Helgens lilla dilemma


Förra helgens fina tulpaner jag fick från sötnöten Zandra
har nu ändrat skepnad och fått en "ny" vas. Jag tror att de
orkar stå någon dag till...

Tänk att det är fredag imorgon, denna vecka har väl ändå slagit rekord i snabbhet? En vecka har gått sedan bloggträffen imorgon och jag har hunnit med både en tripp till Västerås, varit på Chinateatern och reviderat runt ett hundra skadeärenden, tja inte så dålig vecka alls när man tänker efter... 

Ikväll ska jag försöka lägga mig i tid, har känt i flera dagar att jag har något i kroppen och med tanke på att flera av pinglorna på bloggträffen varit sjuka både före och efter vår partykväll så ligger det väl inte helt långt borta, men jag tänkte att jag ska mota Olle i grind genom att lägga mig och sova tidigt, brukar faktiskt fungera ganska bra på mig! 

Jag har en tripp söder ut som är inplanerad i helgen, men eftersom vi fick ett stöldärende förra veckan är det nog så att jag får inse att det troligtvis inte kommer bli någon resa för min del. Har letat efter tågbiljetter med något sånär normala priser, men det finns inga. Jag kan inte betala över 2 000 kr i biljettkostnad. Det är sannerligen inte lätt att tänka miljövänligt när Statens Järnvägar tar tre gånger så mycket betalt som det kostar att köra med bil den sträckan jag tänkt köra/åka?! Jag får avvakta tills imorgon och se vad som händer, i biljettsynpunkt lär det väl inte bli bättre, så jag får sätta allt hopp till verkstaden!

Nu ska jag duscha och sedan smörja in mig med lite BUS. Vill ju inte dyka upp på lördag och skrämma livet ur folk. Ska även packa min lilla resväska, så är allt klart!
 
Ha en riktigt skön kväll!

Kram


Kommentarer
Postat av: Mia

Ja jag gillade dem också, hoppas bara att färgen är fin. Jag trodde att de var vita, men läste sedan att det är "creme". Nåja, det blir nog bra haha. Precis som du säger så kommer jag nog att använda dem ganska flitigt eftersom jag både har hund och häst. I och för sig har jag redan ett par gummistövlar i stallet, men ändå :)



Jag håller med angående SJ, det är helt otroligt vad dyrt det är att åka tåg. Åker man mer än en person elller ens det, så blir det billigare att ta bilen. Vill de att man ska vara miljövänlig så får de ju faktiskt bjuda till lite själva också. Kram!!

2009-02-05 @ 21:02:22
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Hej tjejen!



Ja du den här veckan har gått ruskigt fort...som alla veckor gör nu förtiden.



Trist att SJ tar sådana överpriser, borde ju löna si att åka tåg. Men icke! Du får väll satsa på hyrbil annars, fast det kanske blir lika dyrt...



Hoppas du får en bra helg vart du än befinner dig. KRAAM

2009-02-05 @ 21:08:47
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Mia:

Ja det är sådana enorma skillnader på tågbiljetterna, mina föräldrar har ibland åkt med SJ ca 45 mil för 95 kr/per, då har de bokat 3 månader innan avresedagen, men det är ju å andra sidan för billigt, då kan det ju inte gå ihop heller, hmmm! Kram!



Madeleine:

Ja visst har väl veckan fullkomligt rusat fram.. som alla andra du har rätt =) Nä tågbiljetter är dyrt.. hmm! Hyrbil visst men det blir säkert inte billigare och jag vägrar åka i en lite minibil, krockar jag då så kommer jag upp till det där fluffiga molnet jag skrev om innan i förtid, men det kanske löser sig annars är det inet mycket att göra åt =) Hoppas attd u får en bra helg du också! Kraaaam

2009-02-05 @ 21:16:20
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: jossan

fina tulpaner :)

2009-02-05 @ 22:24:17
URL: http://jossansnya.blogg.se/
Postat av: Jessica

Undrar mest ifall golvlampan som skymtats i några bilder hemma hos er är "Samtid" från IKEA? Liknar den iaf. och har tänkt köpa den till helgen.



Fin blogg i övrigt :)

2009-02-05 @ 22:45:32
Postat av: Caroline

Ett tips är att kika efter SJ-biljetter på Blocket, min bror brukar köpa biljetter (Göteborg-Stockholm) där med kort varsel och har ofta fått riktigt bra priser. Kan vara värt att kolla upp :-)

2009-02-05 @ 22:47:18
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Jossan:

Ja de är jättefina =)



Jessica:

Ja vi har har en "Samtid" från IKEA, den bor just nu i förrådet dock, då den inte hittade någon riktigt bra plats här, köpte den till vårt förra boende =) Kul att du tycker att bloggen är fin! Kram



Caroline:

Åhh vilken bra idé, ska kika GENAST! Tack snälla verkligen värt att kolla upp! Kram

2009-02-05 @ 22:51:29
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: queenpeach

ah ar det nagot jag saknar har i bangkok sa ar det tulpaner!! far trosta mig med orkideer istallet!!

2009-02-06 @ 01:29:36
URL: http://queenpeach.blogg.se/
Postat av: Mahim

Hej,



Om blocket inte funkar så kan jag tips om Tradera. Jag har flera gånger lyckats få riktigt bra biljetter till Göteborg. Finns både till fast pris och som en öppen budgivning. Har man tur så kan man göra riktigt bra klipp ;)



Ha en bra dag!



Kram kram

2009-02-06 @ 08:08:37
Postat av: Anna - Starwoman

queenpeach

Ja men orkideér är inte dumma de heller ;-) Trevlig helg!



Mahim:

Tack snälla, Tradera har jag inte spanat in, bra tips! Trevlig helg! Kram kram

2009-02-06 @ 08:33:19
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Marina

Gud vilken fin bukett tulpaner. Gillar verkligen färgen!

2009-02-06 @ 08:39:26
URL: http://wondrous.blogg.se/
Postat av: Therese

Det är galet att det ibland verkar bli dyrare att åka inrikes än en sista-minuten till något varmt ställe. Inte acceptabelt...

Ny vas och lite omarrangemang med blommor kan verkligen ge nytt liv. Gillar det skarpt:)

Hoppas du får en mysig helg. Själv ska jag kolla igenom dina recept och se om jag kan få någon inspiration till kvällens matlagning:)

2009-02-06 @ 10:29:02
URL: http://likie.webblogg.se/
Postat av: fanny

hoppas att ni får en jättemysig helg! :) kram!

2009-02-06 @ 11:29:45
URL: http://pinkpills.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0