Jag är tillbaka..

Efter en kortare bloggpaus är jag nu tillbaka i cyberspace igen. Anledningen till frånvaron beror på att maken och jag har varit på kryssning på Östersjön. Vi har ätit god mat, druckit gott vin, goda drinkar och shoppat lite taxfree. Vi har haft det riktigt härligt på tumanhand. Det är verkligen för och nackdelar med kryssningar, det som är bra att allt finns under samma tak, restauranger, danshak, disco, pubar och man kan när som under kvällen be ge sig "hem" till hytten för att pudra näsan eller vad man nu vill och supersmidigt om man blir trött, bara att gå och lägga sig och slippa tänka på taxi, tunnelbana eller vad man nu tar sig hem i vanliga fall efter en utekväll. Nackdelen är att det alltid är en hel del skumma folk med och det blir alltid rätt stökigt framåt natten, men någon gång emellanåt tycker jag att det är helt okej som omväxling att kryssa på Östersjön =)



 
Bilder: Privata


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Välkommen tillbaka! Du har varit saknad=)

Mysigt att sticka iväg sådär och rå om varandra lite! KRAM

2008-09-28 @ 17:41:20
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Anna

Madeleine:

Tack snälla,har saknar er också måste jag säga. Tack för hälsningen förresten ;-) (Katta glömde inte den!) Stor kram!

2008-09-28 @ 17:47:29
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Linalotta

Vilken härlig helg ni verkar ha haft.

Snygga och inbjudande bilder som vanligt ;)



Kram

2008-09-28 @ 17:57:52
URL: http://linalotta.blogg.se/
Postat av: Zandra

Bara så där! Utan förvarning ;-D S

Välkommen tillbaka och ha en härlig Kväll. KRAM KRAM KRAM

2008-09-28 @ 18:04:09
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Anna

Linalotta:

Ja det var riktigt mysigt ;-) Tack! Stor kram!



Zandra:

Ja här bestämmer vi saker hastigt och lustigt =D tack snälla! Jag lovar att förvarna nästa gång vi ska pysa iväg, fniss.. ;-) Massa kramar!!!

2008-09-28 @ 18:11:49
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Malin S

Åh en spontancruise, då förstår jag att du inte bloggat med lika hög frekvens som annars. Matbilder också... Duktig Anna ;) ser gott ut. Blev sugen på kött nu och då är det ju tur att det är det som står på menyn här hemma för kvällen. Träffade du Katta förresten ? Kramis.

2008-09-28 @ 18:23:04
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Anna

Malin S:

Jag tänker på dig varje gång jag är framme med kameran för att fota mat numera, haha! Ja jag har träffat Katta i em, hur mysigt som helst. Inlägg och bilder kommer strax =) Kramis!

2008-09-28 @ 18:29:12
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Madde

Ser ju jättetrevligt och mysigt ut på er lilla cruise=)Min helg har tillbringats nerbäddad i sängen och soffan men nån jäkla influensaliknande åkomma...Ser att vågtången kommit till användning igen,det är SÅÅÅ snyggt så jag är riktigt sugen på en sån jag med!Köpte du din på Eleven va?Tog det lång tid innan leverans och så?Jag har aldrig köpt något där nämligen...Men en sån vill jag ha!Jag har ju förvisso väldigt självlockigt hår men det är ju inte riktigt samma sak som vågor...=)Var rädd om dig!Kramisar

2008-09-28 @ 18:34:19
Postat av: Anna

Madde:

Ja jag använder tången för fullt, älskar att ha håret i vågor just nu ;-) ja den är inköpt från Eleven, leveransen gick på bara 2-3 dagar, hur smidigt som helst så dem kan jag rekommendera och lika så tången! Stor kram!

2008-09-28 @ 18:37:33
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Elisabeth

kul med lite annorlunda "äventyr" ibland :=)

2008-10-01 @ 21:18:55
URL: http://betskii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0