Hällregn & blöta fötter






Dessa borde jag tagit på mig i morse, men så smart var
jag inte. Tyckte ballerinaskor verkade som utmärkta skor
att bära en dag med konstant hällregn...
Hmmm!

Idag är jag så vansinnigt trött. Tar tydligen på krafterna att träffa släkten (makens guddotter/systerdotter med fästman var hos oss i går kväll på middag) och dricka vin en onsdagskväll som vi gjorde igår. Blev dock inte särskilt sent egentligen och inte så många glas vin heller för den delen, men kvällen har satt sina tydliga spår som avspeglat sig på hela min torsdag. Jag har inte orkat ta mig för mycket idag, jag har verkligen fått säga till mig själv vid ett flertal tillfällen att jag måste skärpa mig då jag kommer på mig själv med att sitta och stirra rakt framför mig bara. Jag kan helt enkelt inte "festa" till det en dag mitt i veckan då jag arbetar, jag fattar inte folk som orkar. Man blir ju helt hjärndöd dagen efter, så här har ni en som kommer somna tidigt ikväll det kan jag nästan lova .Det var i vilket fall väldigt trevlig att träffa Johanna och hennes Magnus.

Man blir inte heller direkt piggare av detta regnande som pågår utanför fönstren just nu och har gjort sedan igår kväll. Kom hit imorse med genomblöta skor. Jag fattar inte vad jag tänkte med när jag tog på mig låga ballerinaskor när jag gick i morse. Jag har rejäla och bra gummistövlar som borde åkt på, istället valde jag alltså ett par ballerinaskor i skinn som bokstavligt talat gick att vrida ur när jag kom till jobbet. Så jag har gått barfota hela dagen här inne på kontoret, inte det minsta snyggt eller klassigt. Tog på mig de kalla och ruggigt ovälkomnande skona när vi gick på lunch och det var minst sagt obehagligt med de kalla och fuktiga skorna mot fotsulorna och om en stund är det dags igen då jag måste ta på mig dem för min promenad hemåt.  

På återseende!

Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Bellinime

Ajj då, hoppas kvällen blir bättre iallafall. Du får kura upp dig i soffan med varma sockor om fötterna :)

Ja, jag håller verkligen med dig, idag har vädret här inte varit det allra bästa. Tycker det var längesen det regnade så här mycket i Stockholm.



Ha en härlig kväll!!

kram

2009-07-09 @ 17:00:44
URL: http://bellinime.blogg.se/
Postat av: Susanne

Man får verkligen hoppas att vädret vänder snart, jag tyckte att det var skönt när det blev lite svalare men nu räcker det!

Jag blir trött i huvudet så fort jag dricker lite vin ;o)



Ha en skön kväll

Kramisar

2009-07-09 @ 19:32:26
URL: http://gronanyanser.blogg.se/
Postat av: Jennica - Pieces of Jen

Hualigen, att ta på sig blöta skor eller kläder är nog bland det värsta som finns!

Hoppas din dag har varit bra iaf :)

Kram och trevlig helg lite i förskott!

2009-07-09 @ 20:23:55
URL: http://piecesofjen.blogg.se/
Postat av: Miia - There´s no place like home

Mina ballerina blev också dygnsura idag, usch! :( Glömde packa ner ett par ordentliga skor (förutom joggingpjuxen) så jag får nog vänja mig vid blöta ballerina om detta vädret ska hålla i sig...



Hoppas du haft en mysig kväll Anna! Kramar

2009-07-09 @ 22:33:17
URL: http://theresnoplacelikehome.webblogg.se/
Postat av: jessi

Det låter precis som min dag.. ha haa jag tog också på mig ballerinas i det här vädret.. vad tänkte jag på??? slapp dock jobba men satt i en fin restaurang med kalla blöta skor.. men maten var god! Därför har jag laddat med regnställ, varma kläder inför vår dalarna tripp o utomhus konsert i dalhalla. här ska det inte förfrysas! (maken packa ner mössa halsduk, vantar, filt o extra tröjor i en ryggsäck som vi ska ta med till kvällens konsert, smart tänkt tror jag.. annars blir det inge bra konsert)

hej o hå nu ska jag sova så jag orkar med roadtrippen imorgon!



kramisar

2009-07-09 @ 23:33:34
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Johanna

söta gummistövlar!

2009-07-09 @ 23:37:47
URL: http://jheltenkelt.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Halloj Anna!



Hoppas att du har torkat och sovit ut lite nu då! :)



Här hade vi ett rejält regnoväder igår och det blev en del översvämningar och läckor i stan. Själva hade vi ett sovrumsfönster som det läckte in genom. Fyra liter på tre timmar torkade vi upp. Tur vi var hemma! Hoppas felet blir avhjälpt idag. Visserligen regnar det inte lika mycket nu, men i längden kan man ju inte ha ett sådant fönster.



Massor kramar till dig!

2009-07-10 @ 10:12:22
Postat av: Marlene

Jag äger inte ens ett par gummistövlar.. men ska nog inhandla det idag så att jag kan ta en prommis i skogen senare! :)



Ha en fin helg, kram!

2009-07-10 @ 12:12:01
URL: http://ihuvudetpamarlene.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Supersnygga stövlar!! Vi har haft tur med fint väder men idag är det regn och rusk.. Trist men samtidigt lite mysigt tycker jag.



Ha en härlig fredag

2009-07-10 @ 12:26:03
URL: http://minharmoni.blogspot.com/
Postat av: Johanna

Tack för en trevlig kväll med god mat med mera. Kram Johanna och Magnus

2009-07-10 @ 19:09:48
URL: http://tjohannas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0