Män från Mars - Kvinnor från Venus



Torsdagen är här! Gick upp lite senare än normalt imorse, snoozade över en halvtimma. Ibland är det sååå skönt att bara ligga kvar i sängvärmen, det går helt enkelt inte att slänga benen över sängkanten och studsa upp som det går vissa andra mornar. Superskönt att ligga där under täcket och tryna som en liten gris.


Maken och jag hamnade i en diskussion på vår promenad till jobbet, lagom kul att börja dagen med en massa argumentationer och dessutom skiljas lagom muntra åt. Vad diskussionen handlade om tänker jag inte gå in närmare på i bloggen, men kan säga så här att ibland är det verkligen tydligt att män är från en helt annan planet och min make verkar ibland komma från en planet långt från min egna. Men sånt är livet, man kan inte vara överens jämt. Vore nästan lite underligt om två människor alltid skulle vara överens tycker jag personligen. 


Nu sitter jag här och försöker få undan sånt som kommit lite i skymundan den sista tiden. Klockan 13:00 ska jag träffa en person jag aldrig tidigare mött. Personen har kunskaper inom ett området som jag själv inte behärskar alls, men då jag framöver på begärna från högsta hönset ska granska just detta område tänkte jag att det var smart att kalla personen till ett möte så han kan få mig att förstå vissa saker (förhoppningsvis fattar jag, annars kan det bli värre att göra chefen nöjd längre framöver ;-) Så det är detta jag ska ägna min eftermiddag åt.
 
Väl hemma i kväll blir det nog inga större utsvävningar.

Sköt om er!

Kram och på återseende!

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Ni har det så himla fint hemma hos er! Gillar ert soffbord jättemycket! =)



Det där med att männen inte alltid förstår oss kvinnor känner jag mer än väl igen! Nu under vår renovering har jag och sambon blivit osams ett antal gånger och alla gångerna har det att göra med hur vi ska göra, om vi ska göra si eller så! Ofta förstår han inte hur jag tänker och vice versa! Kan vara jobbigt men ibland måste man mötas på halva vägen. Dock är jag sådan så jag ger mig inte i första taget! =)



Ha en bra dag!

Kram Pernilla

2009-02-26 @ 13:17:18
URL: http://www.frnkojatillslott.blogspot.com
Postat av: Zandra

Låter spännande, du lär dej nog massor ;-)

O ja män är från en annan planet ingen diskussion om den frågan ;-D

Ha en mysig solig torsdag gumman!

2009-02-26 @ 13:24:13
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Har du hittat en man från Mars så är han ganska nära dig i allafall! Ibland känns det som de kommer från Neptunus - längst ut i solsystemet. Det reder nog ut sig innan ni är hemma.

Härlig dag i dag med sol. Hoppas din träff blir till belåtenhet och att du fick med dig det du behöver för framtiden.

Kramar

2009-02-26 @ 13:37:45
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Marina

Håller med - konstigt om man alltid vore överens. Då tror jag att den ene håller inne med vad den egentligen tycker.

2009-02-26 @ 13:39:51
URL: http://wondrous.blogg.se/
Postat av: Maria

Jag känner så väl igen mig i det du skriver om män. Ibland undrar man verkligen hur de tänker eller om de tänker överhuvudtaget? Det gör de nog men det är svårt att tro ibland... Fast vi tjejer/kvinnor kanske inte är de mest enkla varelserna heller alla gånger...? ;) Men som du skriver vore det konstigt om man tyckte lika i precis allt! Jag hoppas att du har en härlig dag på jobbet trots att den började med meningsskiljaktigheter! Stor Kram till dig =)

2009-02-26 @ 13:58:09
Postat av: Miia - There´s no place like home

Jag känner också igen mig - det är bara att konstatera att hur mycket vi än älskar våra män, så är det allt bra knäppa ibland. Fast så tycker väl de om oss kvinnor också... :)

Jag tycker det är bra av dig att skriva om era argumentationer - för så ser det ju faktiskt ut i alla förhållanden, istället för att man ska gå omkring och låtsas att allt är tipptopp jämt.

