New York - Min drömweekend



Hos en av mina favorit bloggerskor Engla kan man just nu delta i en tävling där man kan vinna en weekendresa med Sveriges femte största researrangör Airtours. Resebolaget har ett fantastiskt utbud av weekendresor till många av världens metropoler och jag skulle inte tacka nej till någon av städerna, men den plats som lockar allra mest är New York, denna mångkulturella stad som sägs aldrig sova. Min lilla "berättelse" nedan är min motivering till varför just jag önskar bli den lyckliga vinnaren.

"Den 19 maj 1999 förändrades mitt liv, jag mötte nämligen den sanna kärleken! Alla som varit förälskade vet att plötsligt svävar man på små rosa moln och man känner sig helt upprymd av den andra personen. Efter något år går livet tillsammans in i en ny fas och man väljer kanske att flytta ihop som vi gjorde. Plötsligt upplever man vardagen och det rosa skimret försvinner någonstans på vägen. Tiden går och man är inne i det eviga ekorrhjulet med vardagssysslor, arbete och upp och ner gångar i allmänhet. Jag och min man har trots med- och motgångar ändå lyckats hålla vår relation levande i snart ett decennium och det skulle jag önska att vi fick fira med en oförglömlig weekendresa till "The Big Apple". Tänk om vi två kunde få uppleva lite av det där rosa nyförälskade skimret igen bland världsberömda landmärken som Empire State Building, Frihetsgudinnan och Manhattan på vår 10 års dag, det vore rent ut sagt helt sagolikt! Nu hoppas jag bara att ordspråket "Tur i kärlek - otur i spel" inte stämmer, för "om" är mina chanser till att bli den lyckliga vinnaren hopplöst ute då kärleken verkar vara på min sida..."


Stort tack till dig Engla och till Airtours för möjligheten att få vara med och tävla om sin drömweekend!


Kram, Anna 


Kommentarer
Postat av: jessi

Lycka till med tävlingen! New York är en helt underbar plats!!!



kram

2009-02-11 @ 12:44:05
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Jessi:

Tack, jag har aldrig vart i NY, men skulle hemskt gärna vilja åka dit som sagt. Jag brukar sällan vinna något, men jag är med i alla fall. Man kan ju rakt inte vinna om man inte är med i tävlingen ;-)



Stor kram!

2009-02-11 @ 12:48:10
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Zandra

Åååå vilken fin motivering.

Själv sitter jag och funderar på vad man skulle kunna tänkas plita ner... svårt :-D

Men dit SKA jag nån gång! haha

Ha en fin W-day! Solen skiner ju hära!

KRAMKALAS

2009-02-11 @ 13:36:14
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Anna - Starwoman

Zandra:

Tack, det tog hela gårdagskvällen att plita ihop texten, så jag skulle verkligen bli glad om jag vann, hann inte ens umgås med maken ;-) KRAM!

2009-02-11 @ 13:42:40
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Brorsan

Jag håller tummarna för dig, kära syster! Som du kanske känner till flyger jag och lilla Zandra över till The Big Apple i början av juni, har vi tur kanske vi ses där... ;-)

2009-02-11 @ 15:19:50
Postat av: Camilla W

I trust someone wins :-) Vi vann en resa till Thailand i höstas på lokala stammisthaihaket hemma på gatan, genom att min kille deltog i en slogantävling (jag var själv skeptisk till att någon verkligen vinner de där resorna :)



Good luck!



Kram!

2009-02-11 @ 15:38:57
Postat av: Jenny Lennartsson

Åh jag & en vän ska boka en resa dit nästa vecka, ska åka dit på en weekend tänk om man kunde vinna måste gå in på hennes blogg o kika :) MEN håller tummarna för dig med :)Kram

2009-02-12 @ 08:32:55
URL: http://jenlen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0