Livets ekorrhjul


Vem skulle inte vilja ligga här?

Tänk att man så snabbt ändå anpassar sig till "ekorrhjulet", jag är redan inne i vardagen igen. Visst det är tryggt, behändigt men anses även vara tråkigt på sitt sätt. Alla dagar är i stort sett det samma; väckarklockan ringer, man masar sig upp, äter sin frukost (förhoppningsvis), man tar sig till skola/jobbet eller vad man nu pysslar med på dagtid, dagen fortlöper, man tar sig hem, kanske behöver man handla mat på vägen, eventuella barn/husdjur ska hämtas och sedan är det middag, kanske träning och sedan stupar man i säng och samma visa måndag-fredag. Inte undra på att vissa människor blir deprimerade(!) Jag personligen som jag skrivit många gånger förut, föredrar dock det här ekorrhjulet, jag mår allra bäst av rutiner och att veta vad jag ha att göra på mina dagar, jag har helt enkelt inte ont av det, så man får väl anses vara en ganska "tråkig" och oäventyrlig människa, men sådan är jag! 


Ändå kan man ibland önska att man bara kunde bosätta sig i Söderhavet utan några som helst måsten och krav, lite "Hakuna Matata" sådär. Min chef kom tillbaka från sin långsemester i Thailand idag och jag frågade hur det varit, och som alltid hade Thailand varit underbart. Han hade funderat på tunnelbanan hit -Vad håller man på med? Jag säger upp mig och tar med familjen och flyttar till värmen och att man tänker så ibland kan jag verkligen förstå. Men det blir nog en "vardag" även i Söderhavet tids nog och även om jag tycker om sand mellan tårna, så räcker det för egen del med en resa lite då och då, mer äventyrlig än så är jag som sagt inte!


Nej nu får jag se till att arbeta på här så att jag har råd med den där resan till Söderhavet ;-)


Önskar er en bra dag i kylan!


Kram


Kommentarer
Postat av: c a s p e l i h n a

Åh, lite sand mellan tårna skulle inte sitta fel.. haha, men nu ska jag ut å åka lite skidor.. =)

2009-01-08 @ 10:00:07
URL: http://caspelihna.blogg.se/
Postat av: Elin

Mmmmm... (drömmer mig bort) Vad är väl en dag på stranden, det kan ju vara tråkigt och dötrist... och alldeles, alldeles underbart...

2009-01-08 @ 10:09:16
URL: http://heltsubjektiv.blogg.se/
Postat av: Zandra

åå Så många kloka ord!

O jag håller med helt och hållet, vardagen kommer alltid, Vart man än befinner sej ;-)

Men lite sand mellan tårna hade ju inte varit helt fel..*fniss*

Ha en skön vardag!! KRAMAR

2009-01-08 @ 11:11:16
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Mia

Verkligen kloka ord Anna! Jag håller med dig, det gäller bara att göra vardagen lite roligare genom att göra saker även då, trots att man är lite trött, så att varje dag blir som en helg! Jo tjena hahaha! Nej men lite så måste man tänka, annars rinner livet bara ifrån en! Kramar!

2009-01-08 @ 11:46:39
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Linalotta

Håller med, tycker också om ekorrhjulet, men visst längtar man till värmen ibland...



Ha en bra dag.

Kram

2009-01-08 @ 12:03:58
URL: http://linalotta.blogg.se/
Postat av: Åsa

Jag mår nog också bra av rutiner. Men en resa till söderhavet någon gång om året förgyller vardagen lite :)



Jag sitter och kikar igenom din blogg och förstår varför det inte är så konstigt att jag uppskattar den. Jag har förut konstaterat att din inredningsstil ligger väldigt nära min. Jag kikade också på cultprylar idag (dock kom jag hem utan då de hade slut på faten jag önskade), jag äger också flera mariskålar, fuskpälsen från hm och så även fransklänningen. Det kanske inte är så konstigt att jag gillar din blogg. Jag finner en hel del likheter med min egen smak och stil =)

2009-01-08 @ 14:10:27
Postat av: Caroline

Jag tycker att det optimala scenariot vore att tjäna massor av pengar på sitt drömjobb april-december (älskar traditionell, svensk jul så den vill jag inte missa...) och sedan njuta av sol och turkost vatten i exempelvis Thailand januari-mars varje år :-) Det hade väl inte varit så dumt ;-)

2009-01-08 @ 14:25:01
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Naomi

Råkade hitta din blogg lite före julen. Riktit fin blogg! Själv bor ja i Florida och jag kan säga att även då det är sol och hett 99% av året så rullar nog vardagen här också. Städa, byka, handla mat, någon film nu och då och promenader med min 1-åriga son. Visst behövs det lite ombyte i de vardagliga rutinerna. Därför semestrar jag gärna norrut där det är kallt och snön kommer upp till knäna.

2009-01-08 @ 15:09:11
Postat av: Malin S

Du är klok som en bok du ! Håller helt med dig i varje ord, innebär ju isåfall att jag också är klok som en bok ;)

2009-01-08 @ 18:48:49
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Jenny

Håller helt med dig,visst underbart med resor o semestrar & visst kan jobbet va trist vissa dagar men ändå jag gillar också att ha en vardag ändå så man vet vad man ska göra med rutiner osv :) men semestern är ju underbar den med om man har gjort upp planer på vad man ska göra osv!Önskar dig en toppen helg! Kramar

2009-01-09 @ 10:02:55
URL: http://jenlen.blogg.se/
Postat av: Maria

Halkade in på ett bananskal i din blogg. Googlade på ordet bröllop, eftersom jag håller på att planera mitt, och av en slump hamnade jag här. Du skriver så trevliga och roliga bloggar. Så hit kommer jag fler gånger. :-)

2009-01-09 @ 12:08:03
URL: http://mialisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0