Sommarlängt


Planen för 2009 är att lägga ett golv/trall ute på balkongen, maken vet bara
inte om det ännu.. ;-)

Satt precis och roade mig med att titta igenom en massa bilder från i somras och nu har jag plötsligt en sådan längtan efter sol, värme och bara ben så jag kan spricka. Tänk när man kan inta frukosten en solig morgon ute i rottingsofforna, sååå mysigt. Tyvärr är det alldeles för länge att ens tänka tanken att börja någon slags nedräkning, vi är bara i början av januari detta 2009, men tids nog så sitter man där ute igen och sippar på ett glas rosé och äter goda middagar med vänner och bara njuter av livet. Det man får se till är att fram tills dess ta vara på även vinterhalvåret och hitta på en massa roliga saker, var tid har sin tjusning och livet stannar ju inte upp och väntar på dig bara för att det inte går att sitta på balkongen och sippa rosé eller för att du inte kan trippa omkring barbent på stranden. Så fånga varje dag som om den vore den sista det är mitt tips! 

Jag har fått frukost på sängen denna lördagsmorgon, maken serverade äggröra med kantareller och rostat bröd, supergott. Eftersom det vanligtvis är jag som fixar till frukostarna annars så blir det extra gott när någon annan lagat till det man ska stoppa i munnen. Att han dessutom hade lagt upp det snyggt gjorde inte saken sämre.

Idag blir troligtvis trippen till IKEA av, Mr J tyckte det var en lagom liten tur denna gråa lördag, så jag ska inte säga nej nu när han t o m erbjuder sig att hänga med! Ska bland annat kika på min idé för "tomheten" efter julgranen i vardagsrummet och även inhandla lite annat smått och gott. Det är väl ingen risk att man kommer ut tomhänt så jag hade inte ens behövt yppa det där om att jag skulle handla lite smått och gott egentligen det är ju underförstått när man åker till Kamprads imperium ;-)

Fick förfrågan angående min skaldjurspastarätt igår, och jag lovar att skriva ner receptet under dagen, måste bara dra mig till minnes hur jag gjorde då jag komponerade rätten alldeles alena, men håll ut receptet kommer. 

Nu ska jag ta tag i dagen och hoppa in i duschen! Vi hörs senare, kram!   


Kommentarer
Postat av: Therese

Åh vilken vacker balkong ni har.

Vilken man du har som gör en sådan god frukost : ).



Hoppas ni får en trevlig dag på IKEA!



Kramar Therese

2009-01-10 @ 11:01:18
URL: http://tessielessiesdagbok.blogg.se/
Postat av: Ida

Hej Anna! Härligt med så stor balkong! Och ni har ju till och med två!!! =D Vilken lyx :) Kom in på en tanke när jag läste detta inlägg. Du som gör så bra och god mat (har faktriskt provat en del recept) skulle inte du kunna göra en egen matlagningsbok. Du har ju liksom redan samlat en del här redan. Typ Annas favoriter :) Crazy idé kanske men jag skulle garanterat köpa den! Lycka till på Ikea. Hoppas du får med dig nånting fint till tomheten i höranan. Jag väntar med spänning. Kramar

2009-01-10 @ 11:30:54
URL: http://frutrostek.blogg.se/
Postat av: Jenny

Mysig uteplats ni har! Trätrallar är snyggt, men betong känns också väldigt fräscht, kanske lite kallt att gå på bara. Maken blir säkert glad över din idé! = ) Kram

2009-01-10 @ 11:57:11
URL: http://lillasysterofriends.blogg.se/
Postat av: Caroline

Vilken lyx att få frukost på sängen, det skall jag nog föreslå för min man att vi skall introducera här hemma ;-) Han fick i och för sig gå bort till Subway i Luma för en stund sedan och köpa deras smarriga Chicken Teriyaki-sub till mig så jag skall väl inte klaga :-)



Hoppas att shoppinglyckan var god på IKEA, kram!

2009-01-10 @ 13:03:26
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Kristina- Fru Inredning

Fin balkong ni har:) Tror det vore fint med trall där:)

Kram

2009-01-10 @ 15:04:07
URL: http://fruinredning.blogg.se/
Postat av: helen

vilken underbar balkong ni har! mycket grönska, rotting och fräscha färger. härligt! är den inglasad också? jag och killen min har en balkong med mycket potential. 8 meter lång och 2 meter djup, tyvärr har vi inte tagit tag i den än. vårat gamla trä köksbord med tillhörande stolar står där ute och agerar matplats. började med inredningen i hemmet när vi flyttade hit för ett år sen och tänkte ta balkongen senare. man är ju trots allt mer inne än ute. nu fick jag ju gott med inspiration hur fin vår balkong kan bli när vi tar tag i den. tack.

2009-01-10 @ 15:43:38
Postat av: Hemma hos Katta

Längtar också till våren! Ska bli helt underbart att se solen igen =)



Ska bli såå spännande att se vad det blir i stället för julgranen. Har mina aningar (kan ju typ hela Ikeas sortiment utantill fortfarande)... Men man vet aldrig! ;)



Kraam kraam

2009-01-10 @ 16:33:27
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Åhh.. längtar till i sommar när vi kan sippa rosé på balkongen ;). Hoppas allt är bra, legat hemma i influensa flera dagar, men på bättringsvägen. Du har så rätt med att man ska njuta av dagarna som är, här och nu... annars missar man så mkt i livet. Ha en härlig kväll. Hälsa J. Puss!

2009-01-10 @ 18:41:29
Postat av: Sofie

WOW!



Det här är så mkt typ Mio katalogen! Så sjukt snyggt, med eller utan trall! =)

2009-01-10 @ 21:04:27
URL: http://litendelavmig.blogg.se/
Postat av: Jennica med vit inredning

Gud så fin uteplats! Vart kommer sofforna ifrån eller vet du vart man kan köpa liknande? Jag är ute efter något liknande till vår balkong till våren.

Kramar

2009-01-13 @ 00:25:37
URL: http://catylicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0