Morgonstund har guld i mun



Solens strålar har letat sig in denna lördagsmorgon...

Lördagmorgon och den tänkta sovmorgonen blev ett minne blott när mannen i huset före 07:30 gick upp och satte på en film för att han inte kunde sova(!) Lät som om tredje världskriget brutit ut i vardagsrummet några minuter senare, kanske en liten överdrift, men ändå lätt uppretad över hans saknad av hänsyn klev jag upp strax före kl 08.
 
Skulle vilja ta tillvara på denna lördagsmorgon nu när jag ändå är uppe och bege mig ut på en rask morgonpromenad innan frukost. Det är väldigt vackert och klart ute, men med en klar himmel kommer kyla och så också denna sjuttonde dag på året. Termometerna visar på minus 8 grader och plötsligt var det där suget efter promenaden inte lika stort. Jag vet "Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder", men vad tar man på sig för att slippa att närhåren "fryser" då? Möjligtvis en rånarhuva kanske, men jag skulle känna mig rätt obekväm iförd en sån här på gatorna, lika obekväm som säkert folk som möter mig skulle känna sig ;-) så jag stannar nog inne några timmar till helt enkelt. 

Det ska städas här hemma idag, den perfekta presenten ska försöka hittas och inhandlas och jag ska även eventuellt ta tag i ett måleriprojekt om jag har inspiration vill säga, annars blir nog dagen rätt lugn vilket passar ganska bra, jag vet nämligen redan nu att de tre nästkommande helgerna är fullbokade med aktiviteter, så det gör mig inget om denna helg blir lite lugnare. 
 
Önskar er en trevlig lördag, vad har ni för planer själva förresten?

Kram!


Kommentarer
Postat av: Zandra

ÅÅ gulle, ja men de är bara att fråga på då! ;-)

Liiite taskigt av mannen måste jag säga, men han kanske ville ha sällskap hihi.

Jag vaknade också jätte tidigt men lyckades lata bort ett par timmar i sängen... så nu har jag sovit för länge istället.. haha att man aldrig lär sej ;-)

Städa lugnt och ha en mysig lördag!

KRAMIZZ

2009-01-17 @ 10:41:27
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Tess

vilken underbar bukett!jag älskar ranunkler! vi har varit på stan en snabbhis o köpt lite saker t våra exmissarf, nu städar vi och sen ikväll blir d 3rättersmiddag me massa mys!!

ha en bra dag! kramis!

2009-01-17 @ 13:27:59
URL: http://smultronpastra.blogg.se/
Postat av: Hemma hos Katta

Tack för mailet! =) Såg jättebra ut och jag kan inte komma på någonting vi glömt... Kom ihåg att du inte behöver gå over the top när det gäller maten!!



Hittade du den perfekta prsenten? Jag klurar fortfarande... Kram kram

2009-01-17 @ 16:12:12
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Madelene(Landvetter)

Hej du underbara.

I dag har vi ej gjort nåt. Vi har ätit jätte god middag. Emma ha sin kusin här och dom leker för fullt,hon skall sova över. Vi skall ha vuxen kalas här hemma nästa lördag för Emma hon fyller 7år den 26/ har du något bra tipps vad man kan bjuda på om man blir 20 personer? Hoppas att du har en underbar Lördag kväll. Tack för att du bloggar din blogg och Annastinas blogg är dom BÄSTA som finns ni gör mig såååå glad.Kram på dig.

Maddis.

2009-01-17 @ 19:29:36
Postat av: Jenny

Vilka fina bilder! Hoppas du har en trevlig lördagskväll! Kram

2009-01-17 @ 23:46:47
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Madelene(Landvetter)

Hej raring, tack snälla för du läser och gillar min blogg och förlåt för mitt sena svar, glömdes bort i helgruschen =) Så lilltjejen fyller 7 år, stora tjejen nu då. Jag tycker att är man många gäster är ju pajer alltid bra mat att bjuda på, man kan ju göra flera olika sorter, med några olika goda såser till plus en god sallad, så det är mitt tips =)



Önskar dig/er en riktigt fin vecka!



Kraaaaamar

2009-01-19 @ 08:59:09
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0