Lördagskvällen är redan här



Vaknade så sent imorse att jag för en kort sekund trodde att klockan hade fått totalt fnatt, men så var det naturligtvis inte. Gick upp och möttes av ett vinterlandskap utanför fönstren och hela Hammarby backen var full med skidåkare. Dock berodde det sistnämnda inte på nattens lilla snöfall, för så mycket snö var det inte, men Skistar satte igång snömaskinerna på julafton och har pumpat hela backen full med snö, så där ser man skidåkare numera från tidiga morgonen till sena kvällen, superläckert måste jag säga, en skidbacke "mitt i" stan.  

Det lilla som var kvar av dagen efter den sena uppstigningen, har spenderats dels i Nacka forum bland alla butiker som öppnat där. Fyndade ännu mera av det jag handlade igår och sedan blev det en fika med latte och en ciabatta med parmaskinka, mozzarella och soltorkad tomat, supergott, precis som jag vill ha det! 

Väl hemma igen från shoppingrundan, har jag nu städat ur arbetsrummet/gästrummet. Rensat i expedithyllan, satt i mina numera vitmålade korgar och organiserat en massa papper och annat i pärmar som bara blivit liggandes sedan tidigt i höstas. Nu känner jag mig riktigt nöjd måste jag säga. 

Maken sitter i soffan och spelar strategispelet Civilization och har så gjort de senaste dagarna. Själv ska jag ska strax börja med kvällens middag som blir kycklingfilé med risotto och en tomat och saffranssås till det. I glasen blir det vin eller varför inte bubbel då det ligger en flaska välkyld Jeanmaire i kylskåpet. Kanske blir det senare ikväll party och utgång, men så långt i planeringen är jag inte riktigt ännu, måste kolla av läget här hemma först, här tar vi helt enkelt dagen som den kommer i dessa lata dagar ;-)

Hoppas att ni haft/har en härlig lördag och att ni hittar på något skoj med nära och kära, det ska jag försöka göra som sagt!

Stor kram på er och på återseende!

Kommentarer
Postat av: Camilla

Det låter som en soft och trevlig dag! Måste bara fråga hur du gjorde när du målade korgarna? Använde du vanlig färg och pensel eller använde du sprayfärg? Är själv inne på att måla om lite korgar här hemma :) Mvh Camilla

2009-01-03 @ 19:31:11
Postat av: Anna - Starwoman

Camilla:

Jag har använt vanlig färg samma som jag målade om mina sovrumsmöbler med, funkade jättebra. Bild ska jag försöka komma med inom kort =) Ha en trevlig kväll!

2009-01-03 @ 21:15:29
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Hannah

Såå mysigt med softardagar! Hur är Nacka Forum egentligen? Har inte tagit mig dit ännu och undrar om det är bra shopping. Trevlig kväll!

2009-01-03 @ 21:37:18
Postat av: Madeleine

Haft en bra lördag här i Örebro, lunchdejt med Katta=) Dock fortfarande en envis förkylning som aldrig ger med sig:(



Vi diskuterade lite bloggträff idag. Blir kul=)



Hoppas ni får en bra kväll om det så är hemma i soffan eller ute i svängen. KRAM

2009-01-03 @ 21:37:52
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Haha,jag tror vi kommenterade samtidigt på varandras bloggar.



Självklart är jag med på bloggträff. Mig slipper ni inte, hur gärna ni än vill;)

2009-01-03 @ 21:39:08
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Emelie

Visst är den tjusig! Vet inte vad det är för mäster fotograf som har tagi den ;-)

Tack gumman, vad gullig du är! jag längtar som en tok att få träffa er hela högen! Ska bli sååå kul!

Kramisar!!!

2009-01-03 @ 21:46:09
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Therese

Savon De Marseille flaskorna är så fina och inte blir det sämre av att det luktar ljuvligt : ). Låter som du haft en mysig dag. Fastnat för din blogg precis som jag gjort med din bloggvän Kattas blogg : ).



