Tisdagskväll



Solen
har under eftermiddagen spridit sina efterlängtade strålar runt Stockholm och jag känner hur mycket energi den för med sig. Jag längtar nu efter våren och dess underbara grönska som kommer med all sin ludenhet på träd och buskar. Det är så fantastiskt ljuvligt att jag nästintill vill le bara jag tänker på det. Än är det dock runt ca tio veckor kvar tills landskapet börjar skifta i ljusgrönt, men med tanke på tidens framfart så är vi snart där och ingen är gladare än jag även om jag tycker alla årstider har sin tjusning.    


Efter besök hos Apple med min Iphone som jag skrev om tidigare blev det lite butiksspaning samt inköp av matvaror på ICA i sin vanliga ordning så här i början av veckan. Har tyvärr huvudvärk nu och har haft under dagen till och från så det blir inte mycket mera gjort ikväll. Hoppas inte det är sjukdom på gång för det "hinner" jag inte med denna rätt hektiska vecka så är det bara. Nu ska jag softa framför tv:n.

Hoppas att er dag varit till belåtenhet!

Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Ann-Louise

Sv:

Åker ofta till Rosendal bara för att "vara". Ett vattenhål liksom + att jag älskar att titta på folk och deras stilar. Mycket blandade stilar där uppe.

Hoppas du inte blir sjuk, det är såå tråkigt.

Kram

2009-02-17 @ 21:42:25
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Anna

Hoppas du inte blir sjuk.

Fin bild, älskar svart och vitt :-)

Ha en skön onsdag

Kramar

2009-02-18 @ 09:46:03
URL: http://annasinspiration.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hej Anna, Jag måste fråga dig ang er öppna spis. Jag var inne på Ellos hemsida och försöker nu tappert introducera den för min Kärlek men han undrar om den ger lite värme också? Kram

2009-02-18 @ 10:44:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0