Varför bloggar jag



Man kan skriva en blogg av många olika skäl: intressen, politiska eller som en ren dagbok. När jag trevande började skriva denna blogg för lite mer än ett år sedan visste jag på ett ungefär vad ville skriva om och hur jag önskade att bloggen skulle framstå. Jag tyckte/tycker själv om att läsa personliga bloggar som mixar det personliga med ämnen som jag uppskattar och jag valde därför att själv skriva min blogg på det viset, personligt med en touch av mina intressen. Jag har fått lära mig att väga vilka situationer som passar sig i det offentliga och vad som inte passar sig (sett ur mina högst personliga värderingar) Jag försöker hålla folk i min närhet utanför bloggen så gott det går, men vissa har inget emot att vara med på ett hörn, andra har bett att slippa och det måste jag såklart respektera. Det jag inte gör är att frisera verkligheten, min blogg är äkta på så sätt att det jag skriver är realiteten. 


Genom bloggen möter man individer som man aldrig annars skulle ha fått möjligheten att lära känna. Vissa kommer man närmare och det beror säkert på att man delar samma intressen och så även på den kända personkemin. Jag är så oerhört tacksam för det jag har och får här igenom. Om en vecka ska jag träffa några av bloggerskorna som jag haft kontakt med från det att jag började skriva denna blogg och det ska bli så oerhört kul att träffas i verkliga livet allihopa tillsammans.


Att blogga har för mig helt enkelt vuxit sig till ett intresse. Det låter säkert konstigt för er utomstående som inte bloggar själva, men man får så mycket tillbaka. Alla trevliga kommentarer, för det är faktiskt så att jag mesta dels av tiden får vänliga ord från er som läser. Emellanåt kommer en och annan kommentar som är mindre trevlig, men då det alltid är en anonym person bakom yttrandena så är personens åsikter för mig helt likgiltiga. Vågar man inte stå för sina tankar är åsikterna om mig som person fullkomligt ointressanta, men som sagt jag är mesta dels av tiden förskonad från detta, ni är väldigt, väldigt vänliga och det ska ni ska ha all kred i världen för!


stort tack till er som troget går in här och läser, även om över 80 % av er som läser aldrig lämnar en enda liten kommentar så går ni ju ändå in här av någon anledning och det betyder också något, så tack var och en på sitt sätt!


Jag vill härmed sluta med en gullig kommentar som jag fick igår och som gjorde mig varm i hjärtat och det är det här jag menar med att man får så mycket tillbaka.  

Postat av: Maria

Jag har nu följt din blogg i ett par månader. Du inspirerar verkligen med din blogg som bla innehåller mat, inredning, kläder. Man blir på gott humör av att gå in och läsa samt titta på bilder som du lägger upp. Det är väldigt få bloggar som fängslar en eller inspirerar - men det gör din blogg! Det är en värme över det du skriver! Man blir helt enkelt GLAD =)

2009-01-20 @ 15:35:07


Sköt om er och ha finaste kvällen, på återseende!

Kramar!




Kommentarer
Postat av: Therese

Du har fått mig att testa på detta med bloggande Anna, plus att det även gjort att vi fått kontakt igen efter att det var lite dåligt med det under något år.. Du inspirerar även om vi lever två helt olika liv, du får MIG att de saker ur en annan syvinkel vilket ALLTID är bra!!

2009-01-21 @ 17:09:18
URL: http://smastadslivet.blogg.se/
Postat av: Therese

Vilket härligt inlägg! Skulle kunna säga hur mycket mer som helst men summa summarum skulle det resultera i min första mening. Trevlig kväll.

2009-01-21 @ 17:09:38
URL: http://likie.webblogg.se/
Postat av: Mini

Kan inte annat än hålla med om den fina kommentaren. Man blir glad av din inspirerande och mysiga blogg!

2009-01-21 @ 17:14:04
Postat av: Theresé

Jag håller fullkomligt med "Maria"! Har följt dig nu i lite drygt en månad och tycker väldigt bra om det du skriver. Blir alltid pigg och förväntasfull över att läsa om det senaste du gjort eller har att säga.



Självklart lämnar jag ju nästan alltid en liten kommentar också för att du skall få något tillbaka i gengäld. Du ger ju ändå en del till oss läsare

.

Även om man sitter med flera mil avstånd märker man ändå genom dina uttryck och din text att det verkligen inte är frågan om något annat än en "äkta" glad tjej.



Ha en fin kväll & känn dig stolt över dig själv! ;)



Kramar Theresé

2009-01-21 @ 17:15:43
Postat av: Theresé

Oj vad många "therese" du inspirerar ;)hehe

2009-01-21 @ 17:17:59
Postat av: Anna

Åhhh du är värd alla goa kommentarer sötaste vännen, du bjussar verkligen på dig sjäv och det gillar jag skarpt. Keep up the good work tjejen, kram Anna

2009-01-21 @ 17:42:15
URL: http://alovesand.blogspot.com/
Postat av: Rebecca

Halloj Anna!



