Att blogga om ingenting!


Här vill jag sitta ikväll och njuta denna augustidag. Hoppas
att värmen håller i sig i år till långt in i september /oktober
så att man kan nyttja balkongen länge till!

Det rosa har nu åkt bort på balkongen, nu räckte det med 
färg för denna gången. Dock är dessa bildern tagna tidigare
i år, men det ser likadant ut nu.

Gomiddag min kära läsare! Här har ni mig denna fina sensommardag. Hade önskat att jag kunnat befinna mig utanför höghuset. Kanske på en långpromenad ut med vattnet där jag hade kunnat stanna för en fika och bara njutit av en ledig tisdag, men så är det alltså inte utan jag sitter här "instängd" och bara längtar ut i friheten. Ut i solskenet, ut i denna vackra augustidag. Jag försöker dock att ta mig samman och få så mycket som möjligt gjort även om det idag tyvärr bär mig emot, men lata dagar i solen betalar inte maten på bordet så det är bara att bita ihop och hoppas att det håller i sig tills dess att jag kan kliva ut genom den stora snurrdörren på entréplan senare i eftermiddag.  


Önskar att jag hade haft något intressant att förtälja, men det är torrt och jag har vad man brukar kalla bloggtorka helt plötsligt. Konstigt det där, vissa dagar flyter fullkomligt textraderna ur mig, andra så måste jag likt nu skriva om min bloggtorka för att ens kunna fylla "bladet". I dessa stunder är jag knappt värd er som läser och bloggen förärar mig med ett uns av stress, men jag vet också att plötsligt dyker något upp och jag har återigen förhoppningsvis något som tilltalar er som läser att skriva om igen.


Ha nu en fortsatt skön tisdag, det ska jag ha! Jag är dessutom nu lite nöjd ändå för att jag har lyckats med konststycket att svamla ur mig en massa textrader om egentligen ingenting och ni läser fortfarande ;-) men fortsätter jag i denna anda tappar jag nog dock läsare skulle jag tro, så jag lovar att det inte ska bli en dålig vana!


Kramar ♥

Kommentarer
Postat av: Mathilda

Vad mysigt och fint det ser ut på er balkong. Preeecis i min smak och stil.

2009-08-25 @ 13:50:49
URL: http://enannandelavstockholm.se
Postat av: Therese

Hej vännen..=)

Duktigt av dig att få ihop ett sånt långt inlägg om ingenting.. haha Du är för söt..=)



Ska åka med en kompis från Borlänge och hennes son, ska bli såå underbart härligt att bara få vara och att få kvalitetstid med lilleman - det behöver både han och jag..



Ha nu enunderbar kväll på balkongen, själv så har jag INGET planerat vilket tillhör ovanligheterna, såå skönt..=) Kramar i massor

2009-08-25 @ 14:44:49
URL: http://smastadslivet.blogg.se/
Postat av: Malin S

Men då är ju du som "Seinfeld" - a show about nothing ! och det är ju inte fy skam ;)

2009-08-25 @ 14:59:42
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Ida

Jag hakar på ändå hur mycket "bloggtorka" du än må ha för jag är lite smått beroende av din blogg :) Älskar för övrigt dina rottingmöbler ute på balkongen. Var har ni köpt dessa? Hur breda är dem? Letar efter något som vi kan ha på våran blivande inglasade balkong. Lite krångligt då de bara får vara 180 bred. Kramar från Ida

2009-08-25 @ 15:29:08
URL: http://frutrostek.blogg.se/
Postat av: Maria

Mig tappar du inte som läsare!!! Ha en underbar tisdag och visst har Stockholm varit härligt och soligt idag =) Underbart! Kram Maria

2009-08-25 @ 16:05:57
Postat av: AnnaS

Hej raring.



Du lyckas ju med allt, helt fantastikt hur du kan trolla med orden och få ihop dessa fenomenala rader om "ingenting". You're good! Damn good!!=)

Jag tycker helt enkelt att det är mycket imponerande hur du dag efter dag sprutar ur dig intressanta, roliga och inspirerande inlägg med varierande innehåll.



Alla har vi våra dagar på olika sätt och vis, det gör oss mänskliga. Och nog för att du är vacker som en sagoprinsessa men jag tycker det är ganska skönt att du är precis som alla vi andra.=)



I morgon kommer min älskade mamma upp till huvudstaden för att spendera en weekend tillsammans med oss. Det ska bli såå mysigt! Vi ska berätta den glada nyheten för blivande mormor och det känns stort och faktiskt lite nervöst.. =)



Ha en fortsatt strålande fin tisdag.

Kram kram

2009-08-25 @ 16:40:16
Postat av: Karin

Hihihihi, jag älskar ditt "svammel". Så är det många av oss som känner stundvis! Du lyckas dock få till det intressant iaf!

Jag kan inte säga det nog många gånger, men er balkong är helt otroligt mysig och fin!

(jag har för mig att du tidigare skrivit att ni har 2 balkonger, stämmer det? eller är jag förvirrad?)

Imorgon drar jag till huvudstaden, så då hoppas jag på fint väder!!



Ha en mysig dag!

Kramar

2009-08-25 @ 16:51:06
URL: http://lovesexandmoney.blogg.se/
Postat av: jessi

Jaq gillar att läsa emellanåt om ingenting eller bara se foton! Så du kommer inte tappa läsare även om du har bloggtorka då och då!



Jag har varit ute nästan hela dagen, först i skogen där vi lärt oss om naturen och lekt lekar och sen ute på gården där jag suttit i solen på en filt och läst böcker och samtalat med barnen... Jag brukar njuta extra mycket dessa dagar för jag vet att kalla råa vinterdagar kommer också och barn behöver frisk luft så det är bara att ta sig ut lite varje dag åndå!



KRAMISAR

2009-08-25 @ 17:44:10
URL: http://lyckoljus.blogg.se/
Postat av: Ann-Louise

Funkar ju tydligen!!



Har suttit i solen ett par timmar efter jobbet och det är så skönt med långa soliga dagar.



Kram

2009-08-25 @ 18:09:20
URL: http://annlouisesvarld.blogg.se/
Postat av: Carolines hemligheter

Jag är imponerad över att du lyckades åstadkomma ett såpass långt inlägg, bloggtorka till trots. När min fantasi tryter blir det nog inte mer än några ynka rader ;-)



Ha en skön kväll, underbart att solen fortfarande lyser från en klarblå himmel!



Kramkram!!

2009-08-25 @ 18:17:01
URL: http://jagsaracaroline.blogg.se/
Postat av: Louise B

Du skriver väldigt skickligt för att inte ha något att skriva om :)

2009-08-25 @ 20:25:55
Postat av: Annas inspiration

Du har fått ordets gåva :-)



bloggtorkan drabbar oss alla emellanåt,

men du kommer igen ;-)



Ni har så snyggt på balkongen!

stor kram

2009-08-25 @ 20:58:32
URL: http://annasinspiration.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0