Juligt på köksbordet


Jag har fyllt en av våra cylindervaser med apelsiner & röda
äpplen samt knutit ett rött litet band runt, juligt värre.

Vår lilla julgran skymtar ni i bakgrunden.

Snön dämpar verkligen en del sus och dus som konstant annars råder så här i stadsmiljö. Jag har inget emot ljud, men nu när snön agerar som en gratis ljuddämpare så inser jag hur skönt det är med lite mindre läten från främst bilar och andra fortskaffningsmedel. Det har inte kommit mera snö sedan tidig morgon här i Stockholm, men allt det fina vita ligger fortfarande kvar på marken och inget töande i sikte. Kanske kan man få sig en riktigt vit jul för en gång skull, hoppas det även gäller på västkusten där jag kommer att befinna mig under julen.

 

Onsdagen bara rasslade förbi och nu sitter man här hemma igen vid datorn och bloggar. Tänk vad tid jag ändå lägger ner på det här, inte undra på att inspirationen och lusten tryter emellanåt även om jag just i dessa dagar ändå känner att det flyter på ganska väl.

Nu blir det mys till veckans första "Bonde söker fru" följt av "Pernillas jul". Håll tummarna att jag slipper den där magåkomman, men ofta har sådan en tendens att komma nattetid när man sover, så jag funder på att vara vaken och sitta uppe hela natten ;-) Nu önskar jag en riktigt skön onsdagskväll och på återseende imorgon!

Många kramar ♥ 

Update 20:20 Nu fullkomligt vräker det ner snö här igen!

Kommentarer
Postat av: Lycklig mormor

hej så fina bilder du tar kan vi se julgran kram:-)

2009-12-16 @ 21:09:24
Postat av: Ann-Louise

Tänkte faktiskt på att det var så ovanligt tyst i morse när jag gick till jobbet. Så det har snöat mer hos dig ikväll, här har det mest yrt omkring. Hoppas att det ligger kvar nu när det ändå varit sånt trafikkaos...nu börjar alla bli vana och vägarna är framkomliga igen.



Hoppas du klarar dig även om du somnar =0)

(Och du man mår bra mycket bättre efter man fått kräkas ;-)kan vara värt det ändå om man mår tjyvens)



Kram



Kram

2009-12-16 @ 21:18:52
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Anna

Buuhuu...min son fick magsjuka och började kräkas hastigt precis när "Bonde söker.." började! Och jag har oxå fobi mot att kräkas!! Har tagit vitpepparkorn nu. Hoppas din natt blir lugnare än min lär bli...gäsp Kraaam

2009-12-16 @ 22:50:35
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Anna:

Åhhhh stackare (både du och sonen) hoppas du klarar dig, vitpepparkorn är bra och tvätta händerna ofta ofta och inga fingrar i munnen. Tänker på dig och hoppas natten blir lugn både för dig, sonen och mig!



Styrke kraaaaaam

2009-12-16 @ 23:01:07
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Rebecca

God Morgon Anna!



Hoppas du har lyckats hålla dig fortsatt frisk och hoppas din man kryat på sig!

Själv brukar jag försöka också att ta pepparkornen i god tid före måltider, så de hinner "verka" ordentligt. Vet att de ej har vetenkapligt bevisad effekt, men jag har hört flera personer som jobbar inom vården som sagt att de tycker de fungerar när det blir magsjuka på avdelningarna.

Och som min kära faster sa (som brukade äta dem när hon utsattes för smitta); Tron på att de fungerar verkar ju hjälpa, om inte annat.



Massor kramar!



Ps. Ser underbart juligt ut hemma hos er i alla fall! :)

2009-12-17 @ 05:33:59
Postat av: Anna

Tack för dina tankar och styrkekramar! Det behövdes :/ Har aldrig varit med om dess like hur mycket kan det finnas i en liten 7½ års kropp? Höll på fr 20-04!! Nu är det nr 2, stackarn! Har kokat vätskeersättning till honom nu och vitpepparkorn till övriga i familjen. Skönt att kika in på din fina blogg. Hoppas din man kryar på sig och att du klarar dig. Det är ju jul snart juuuu ;) Kraaam

2009-12-17 @ 08:27:42
Postat av: Sjantika

Visst är det härligt med snö, men just nu skulle du ha gjort studiebesök här i Skellefteå, bar himmel, sol (!!!) och minus 22.... Mäktigt! Men vilken tur att man har tak över huvudet! Man njuter helst innifrån idag... =) Hoppas ni får ha kvar det vita!

2009-12-17 @ 09:53:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0