Cult Design





Här är "lite" av det jag minst sagt fyndade häromdagen.
Det var nämligen halvapriset på alla Cult Design prylar!
Jag köpte några fler saker än det jag fångat på bild och
jag är verkligen urnöjd med allt och plånboken likaså ;-)

Idag vaknades det "tidigt" här för att vara i dessa lediga dagar. Maken fick nämligen ett telefonsamtal om att han skulle få ett blomsterbud imorgon(?!) så nu är vi så nyfikna så vi kan spricka här. Mannen han talade med vill inte avslöja vad som stod på kortet - "Någon överraskning måste det ju bli" - hade han svarat på makens försök att fiska information. J varken fyller år, har namnsdag eller någon annan bemärkelsedag som vi kan komma på i alla fall, så man kan ju undras vad han gjorde ute bland folket i lördags när jag skakade rumpan på dansgolvet - Haha! 

Idag ska jag plocka bort julen här, jag är inte trött på den egentligen, men det känns ändå lika bra att utföra sådana sysslor en sådan här dag, vips är man inne i vardagens ekorrhjul igen och en massa annat kommer emellan. Jag kommer att sakna julgranen allra mest då den sprider ett sådan behagligt sken runt sig, men var sak har sin tid, nu får man blicka framåt och längta till våren helt enkelt, även om den känns oerhört långt borta just nu med tanke på kylan och snön ute. 

Nu ska jag fixa frukost (ja, ja så tidigt kanske det ändå inte var vi vaknade om jag tänker efter, haha!)

Vi hörs senare, kram!

Kommentarer
Postat av: Therese

Vilka fynd! Hemma hos oss finns olja -och diskmedelflaska från Cult Design, det är så fina : ).



Önskar dig en mysig dag!

2009-01-06 @ 12:43:33
URL: http://tessielessiesdagbok.blogg.se/
Postat av: Cicci

Detta kallar jag fynd! Tycker själv om Cult Design. Hos oss har vi ett set både till badrum o kök + en 3a som du köpte. Är så bra att man kan byta brickorna efter humör och årstid. Dock används dem olika vita brickorna flitigast :P

2009-01-06 @ 12:49:24
Postat av: Ida

Hej Anna! Ni är inte ensamma om att ha gått upp "sent". Vi vaknade nyss då klockan visade 12:41. sch =) Hemma hos oss i köket finns en diskmedelbehållare och en hållare för diskborstar. Riktigt fina grejer. Angående julen ´så gick våran bort igår kväll. Skönt tycker jag även om det är väldigt fint en stund. Nu har bröllopsprylarna åkt fram igen :) Också fint. Ha en bra dag. Kramar

2009-01-06 @ 12:50:48
URL: http://frutrostek.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Åh, gillar oxå Cult design-prylar. Finns mycket snyggt! Vilket klipp du gjorde! :)

Ha en bra ledigdag nu, innan allt drar igång imorgon!

Massor kramar!

2009-01-06 @ 13:01:07
Postat av: Anna - Starwoman

Therese:

Ja det var faktiskt riktiga fynd med tanke på priset och att jag gillar C D så mycket =) Jag ska införskaffa mig en oljeflaska som ska stå ihop med vinägerflaskan, fanns inte där jag handlade, men det får bli nästa köp =) Sköt om dig! Kramis



Cissi:

Ja det är verkligen perfekt att kunna byta ut brickorna, tyvärr fanns inte så många olika brickor att välja mellan, de jag köpte var de som fanns, men tror nog att de vita kommer bli dem som används mest precis som du skriver =) Kram



Ida:

fattar inte att man vänder på dygnet så snabbt, ikväll får man krypa tillkojs tidigt då det åtminstone för mig är arbete imorgon igen!



Ja visst har Cult snygga grejor, jag blev helt galen i affären kan jag tala om, hahah!



Ja nu ska julen ut och fram med det vanliga igen =)



Ha en skön dag och sköt om dig!



Kramis

2009-01-06 @ 13:03:13
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Rebecca:

Jag kände mig rätt så nöjd när jag traskade hemåt med min jättekasse måste jag säga ;-) Hoppas du får en riktigt skön dag! Kram kram

2009-01-06 @ 13:04:15
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Zandra

Riktiga fynd måste jag säga, Jag köpte ju mina först Cult saker dagen innan jul. Och jag vill ha mer!!! hihi.

Imorn är de vardag igen.. hihi lite skönt faktiskt!

Med hopp om en trevlig tisdag till Er!! KRAMAR

2009-01-06 @ 13:14:42
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Zandra:

Ja det var faktiskt riktiga fynd, jag for fram so en tprnado bland hyllorna, haha! Håller med om att det är skönt med vardag imorgon igen, ska bli skönt att inte känna sig så slö som jag gjort det sista, ledigt är underbart, men absolut inte jämt om du frågar mig =) Kram kram!

2009-01-06 @ 13:41:06
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Hemma hos Katta

Vilka fynd, kul när man kommer hem med mycket nytt på en gång och inte bara en sak. Cult är ju så smart uttänkt eftersom det går att variera så fort man tröttnar. Gillar den lilla apan...



Ha ha, jag beställde faktiskt precis ett blombud. Inte till din J dock utan till min mamma som fyller år men det kanske hade varit kul, lite intrigskapande i bloggvärlden ;)



Kraaam

2009-01-06 @ 13:58:12
URL: http://kattabloggen.blogg.se/
Postat av: Zandra

Ja du hade kunnat tagit Prinzen lunch för den va minsann inte lika uppskattad som jag trodde :-( Killar! haha

Ååå jag som va i nacka forum förra helgen..attans! :-)

KRAMAR

2009-01-06 @ 13:58:38
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Caroline

Vilka fynd du gjorde, vart var det du handlade någonstans (läste här över något om Forum Nacka, har de CD där?)? Vet att de har CD på Stalands men där är det ungefär lika enkelt att ta sig in med barnvagn (som oftast följer med på shoppingrundorna numera) som att äntra Fort Knox ;-) Hoppas att du har en skön dag, kram!