Dessutom så tycker jag att det är nyttigt för ett förhållande att man alltid inte är överens, det vore ju konstigt om två helt olika individer alltid tyckte samma om allt... Nu har jag sagt mitt! :) Ha en mysig kväll! Kram/Miia

2009-02-26 @ 14:48:58
URL: http://theresnoplacelikehome.webblogg.se/
Postat av: madde

ja visst e de så att män tänker fruktansvärt konstigt ibland och envisa som attans ska de va.

jag blir mest frustrerad när jag inte får bestämma min egen inredning eftersom inredning ändå inte intresserar honom,han ser ju ändå knappt inte om jag byter gardiner ;)

men han bara ska va med och bestämma.

fin bild du lagt ut men alla dina bilder är ju underbara

kram

2009-02-26 @ 15:14:50
URL: http://mrsmaddy.blogg.se/
Postat av: Tess

hej hej om du gillar inredning å hus så kika in min blogg under kategori huset hittar du vårat nybyggda hus med bilder på alla rummen vore kul om du kika in å kommenterade

ha en toppen dag:)

2009-02-26 @ 15:33:04
URL: http://misstessan82.blogg.se/
Postat av: fanny

då är jag och maken nog lite underliga :P vi är alltid överens.. har aldrig bråkat faktiskt. men jag är glad för det, har haft så stormiga förhållanden innan.. så jag behöver lugn & ro. phu :)hoppas du får en bra dag! PUSS

2009-02-26 @ 16:03:26
URL: http://pinkpills.blogg.se/
Postat av: Josefin

Jag tror de flesta känner igen sig i att inte alltid kan komma överrens med sin parter. Det vore konstigt annars eftersom man tycker olika och tolkar saker och situationer olika. Tycker också att det är en bra sak att ta upp på bloggen eftersom en blogg annars har en tendens att spegla den perfekta världen. Men så är det verkligen inte.



Ha en trevlig kväll!

Kramkram

2009-02-26 @ 19:33:00
URL: http://www.vitamagnolia.blogspot.com
Postat av: Anonym

hej där,jag är en ny besökare hos dig,tycker din blogg är jättefin,jag ville egentligen bara säga stort tack för dina middagstips,i två lördagar i rad nu har jag lagat något som du tipsat om,och det blev MYCKET uppskattat av hela familjen,kramar o trevlig helg.

2009-02-26 @ 20:18:55
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Till Alla:

Kul att det finns fler som känner samma, men det är nog inet så ovanligt när det gäller just kvinnor och män ;-)



Fanny:

Det är ju underbart om ni aldrig bråkar, tycker man samma så tycker man, men det måste ju vara ovanligt i alla fall ;-) Puss på dig!



Anonym:

Vad kul, tack snälla för du berättade, är ju lite det som är meningen med recepten att andra kan få lite tips, saknar det själv nämligen ibland.



Önskar dig en trevlig helg och välkommen åter!



Kraaaam

2009-02-26 @ 20:29:40
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anonym

inte meningen att va anonym,Karin heter jag,kram

2009-02-26 @ 21:16:34
Postat av: Ann-Louise

Tack för dina fina ord hos mig!

Största kramen till dig med!

Sov gott =0)

2009-02-26 @ 22:21:52
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Emelie

Sv.TACK, vad gullig du är vännen!



Och, ja. Karlar kan verkligen konsten att driva en till vansinne ibland... ,-)

Tycker det är bra att du är ärlig och skriver som det är- bloggvärlden har ju en tendens att bli lite väl rosenskimmrande ibland...

Kram på dig!

2009-02-26 @ 22:32:56
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Maken

Nu förstår jag inte riktigt - jag är väl perfekt ;-)

2009-02-26 @ 23:21:30
Postat av: Malin S

Hoppas den lilla dispyten är utredd nu. Ibland blir man galen. Ibland av kärlek, ibland av kärlek fast på ett annorlunda sätt ;)

Massor av kramar till dig ! Sov gott =)

2009-02-26 @ 23:32:36
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Rebecca

Hej rara Anna!



Åh, det där du skrev om att ligga under täcket och tryna som en gris..! :) Just nu känns det extra lockande, då vi här haft grannar som levt rövare hela natten, och både väktare och lagens långa arm har varit inblandad. (Det är inget som sker ofta här, så du inte tror det, men jobbigt ändå!) Men nu skulle jag gärna ligga under täcket istället för att gå till jobbet...!



Som många redan instämt i, så är ni inte ensamma i att ha dispyter ibland. Jag och min man har varit tillsammans i snart tio år och visst är det precis lika för er? :) Men tänk vad härligt ändå; privilegiet att få ha en så underbar människa vid sin sida och som har stått ut med en så länge! Vi tjejer är väl inte lätta vi heller, ur killarnas synpunkt. Visst kommer vi från olika planeter. ;)



Kram!

2009-02-27 @ 05:43:25
Postat av: Kristina- Fru Inredning

Helt rätt, vore konstigt om vi alla vore lika. Hoppas eran dispyt ordnat upp sig, somna aldrig osams. Ha en bra dag!

Kram Kristina

2009-02-27 @ 07:21:53
URL: http://fruinredning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0