Julstök pågår!


Stämningen är på topp denna lördagskväll i Sjöstaden
    

Vilken härlig lördags eftermiddag detta blev med julmusik på högsta volym, smält kvalitets choklad, pistagenötter och hallon i en salig blandning. Jag dessutom lycklig som får slicka skålarna mellan varven ;-) Nu tar jag en kort liten paus i godistillverkningen då jag helt enkelt väntar på att min härliga tryffelsmet med bland annat hallon ska stelna till perfektion så att jag sedan kan rulla dem till små fina kulor som ska doppas i smält choklad.

Snöar ute igen, skönt att vara här inne i värmen med tänd spis och varm glögg. Var år och dar sedan jag kände sådan julfeeling som jag gör i år, mycket har väl såklart med det vita skådespelet från skyn att göra. Kvällen ser ut att bli lugn, inte ens funderat på middagsmat ännu, får bli något enkelt mitt i allt annat stök i köket.

Önskar er en mysig lördagskväll, nu ska jag se om jag inte kan få till de där tryfflarna! Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Louise B

Gjorde bla hallontryfflar förra helgen. Goda blev de! Dock skulle man rulla de i kakao men det var för trist så jag doppade de i smält choklad istället. Då smälte det ut , så tryfflarna liknade mer tjocka plattor :) Sedan strödde jag rosa socker på de!

Hoppas dina blir rundare!

2009-12-19 @ 19:04:35
Postat av: tess

hoppas tryfflarna blir bra! ska nog göra dem till veckan...såg att du tagit bort min blogg som du hade under länkar...hoppas du fortfarande vill läsa den...kram!

2009-12-20 @ 00:12:22
URL: http://smultronpastra.blogg.se/
Postat av: Anna

oj vad du är pysslig!! =)Jag har inte börjat med godistillverkningen än. Det syns verkligen att det är julfeelings hos er, det ser jätte mysigt ut!

Njut nu av 4:e advent!

Kram Anna

2009-12-20 @ 08:34:11
URL: http://dromvillan2009.blogspot.com
Postat av: Anna - Starwoman ☆

Louise B:

Då får jag tänka på det, ska doppa dem i choklad idag är tanken :-) Ha en mysig söndag! Kraam



Tess:

Jag har inte tagit bort din blogg under länkar, du ligger under ditt namn Tess istället bara :-) Kraaaamkalas



Anna:

Kände att det var dags med godistillverkningen denna helg, inte så mycket tid att spela på nu, jobbar dagarna fram till jul och sedan åker vi, så ska fortsätta idag :-) Ha en mysig fjärde advent! Kramar





2009-12-20 @ 09:44:24
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anna (magsjukefamiljen)

Idag åker granen fram :) Maken står fortfarande på benen håller tummarna Julmat och godis känns inte lockande..Blir glad av din fina blogg och dina härlia julblogginlägg :) Ha en trevlig fjärde advent. Kraaam

2009-12-20 @ 11:15:01
Postat av: Nicky

Ville bara kika in och önska dig en underbar fjärde advent! Kram/Nicky :)

2009-12-20 @ 13:22:11
URL: http://accordingtonicky.blogspot.com/
Postat av: Jill

du inspirerar mig nåt otroligt!!! vilken smak! :) nu har jag och min sambo precis renoverat vår nyköpta trea. jag tror du skulle gilla resultatet, så kika gärna in på jillh.blogg.se och ha en god och trevlig jul! hoppas du lyckas med bakandet :) kramis

2009-12-20 @ 14:05:07
URL: http://jillh.blogg.se/
Postat av: Karin

Hej hopp snäckan!

Jag hoppas din fantastiska lördag fortsatte lika härlig ända in på kvällen! Jag blev helt glad av ditt peppade inlägg igår =)

Du är så söt! =) Hihihi

Hoppas din söndag varit bra och att du njuter av julmyset!

Massa kramar

2009-12-20 @ 14:14:28
URL: http://lovesexandmoney.blogg.se/
Postat av: elin

hej hej,

vilket fint hem ni har och jätte fin gran.

tycker om din blogg och tittar in ett par gånger om dagen, har på så sett lärt mig att du älskar vitt! la också märke till att ni inte har någon matta under julgranen (kanske vill ni ingen ha), men ville bara tipsa dig om att det finns en jätte fin VIT julgransmatta på bolagret! köpte själv en sådan idag och tänkte då på dig.



ha en skön 4:e advent!

kram

2009-12-20 @ 18:53:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0