Årets bröllopsinbjudan




Söt bröllopsinbjudan i ljust rosa...

Vi har haft äran att få gå på på ett bröllop om året de senaste sju åren och det är lika underbart varje gång. I fredags kom årets bröllopsinbjudan med posten i ljust rosa med ett brunt sidenband runt och allt sammans var postat i ett fint cellofankuvert. Rosa och brunt tycker jag är en jättefin kombination, så bra färgval om ni frågar mig. Antar att det är den blivande bruden Emma som valt detta, kan nämligen inte riktigt se Christian som jag känt i 16 år välja temafärger överhuvudtaget ;-)

Så nu ska vi alltså på bröllop i mitten av augusti. Jag ser redan framemot det för jag fullkomligt älskar bröllop och det kommer att vara det första jag går på efter vårt egna bröllop i maj förra året (om ingen annan slår till och gifter sig före Christian & Emma vill säga). Jag ska redan nu börja spana efter lämplig klänning, brukar faktiskt inte vara det enklaste vet jag av tidigare erfarenheter.

Har du fått någon bröllopsinbjudan i år? 

Nej, nu är det matdags igen, vet fortfarande inte vad jag ska svänga ihop så här en söndag? Är lite småsugen på min variant av Ceasarsallad, men får se vad det blir helt enkelt!  

Ha nu en skön sista stund på denna vecka så hörs vi igen imorgon!

Kramar!

Kommentarer
Postat av: Hemma hos Katta

Å vad fint. Brunt och ljusrosa är verkligen en perfekt kombo. Betydligt bättre än aprikost och lila som ett visst bonde-par valde... Ha ha!



Har faktiskt aldrig varit på ett kompisbröllop. Det du! Två har barn/väntar men ingen har gift sig - än! Kommer förhoppningsvis för jag får för mig att det är lite min grej det här med att välja klänning och köpa present till brudparet =)



Ha en mysig kväll nu, kraam

2009-03-01 @ 17:45:33
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Zandra

Ååå va mysigt med bröllop, ja i år blir de två år sen vi va på vårt senaste.. hrm ingen i omgivningen som tänker slå till vad jag vet :-) Brunt o Rosa är så fint, precis dem färgerna jag eventullet tänkt ha OM jag har ett "hemma" bröllop. *fniss

Jaaa lägenheten känns jätte kul! Vi har tittat lite då o då.. den ligger i närheten av där vi bor idag, ååååå kan de inte bli höst snart.. HAHA näää vår o sommar först sen kan vi flytta in
asg*

Ha en smarrig middag och mysig afton Frun!

KRAMIZZz

2009-03-01 @ 17:52:08
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Vilken fin inbjudan och jag hålle rverkligen med..rosa och brunt är riktigt fint ihop=)



Ja du gör nog rätt i att leta klänning redan nu, kom bara ihåg att inte slå bruden med din utstrålning;)



Ha en bra vecka!KRAAM

2009-03-01 @ 17:55:57
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Agge

Så roligt med bröllop! :D

2009-03-01 @ 18:00:56
URL: http://agge1.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Grattis det var mycket -ett bröllop varje år! Kul! Jag börjar bli så gammal att kompisarna redan är gifta, det är mest 40-årsfester numera! Vilket fin inbjudan med cellofan runt. Det finns så mycket läckert nu. Man tänkte inte fullt så mycket på detaljer när jag gifte mig för 16 år sedan.

Ha en bra avslutning på söndagen och början på måndagen.

Kram

2009-03-01 @ 18:22:17
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Anna

visst var väskan söt :-)

Bröllop är underbara, vilken fin inbjudan. Vi hade turen att få en bröllopsinbjudan i veckan, den 23 maj är det dags :-)Inbjudan går i grönt och guld, perfekta vårfärger!



Ha en skön kväll

kramis

2009-03-01 @ 18:22:22
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Caroline

Bröllop kan man aldrig få för många av! Eller ja... för egen del räcker det ju med ett ;-)

Vi skall också på bröllop i augusti, vi har inte varit på bröllop sedan i gifte oss i december 2007 så det skall bli superkul :-)



Hoppas att du får en skön kväll, kram!