Underbart att höra att bloggandet ger så mkt positivt. :) Du ska veta att du är en pärla i cyberspace och det är inte för inte som du får så vänliga kommentarer! :) Jag kan inte låta bli att kika in här så gott som dagligen!

Som ovanstående Anna sa: Keep up the good work tjejen! :)

2009-01-21 @ 18:00:35
Postat av: Anna L

Jag vill be om ursäkt! och det är för att jag är så himla dålig på att kommentera.

Jag har två favoritbloggar som jag kollar flera gånger varje dag och det är Din blogg och Kattas.



I bland vet man inte vad man ska skriva. Men jag lovar att jag ska kommentera. För jag förstår att det är roligare att blogga om man får kommentarer.



Kram Anna

2009-01-21 @ 18:01:29
Postat av: Zandra

Du är verkligen värd alla underbara o fina kommentarer! Du verkar och är en super go tjej! Inspirerar i mångt och mycket!

Ska bli såååå roligt o nervöst att ses!!Hoppas du haft en bra dag!

KRAM KRAM KRAM KRAM

2009-01-21 @ 18:17:05
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Anna

Har med följt din blogg rätt länge och jag blir lika glad varje gång jag ser att du skrivit=)

2009-01-21 @ 18:23:16
URL: http://dressingroom.webblogg.se/
Postat av: jessica

Hej Anna!



Jag är även en av de 80% som ej brukar kommentera din blogg men jag tycker den är helt underbar!!!



Tack vare din blogg har jag blivit inspirerad och startat en egen hemsida med om inredning, resor, dikter och tavlor jag målar. Sen skriver jag dagbok där. Tack för att du skriver varje dag och lägger in foton-det gör mig och många andra glada!



Ps: jag tyckte er bröllopsfotobok var så fin så jag har också beställt fotoböcker från ifolor. Tack för tipset!

2009-01-21 @ 19:17:55
Postat av: Mirva

Hej Anna!



Jag har följt din blogg länge nu och har blivit beroende av den :-) Kan bero på att jag också är en fd-sjöstadenbo ;-)



KRAM Mirva

2009-01-21 @ 19:21:52
Postat av: Emma

Hej!

Jag är också en av de 80%. Ska försöka skärpa till mig! :)

Jag tycker som så många andra att du har en kul och inspirerande blogg, du verkar en så rolig och trevlig tjej med båda fötterna på jorden. Ta åt dig av allt det positiva du får, det lyser igenom i bloggen :)

Ha en bra kväll! Mvh Emma

2009-01-21 @ 19:27:50
Postat av: Mira

Tusen tack, kära Anna, tusen miljarders tack för dina dagliga inlägg.



Jag har, som du vet, följt dig troget från första början.

Önskar att du när du nästa gång tittar förbi dina hemtrakter, har en liiiiiiiiten liiiiiiite sekund över att träffas.

Bästa kvällen till dig!

2009-01-21 @ 20:15:32
URL: http://mirizen.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag är hemskt dålig på att skriva en rad.. men jag kollar alltid in varje dag! Lika kul att läsa dina nya inlägg som när jag hittade hit första gången :) Ha en härlig vecka!

2009-01-21 @ 21:24:46
Postat av: Maria

Jag är också urdålig på att skriva några rader, men är inne och läser varje dag;) Tycker att din blogg är väldig inspirerande och du verkar vara en toppen tjej. Gillar skarpt din blandning av inlägg, forsätt så;) Ha det bäst!!

2009-01-21 @ 22:19:17
Postat av: Sandra Palmqvist

Usch, jag är också otroligt dålig på att kommentera och ändå surfar jag in här var och varannan dag. Jag skäms, men lovar att försöka bättra mig. Tycker verkligen att du förtjänar en massa fin respons så mycket som du delar med dig av ditt liv till oss.



Slutligen vill jag bara att du ska veta att detta är den mysigaste bloggen jag vet!

2009-01-21 @ 22:41:03
Postat av: Jenny

Jag håller helt med Maria har följt din blogg sen starten & gillar den jätte mkt & försöker kika in hit nästan varje dag :)

2009-01-22 @ 14:46:06
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Sofie -liten del av mig!

Jag e här, o jag är alltid här även om jag inte kommenterar på varje inlägg så är jag här! Hoppas du känner min närvaro! ;-) Du vet att jag diggar dig och din blogg jättemycket, känns nästan lite överflödigt att motivera varför igen..!



Ha det grymt kul på bloggträffen och jag ser fram emot en herrans massa bilder!!! Vad ska ni gör för något? :-D KLACKARNA I TAKET hoppas jag...???



Btw, Asos skorna var helt underbara, är de ätbara? ;-)







STOR KRAM!!!

2009-01-22 @ 18:48:19
URL: http://litendelavmig.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0