Olivskörd..



Är det höst så är det, idag kunde jag t o m skörda svarta oliver på balkongen 30 meter upp i luften, inte illa va? Dock är mina oliver inte att rekommendera att sätta tänderna i, det kan jag med all säkerhet intyga eftersom jag prövat(!) Dum som jag är tänkte jag att det är väl som vilka svarta oliver som helst, men ve och fasa! De smakade giftigare än en flugsvamp (inte för att jag testat det, men man kan ju föreställa sig hur den där röda hatten med de vita prickarna smakar, hua ja ni fattar!) Jag spottade och fräste här ett bra tag och fullkomligt sköljde munnen under vattenkranen. Smakade inte bra alls, vem vet kanske var giftiga på riktigt??? Ja det återstår helt enkelt att se om man överlever natten eller inte ;-) *Hoppas* 

Ikväll har jag känt mig ganska oinspirerad faktiskt. Tror att jag ska knyta benhögen helt enkelt och hoppas på att energin och fantasin flödar återigen imorgonbitti och att den dåliga hyn jag fått huxflux försvinner tillsammans med håglösheten, för vem får sina ungdomsfinnar vid 31½ års ålder? Tydligen jag för jag har då aldrig haft några innan, och nu har jag TRE på en gång i fejset.. och klämma ska man ju inte säger de visa, men vem vill gå med "varbölder" i ansiket helt ärligt..? Inte jag i alla fall så här har klämts och nu ska jag sova med tandkräm på min "problemhy" för det har jag hört är bra, haha! Hoppas jag vaknar som en nyponros imorgon, troligt.. NOT =) 

Nej nu är det over and out som gäller!


Kommentarer
Postat av: fd Starmama

Ja, jag känner igen ungdomsfinnarna i 30 års åldern ja. Jag har aldrig haft en finne som tonåring och fick alltid beröm för min babyhud...tills...år 2005 när jag var 27 år gammal och gravid 2:a gången. Då hade jag acne/rosacea precis överallt, jag kommer ihåg den hemska tiden när jag knappt kunde sminka över dem för de sved (!). Än idag använder jag nästan dagligen antibiotikakräm mot rosacea, minst en gång om dagen och jag är 30 år gammal. Visst är det orättvist att man nu ska behöva få såna här problem när man inte är en ungdom längre!



Kramis!



PS. Jag slutade blogga igår, vill du maila mig så finns jag fortfarande på [email protected]

2008-09-23 @ 22:27:13
Postat av: fd Starmama

PS. Beställde samma Toni & Guy tång som du har och har gjort underbara vågor i håret idag ;-))))

2008-09-23 @ 22:28:08
Postat av: Anna

Fd Starmama:

Hehe, kanske är gravidtecken då, haha! Nä då finnar kan ju komma ändå och jag ska inte klaga egentligen det är bara tre finnar, men de stör mig ändå ;-)



Vad tråkigt att du slutat blogga, men man ska ju göra det man känner för och man kan ju alltid starta en ny blogg om man ändrar sig!!!



Ja visst är tången grym, önskar att jag orkade använda den varje morgon för jag tycker så mycket om mitt vågiga hår, men jag prioriterar sängvärmen allt för mycket på mornarna så det blir en sedvanlig tofs på dagtid ;-)



Tack för mailadressen!



Stor Kram!

2008-09-23 @ 22:35:24
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Du är ju bara mänsklig som har en liten oinspirerad kväll ibland=) Och du se "finnarna" som ett tecken på din ungdom;) eller kanske en svit efter 100 års kalaset;)

Önskar DIG en riktigt riktigt bra onsdag och att energin hittar tillbaka dig!

Många kramar

2008-09-24 @ 06:50:16
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Zandra

Hahaha, håller med Madde du kan ju se de som att du fortfarande är ungdom :-D Inte fy skam de inte.

Ha en härlig Onsdag och man har blä dagar ibland,. helt normalt s, KRAMIS

2008-09-24 @ 07:45:14
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Madde

Hej Anna!Nå hur gick det,hjälpte tandkrämen=)Jag känner igen lite av det där med hemska plitor som poppar upp i ansiktet...Inte kul alls!Men jag har ju faktiskt jobbat med inom skönhetsbranschen och har väl kanske lite tips att komma med...En orsak kan vara att man sitter framför en dator hela dagarna i en lokal där det kanske finns luftkonditionering,rena mardrömmen för huden...det drar ju upp allt talg till hudytan vilket då kan resultera i orenheter.En jättebra produkt för detta är en ansiktsmist från Clarins som ger huden fukt samtidigt som den skyddar mot strålning från bla datorer.Även Dior har en fuktspray ur deras Hydraaction-serie,denna har dock inget strålningsskydd.Sen kan jag rekommendera dig att lägga en fuktmask några gånger i veckan,alla hudtyper bra av fukt!Jag är själv väldigt förtjust i Biotherms hudvård,gå till nån av diskarna på Åhléns lr NK så hjälper dom dig!Tandkräm är väl egentligen inte så jättebra...;)Var rädd om dig nu,kramisar!

2008-09-24 @ 08:59:45
Postat av: Anonym

Oliver måste ligga i saltlag innan dom blir ätbara..inga oliver går att äta direkt från trädet:-) Lycka till

2008-09-24 @ 16:03:46
Postat av: Anna

Anonym:

Jo jag märkte det =)

2008-09-24 @ 16:18:17
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Jessica

Ett super tips mot finnar (eller då man klämmer pormaskar) är att göra rent dem noga med klorhexidin. Detta dödar alla bakterierna.

2008-09-24 @ 21:54:31
Postat av: Anna

Jessica:

Tack för tipset!!!

2008-09-25 @ 12:34:30
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0