52
Postat av: fanny

vi firar våran bröllopsdag den 6 juni.. är i valet och kvalet vad vi ska hitta på. har ni några planer för eran dag? :) kraaam! ps. vitt är skitsnyggt! du ska ha det du vill ha, ju :)

2009-05-12 @ 23:12:50
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Cissi:

Haha vad söt du är som tänkte på mig mitt i all uppståndelse ;-) Jag ÄR glad så du har helt rätt! Sov sött! Kram



fanny:

Åh vi firar ju nästan samtidigt och vi har inte funderat ut NÅGONTING ALLS!!! Jag har inget tips, skulle själv behöva bra ideér på bra firande!!! Kommer du på något måste du tipsa, jag lovar att göra det samma =)



Och vitt är skitsnyggt jag håller med =)



Kram kram

2009-05-12 @ 23:18:57
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hej du fina.



Jaha är det Ellos varianten? Men kan man tömma den? Det kanske är värt att betala ungefär en tredjedel och att den är lite mer välfylld? :)



Jätte kul att Malena gick vidare.. Vet dock inte om jag tyckte det lät så bra. Lite falskt? Men det är väl för att man hört den så mycket på radio versionen ;)



Nu ska jag hoppa i säng. Kraam och godnatt

2009-05-12 @ 23:21:06
URL: http://mittnyahem.blogg.se/
Postat av: jessi

Jag gav upp Eurovisionen efter Malena, orkade inte med så många dåliga låtar på en gång. hihii men kollade röstningen så visste vi var i final!



Ha en härlig dag söta Anna!

2009-05-13 @ 06:29:19
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: fanny

anna: det ska jag verkligen göra (: vi hade funderat på en hotellweekend i österlen..men jag känner mig snål, fast jag inte borde"! håller på att spara ihop till köket (; men någonting mysigt måste man ju försöka hitta på! känns lite småtrist med restaurang & bio.. men det förvånar mig inte om det blir så ändå!:P ha en bra dag gummman! Puss&kram

2009-05-13 @ 08:38:26
URL: http://pinkpills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0