Stort tack!


Soft hemmabild...

Måste börja med att tacka er alla som lämnat kommentarer samt skickat mail med anledning av vad som skrevs i mitt inlägg från igår. Jag är rörd av ert engagemang och är glad för att ni tog av er tid och skrev några rader med kloka ord till mig när jag behövde höra dem som mest, det är vad jag kallar omtanke, tack! Önskar att jag kunde ge feedback till var och en av er personligen, men det blir för övermäktigt rent tidsmässigt med tanke på hur många kommentarer det kommit in, men jag har läst vart och ett av dem både två och tre gånger och tagit mig till era ord. Vill dock göra ett litet tillägg när det gäller att några har uppfattat det som att min man inte skulle hjälpa till hemma och om det är så jag har utmålat honom vill jag genast måla om bilden av honom då han verkligen inte är en mansgris överhuvudtaget utan han bidrar lika mycket i hemmet som jag själv gör, så nu vet ni det. Ny dag nu och jag är som sagt inte den långsinta versionen, livet går vidare och jag ska nog finna saker att roa mig med under tiden maken är på sin vecka i Thailand.


Förmiddagen har tillbringats tillsammans med en kollega på order från högre hönset som givit oss i uppgift att skriva en befattningsbeskrivning, så det har vi påbörjat. Nu sitter jag här och väntar jag på en annan kollega från Västerås tiden som är på besök här idag då vi ska luncha ihop. Eftermiddagen ska sedan tillbringas framför datorn igen och  mera skriverier innan det blir hemgång efter 16 tiden. 


Ha en fin eftermiddag och tack för att ni läser bloggen - känns nästan lite overkligt ibland =)


Kärlek och respekt!


Kommentarer
Postat av: Josefin

Bara en vecka, det kommer gå fort. :)

Vilka fina tulpaner, älskar vita och rosa blommor.



Ha en fantastisk dag!

Kram på dig!

2009-03-05 @ 12:29:29
URL: http://www.vitamagnolia.blogspot.com
Postat av: Caroline

Jag kunde inte låta bli att le lite när jag läste ditt inlägg nu angående att en del tolkat det som att din man inte gör något med hushållsarbetet pga. att han åker på egen semester. Det ena behöver ju inte vara lika med det andra så att säga :-)



Jag tycker i alla fall att ni verkar vara ett väldigt gulligt och harmoniskt par, det lyser verkligen igenom i din blogg tycker jag :-)



Hoppas att du har en skön dag, kram!

2009-03-05 @ 12:42:15
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Abbe

Ja vi är nog många som läser din blogg. Roliga, inspirerande och kloka inlägg blandat med hög glamourfaktor. Det är åtminstone därför jag tittar in:-)

2009-03-05 @ 12:49:52
URL: http://abfabimedelaldern.worldpress.com
Postat av: Miia - There´s no place like home

Härligt att du är lite gladare idag! :)

Du kommer nog hitta på saker att sysselsätta dig medan han är bortrest... Lyxa till det lite extra varje kväll efter jobbet.



Hoppas du får en bra eftermiddag på jobbet!

2009-03-05 @ 13:00:40
URL: http://theresnoplacelikehome.webblogg.se/
Postat av: Maria

Åh vilka fina tulpaner. Tycker att ni har det så fint hemma.



Läste det det du skrev igår. Jag håller med, jag hade kännt precis samma sak..Tur att veckorna går fort.



//Maria

2009-03-05 @ 13:02:44
URL: http://mariaochhenrik.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag säger TACK för en fantastisk blogg =) Och du har absolut inte utmålat din man som en "mansgris". Det hoppas jag inte att någon tycker av de som läser din blogg varje dag. Din kärlek till maken lyser igenom i det du skriver och på bilderna där ni är tillsammans. Hoppas du njuter av en solig onsdag och våren som ligger i luften! Kram

2009-03-05 @ 13:18:20
Postat av: Bianca

Hej på dig, har ni oxå det fint i sthlm? Här är det solglimtar, och 6 plus i gbg :D

Du är en klok gumma, som inte gräver ner dig i besvikelser :) Och en dag får du igen det, lovar jag! Stor kram på dig!

2009-03-05 @ 14:02:16
Postat av: Fittanfes

Då kan vi passa på att pigga upp med ett tips om en riktigt skön butik på nätet.

Välkommen till www.fittanfes.com

2009-03-05 @ 15:26:09
URL: http://fittanfes.com
Postat av: Ann-Louise

Skönt att du verkar ha gått vidare - ny dag -nya möjligheter, man tjänar inget på att vara långsint. Undrar hur J känner när han läser alla kommentarer om DU tycker det känns overkligt =0).



Hur som helst går vi mot ljusare tider vare sig vi är i Thailand eller inte!! Ha en bättre kväll idag än igår vännen.



Kramar

2009-03-05 @ 16:49:08
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: MiaN

Nej, jag håller med dom andra. Jag läser din blogg varje dag (Om jag hinner, annars gör jag det nästa dag.) och jag har inte fått uppfattningen att din man är en mansgris.

2009-03-05 @ 18:12:07
Postat av: Jeanette

Hej! Skönt att det är bättre i dag =) Jag tycker inte alls att din man verkar vara en mansgris! Jag tycker att han verkar vara en omtänksam, snäll och bra kille. Hoppas vädret i storstan är bättre än här. Det töar för fullt och är bara grått och slaskigt =( Synd, häromdagen var det underbart med minus 5 och strålande sol. Det passar mig, som skidåkare, bättre =) Kramar

2009-03-05 @ 18:39:50
URL: http://helaharligheten.blogg.se/
Postat av: Anna

Härliga rosa tulpaner, me like :-) Är helt övertygad om att du kommer få veckan att gå med massa FAB saker att göra ;-) Stor kram på dig tjejen

2009-03-05 @ 19:11:15
URL: http://alovesand.blogspot.com/
Postat av: fanny

va skönt att så många gav respons. det är du värd, du är en sån fin person och det lyser verkligen igenom här i bloggen, så det minsta man kan göra är att peppa dig när du är nere. du ger ju oss så mycket (: vi pratade ju om att ses den 11 mars.. om du vill kan vi ju hitta på nått skoj då? är det då han är borta? om du vill ses såklart, vill ju inte tvinga mig på dig :D du kan väl spåna lite? kuddarna i soffan är verkligen fina. vadär det för några? såg så glansiga ut. jag funderar på att ta in vitt i vardagsrummet till soffan. håller på att måla ränder i olika grått på ena väggen och helt plötsligt passar inte metallic ljusblått så bra längre .:( hoppas du får en mysigkväll! massa kramar

2009-03-05 @ 19:18:10
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: Cilla_falsterbo

Ännu en underbar bild från din underbart vackra hem!!

2009-03-05 @ 20:45:11
URL: http://cillafalsterbo.blogg.se/
Postat av: Elin

Har sagt det förut och säger det igen: ditt hem är det vackraste jag vet! :)

2009-03-06 @ 12:07:46
URL: http://dareling.blogg.se/
Postat av: Emelie

Hej! Jag tycker dina rullgardiner är så fina och letar efter liknande till mitt vardagsrum! Tänkte höra var dina är ifrån?

2009-03-06 @ 17:22:08
URL: http://iel.webblogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Emelie:

SV: Tack, rullgardinerna är från IKEA och heter Enje =)

2009-03-06 @ 17:27:02
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0