Önskar dig en mysig lördagkväll.



Kramar Therese

2009-01-03 @ 22:00:50
URL: http://tessielessiesdagbok.blogg.se/
Postat av: cissi

Kikar in=) vilken fin blogg och vad fint du bor! Eran "brasa" va ju kanon läcker! Vart köpte ni den? pris? Alstrar brasan lite värme? eller är det mest bara till prydnad?

2009-01-03 @ 23:49:38
Postat av: cissi

är det förresten riktig ved du har i korgen på golvet? kan man ha de i brasan med? eller måste de va konstgjorda pinnar som håller för "gasen"?

2009-01-03 @ 23:51:15
Postat av: Anna - Starwoman

Hannah:

Jag tycker att Nacka Forum är riktigt bra faktiskt, det finns bland annat en Zara butik och flera inredningsbutiker, så jag tycker att du ska åka dit och kika =) Kramis



Madeleine:

Stackare, snacka om enveten förkylning, men katta kunde kanske ge dig en enegiboost =) Ser massor framemot bloggträffen, kul! Krya på dig tjejen. Kram kram



Mdeleine igen:

Snacka om tanke överföring ;-) Och vi vill INTE slippa dig för allt smör i Småland när vi väl ses allihopa =) Kraaam



Emelie:

Ja jag säger då det, tjusig är bara förnamnet ;-) Jag har också sett framemot det massor! Kul ska det bliiii! Kraaaaaaaaaaamis



Therese:

Precis, tvålen luktar ljuvligt och har dessutom snygg design ;) Vad kul att du fastnat för Kattas och min blogg, välkommen åter! Stor kram



Cissi:

Välkommen att kika in och tack =) Brasan är köpt från Ellos och kostar numera 1.999 kr. Den ger ingen större värme utan är mest för synskull. Veden i korgen brevid är också bara för synskull, den går alltså ej att elda med i den öppna spisen, där måste man ha speciell vätska. Vi brukar ha vanliga blockljus emellanåt också =)

2009-01-04 @ 01:41:34
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anna

Mysigt när de är kallt och snö ute. Bor med brevid en massa skidbackar som lyser upp varje kväll. Ser fint ut, men jag längtar till våren nu=)

2009-01-04 @ 10:10:33
URL: http://dressingroom.webblogg.se/
Postat av: Zandra

Långa sovmornar är man verkligen värd ibland :-)

Ja en bloggdate våre sååååå roligt!! Can't wait!! ;-)

I dag är man lite trött i mössan efter nattens fest men så värt de hihi. Hoppas ni hade en trevlig kväll o att ni får en mysig Söndag!

KRAMISar

2009-01-04 @ 11:15:02
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Jessica

Hej! Verkar som du är bättre från din förkylning, va skönt. Ingen höjdare att vara sjuk, själv åka jag på nån influensa och höll på att hosta i 2 mån, antibiotika var min vardag då, usch o fy.

Vill bara kolla med dig Anna, fick en sån svart volangkjol som du har i julklapp (HM). Blev lite osäker på hur den skulle sitta så nu köpte jag en till stl (velfia som jag är). Den ena sitter i midjan och den andra lite mer mot höften. Vet i sjutton hur den är tänkt att sitta. Så min fråga.. hur sitter din?? Måste lämna tillbaka den ena i morgon. Suck vad velig man kan vara.

Kram

2009-01-04 @ 13:43:30
Postat av: Anna - Starwoman

Jessica:

Ja nu är jag mycket bättre från förkylningen, var en rätt lidrig förkylning ändå denna gång, peppar, peppar... ;)



Min volangkjol sitter i midjan, men jag ska ärligt säga att jag heller inte riktig fattade hur man skulle ha den från början, man kan nog ha vilket som, men på mig såg det dock bäst ut med att ha den lite högre =)



Känner igen det där med veligheten ;-)



Stor kram!

2009-01-04 @ 14:33:25
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0