2009-03-01 @ 18:22:48
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag är en riktig husmansälskare och rotmos med köttkorv och senap ligger nog på topp tre :-) Jag kan verkligen tipsa om Leif Mannerströms kokbok Husmanskonst som jag köpte härom dagen på bokrean, massor med goda recept och fina bilder. Här hemma kommer det nog bli en hel del husman framöver ;-)

2009-03-01 @ 18:27:57
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Miia - There´s no place like home

Vad mysigt att få gå på bröllop så ofta! Vi har aldrig varit på bröllop tillsammans... Får se till att våra vänner börja gifta sig nu ;)



Hoppas du & maken har en mysig söndag och att du kommer på något gott att äta. Ceasarsallad lät gott!

Kramar

2009-03-01 @ 18:36:11
URL: http://theresnoplacelikehome.webblogg.se/
Postat av: Helena

Jag ska ju då gå på mitt egna bröllop i augusti då så jag har inte fått någon inbjudan utan istället gjort en herrans massa inbjudningar :-)



Inbjudningarna var jättefina, och jag tycker oxå rosa o brunt är fint i kombination :-)

2009-03-01 @ 19:08:05
URL: http://leetaah.wordpress.com
Postat av: Elin

Vi har gått på bröllop de senaste 4 åren, för två år sedan hade vi inte mer än 4 bröllop mellan maj och augusti, alla i samma kompiskrets! DÅ var det INTE lätt med klänningar kan jag säga ;-)

I år har det faktisk inte trillat in en enda inbjudan, lite konstigt faktiskt...

Det är alltid trevligt med bröllop!

2009-03-01 @ 19:09:14
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Hemma hos Katta:

Haha - aprikost och lila var väl snyggt och väldigt 2008 ;-) Så du har inte lyckats gå på ngt kompisbröllop, då får vi hoppas det dimper ner en inbjudan framöver, för det är fantastiskt roligt! Det är garanterat din grej ;-) Du får väl se till att bli först ut så kan du ju sätta ribban ;-) Kraaam



Zandra:

Ja det är alltid skoj med bröllop! Gud vad kul med er lägenhetet, jag har vart med två ggr att flytta in i helt nya lägenheter, du/ni har massa skoj att se framemot =) Kraaam



Madeleine:

Ja det var jättefin verkligen, så kul när den damp ner i brevlådan. Nope jag ska hålla mig i skinnet och inte överglänsa bruden, det är ofint ;-) Kraaaam



Agge:

Ja verkligen =)



Ann-Louise:

Ja det har verkligen vart mycket och som sagt det verkar inte sluta ännu, så jag har vanan inne om man säger så ;-) Tack det samma!



Anna:

Grönt och guld är jättevårigt, då är du på jakt efter klänning du också då kan jag tänka mig ;-) Kraaaam



Caroline:

Nej det kan man faktiskt inte, är ju en sådan lycklig dag så det är alltid riktigt rörande ;-) Stor kram



Caroline:

Tack för tipset, måste kika efter den boken genast, jag som ÄLSKAR recept och fina bilder =) Kraaaam



Miia - There´s no place like home

Ja det är riktigt skoj, vi har ju vart i hop i tio år så det har blivit så att vi haft bröllop bland vänner kontinuerligt sedan vi blev ihop, fösta vi gick på tillsammans var redan efter ngr mån ihop, makens syster gifter sig då =) Kraaaam



Helena:

Åhhh ja dig är man ju avundsjuk på, för det var en sådan fantastisk dag. Känner igen det där med alla förberedelser, jobbigt men kul oxå. Hoppas ni får lika underbart vackert väder som vi hade turen att ha. Kraaam



Elin:

Oj 4 bröllop på en sommar blir nästan lite väl mycket åtminstone om det som i ert fall inom kompisgäng, men det klart bröllop är alltid bröllop och inget är det andra likt, så det är ju en ära att bli bjuden =) Kram









2009-03-01 @ 19:28:28
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag ska vara tärna på min bästa kompis bröllop. Längtar så tills denna dag. De ska också gifta sig i augusti. Vi har inte funderat på vilken färg tema vi skall ha..



