Mysig torsdagskväll..

Ikväll ska jag och maken ut och äta en bit mat och dricka några glas vin efter jobbet. Jag tycker att det är trevligt att göra sånt någon gång emellanåt mitt i veckan för att liva upp vardagen. Vi har historiskt sett varit ganska duktiga på det, men nu var det ett tag sedan så det ska bli riktigt mysigt. 

Imorgon är det fredag och jag har fortfarande inte bestämt vad jag ska göra med helgen. Mannen i huset ska träffa ett gäng kompisar denna helgen och tanken var då att jag själv skulle åka ner till Västkusten och hälsa på "hemma", men så frågade min väninna L häromdagen om jag inte ville hänga med ut på lördag viket även det är lockande. Så nu står jag som en åsna mellan två hötappar och velar fram och tillbaka och väger för och nackdelar med båda. Stanna kvar i Stockholm och gå ut har ju sina fördelar lika så Västkusten. Träffa Lovisa och gå ut och dansa med henne är ju jätteskoj plus att man sparar pengar på att inte rulla närmare 100 mil (fram och tillbaka) med bilen (är i o f s inte gratis att gå ut heller), men å andra sidan hade det varit väldigt mysigt att träffa och umgås med mamma och pappa då det nu var ett bra tag sedan jag var hemma, plus att det var det jag hade tänkt göra från början så jag är mentalt förberedd för just det. Ja, ja jag får helt enkelt ta och fundera i några timmar till och se vart jag hamnar. En sak som är säker är att jag inte kommer att ligga hemma i grå soffan framför tv:n i alla fall, det har jag gjort nu två helger i rad så nu har jag termiter i byxorna och vill göra något annat, hahaha!

Nu måste jag jobba vidare!


Kommentarer
Postat av: Emeliie

Vilket underbart vackert foto!

2008-09-11 @ 11:41:37
URL: http://emeliiepettersson.blogg.se/
Postat av: Anna

Emeliie:

Tack, tycker om den själv också =)

2008-09-11 @ 11:44:03
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Mira

Åk du till Västkusten!! Det är ju Skene Marten!! Och så kan ju vi träffas!!



=)

2008-09-11 @ 12:59:23
URL: http://metrobloggen.se/husfrun
Postat av: Erik Laakso

Nu Anna, har jag varit iväg och köpt mig en stass till festen, det var dags för en ny kostym i alla fall så då var det ju ett bra tillfälle.

Skjortan och slipsen är ett alternativ, jag har rätt mycket sånt att välja på men den här kombinationen tycker jag är helt okej.



Förövrigt tycker jag du ska ta det miljövänliga tåget till västkusten.

http://www.eriklaakso.nu/blog/?p=771

2008-09-11 @ 13:41:57
URL: http://www.eriklaakso.nu/blog
Postat av: Anna

Mira:

Jaså är det Skene marten i helgen, det visste jag inte =)



Erik Laakso:

Oh har du handlat en ny snygg stass, du är ju värre än jag som INGET har handlat än ¤Ler¤



Jag har faktiskt kikat på tåg redan, men det finns inga biljetter kvar, bara sent på kvällarna, samma sak på söndag allt är bokat, så tyvärr, annasr är jag gärna miljövänlig!

2008-09-11 @ 13:51:54
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Ha en riktigt mysig kväll med maken. Vardagsmys är nästan mysigare än helgmys många gånger=)

KRAM



2008-09-11 @ 15:07:09
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Lovisa

Jaaaa... följ med mig ut och dansa!! Kommer bli superkul :)



Puss!

2008-09-12 @ 07:40:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0