2009-01-06 @ 14:04:06
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Hemma hos Katta:

Ja det är extra roligt att komma hem med en STOR shoppingpåse ;-) Jag ÄLSKAR ju apor och köpte barnsaker till mina framtida barn om jag nu får några, sparbössa, de där lilla apan du gillade och välrdens sötaste napp med en apa på, darlingen trodde inte jag var klok, men är det halva priset så är det, lika bra att hamstra ;-)



Haha - Hade väl varit nått om du började skicka hemliga blomsterbud haha!



Kramkals!



Zandra:

Typiskt karlar, hade jag serverat haloumi och granatäpple här hemma så hade J gått och köpt sig en korv, haha - så typiskt kräsna karlar ;-) Jag hade GARANTERAT uppskattat din lunch i alla fall! Kraaam



Caroline:

Ja det var riktiga fynd. Cult design finns i affären Basehome i Nacka Forum och just nu har de halvapriset på allt i hela butiken, så skynda fynda! Stalands är ju galet trångt och i olika våningar så jag fattar att det är som att bestiga mount everest eller nått att ta sig runt med barnvagn där ;-) Men kika på Basehome! Stor kram!



2009-01-06 @ 14:11:14
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Emelie

Du kommer att fixa det galant! Och vem vet rätt vad det är ligger du och maken och sippar drinkar på någon solig strand! =oP



Inga dåliga fynd du gjorde! Jag hade också blivit wild and crazy- älskar Cult!

Kram

2009-01-06 @ 14:47:17
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Linda

Vilket fynd du gjorde. Gillar själv cult design och har diskmedelspumpen med tillhörande fat och hållare till borstar och annat. Så praktisk och samtidigt snyggt :-)

2009-01-06 @ 15:22:22
URL: http://lindablogg.blogg.se/
Postat av: Fru A - Carin

Hej Anna!

Vad smart att börja spara på sig fina barnsaker - det önskar jag att jag gjort oxå innan, det är desto mer att shoppa nu... Vilket ju iof är hur kul som helst, hihi.

Kram kram

Carin

2009-01-06 @ 15:39:20
URL: http://frufa.blogg.se/
Postat av: Fru A - Carin

Hej Anna!

Vad smart att börja spara på sig fina barnsaker - det önskar jag att jag gjort oxå innan, det är desto mer att shoppa nu... Vilket ju iof är hur kul som helst, hihi.

Kram kram

Carin

2009-01-06 @ 15:39:24
URL: http://frufa.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej ! Vilket fynd du har gjort med alla cult-grejor !!! Jag tycker mycket om cult och har en del här hemma... Vart fyndade du dem för halva priset ?

2009-01-06 @ 15:45:42
URL: http://anisis.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Emelie:

Jag ska nog börja i den ändan att träna upp mig så vips kanske det dyker upp en solresa ;-) Stor kram!



Linda:

Precis, både praktisk och samtidigt snyggt = Perfekt =) Kram



Fru A - Carin

Jag har inte samlat så värst mycket egenltigen, men dessa saker var så fina så jag kunde inet låta bli, köpte t o m en napp, haha ;) Kram



Anna:

Ja jag blev som en galning i affären när det gick upp för mig att det var halva priset på allt =) jag handade sakerna i Nacka Forum på en affär som heter Basehome, affären hade 50% på allt i butiken, så skynda fynda!



2009-01-06 @ 15:51:40
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Caroline

Tack för tipset om Basehome, hoppas att det finns några godbitar kvar i morgon :-)

Vilken lyx med så bra träningsmöjligheter i anslutning till jobbet, då behöver du ju i alla fall inte känna att du slänger bort 400-500 kronor i månaden om du inte kommer iväg på några pass... Att det skall vara så svårt att ta sig i kragen och få rutin på träningen ;-)

Kram!

2009-01-06 @ 15:57:44
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Caroline:

Nej det är gratis så det är skamm att jag inte tagit tag i det hela, skäms men har tänkt skärpa till mig, kan ju inte skylla på något alls egentligen, är bara latmasken som tagit över mig kropp ;-)



Ja hoppas du hittar lite Cult prylar, var faktsikt ganska mycket kvar när jag var där sist, så det borde det nog finnas, lycka till!



Kram!

2009-01-06 @ 16:05:26
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Malin S

Dagens rekord för långsovning tror jag ändå att vi satte hemma hos oss. Moi, MakeMacD & Skunk sov till kl 14. 14 timmar sov jag. Skandal. Vad gör jag av mitt liv ?! ;) Jättebra idé att samla på sig barnprylar även innan det "behövs". Jag har en mjukisapa & en barnbok sedan tidigare - så jag behöver shoppa endel inom sinom tid. Ha en mysig kväll Anna !

2009-01-06 @ 17:08:02
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Therese

Oh, du har visst gått loss på cult design och shoppat massa nytt och fint. Är själv ett fan, tycker det är så kul med dem utbytbara ljusplattorna. Hihi, liten roar sig visst lätt:)

Galet att julen redan är slut, tiden går så fort att man knappt hinner med att förstå någonting längre... Börjar man bli gammal tro...

Trevlig dag!

2009-01-07 @ 10:37:05
URL: http://likie.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0