Förresten tittade på dina bilder från bröllopet. Gu vad vacker du var. Jag längtar så till den dagen då jag kommer att gifta mig.



Trevlig fortsatt helg ( det lilla som är kvar av den, tyvärr går alltid helgerna fort)



//Maria

2009-03-01 @ 20:51:38
URL: http://mariaochhenrik.blogg.se/
Postat av: Josefin

Åh bröllop, älskar verkligen bröllop! Själv har jag bara varit på ett och det var helt fantastiskt. Vi väntar på en inbjudan till ett bröllop i juli. Till Tobias kusin. Längtar verkligen och håller med dig om att det är svårt att hitta klänning. Vill hitta en passande och fin.



Ha en fortsatt mysig kväll!

kram på dig!

2009-03-01 @ 21:29:09
URL: http://www.vitamagnolia.blogspot.com
Postat av: Pieces of Jen

Åh så skoj! Väntar spänt på en inbjudan då min syster gifter sig i slutet på augusti. Borde ju komma inom en snar framtid :) Fast dem ska ju inte ha nåt glassigt bröllop så kanske inte blir nån speciell inbjudan heller hihi.



kram Jennica (gamla catylicious)

2009-03-01 @ 21:54:56
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Emelie

Åh vad roligt- och dundersnygg färgkombo!

Ska vara tärna på mina vänners bröllop i början på september. Ska bli väldigt roligt och minst sagt spännade med all planering, möhippa osv...

Ha en bra kväll sötis! KIram

2009-03-01 @ 22:07:21
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Till Mirva:

Tack för din kommentar, kul att du bott på samma gata ;-) Jag lägger inte ut din kommentar som du förstår, men tack för du gjorde mig uppmärksam! KRAM

2009-03-01 @ 22:15:30
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Mirva

Det var så lite så! :-) Tänkte bara på dig så att du inte råkar ut för några galningar, det finns ju alla möjliga slags idioter numera. KRAM!

2009-03-01 @ 22:52:12
Postat av: Kristina- Fru Inredning

Vad mysigt att få gå på bröllop:) Vi har bara fått gå på 1, utöver vårat dårå. Tror inte vi får nån inbjudan i år:(

Kram Kristina

2009-03-02 @ 08:22:06
URL: http://fruinredning.blogg.se/
Postat av: C

Jag ska på mitt första bröllop i augusti, så du får mer än gärna visa här på bloggen vad du tänker i klädväg och hur man ska tänka med kläder! Bröllopet vi ska på har "mörk kostym" som dresscode. Ska bli underbart kul!

2009-03-02 @ 09:16:44
Postat av: Viktoria ♥

Vi har också fått en bröllopsinbjudan, vilket vi verkligen ser fram emot eftersom det är en av mina närmaste vänner som gifter sig och dessutom den första av mina vänner. Förhoppningsvis har vår lilla bebis redan tittat ut då så vi får gå på bröllopet, det är något jag verkligen inte vill missa men är lite skeptiskt med tanke på att vår lilla skatt är beräknad två veckor innan bröllopet och har vi "otur" då är vi kanske ny förlösta eller inne på förlossningen ;) Kram

2009-03-02 @ 09:34:53
URL: http://enprinsessa.blogspot.com/
Postat av: Therese

Bröllop, kan ju nästan inte bli roligare:) Tyvärr har jag inte varit på bröllop på snart 2 år tror jag. Hade som "tradition" 5 somrar i rad att gå på bröllop men nu har det som sagt varit dåligt med det.

2009-03-02 @ 12:46:57
URL: http://likie.webblogg.se/
Postat av: Anna

Underbart med bröllopsinbjudan, söt var den också och bättre färger än rosa och brunt kunde dom ju inte valt ;-) Vi har inte fått ngn inbjudan än och jag tror inte det kommer ngn i år, trist för det är ju så mysigt att få gå på bröllop, och än mysigare var det att gifta sig, tänk om man kunde få göra det varje år, med samma man förstås ;-) Kram på dig tjejen

2009-03-02 @ 16:43:48
URL: http://alovesand.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0