Jag bryter tystnaden!

Nu har jag varit tyst tillräckligt länge denna måndag tycker jag, så därför passar jag på att skriva några rader innan jag måste återgå till mina arbetsuppgifter igen. Förmiddagen har gått fort och lunchen har hunnits med. Här är en grå trist måndag med regnet hängandes i luften och jag har tillråga på allt fått på mig ett par av mina äldre jeans som sitter åt så in i HEL%!#!!!!! Jag håller på att gå åt här, inte bra!!! Finns ingen som helst anledning till att jeansen/kläderna ska sitta tightare än vad tanken var vid köpet *panik*. Jag vägrar låta kroppen "förfalla" bara för att jag numera är gift. Jag tycker att det är så otroligt tråkigt med sådana människor som slutar göra sig i ordning och bry sig så fort ringen är på fingret eller barnen är födda (folk kanske inte är sådana, kanske bara jag som fått för mig att vissa är så?! Kanske finns bra skäl till varför?). Jag har i alla fall inte tänkt blir den typen av person oavsett om det är vanligt eller inte, så nu måste jag ta tag i mig och motionen. Mitt underbara leverne kanske är lite väl underbart tydligen ;-) 

Annars jobbar jag på här som vanligt idag, väl hemma ska jag pyssla med lite smått och gott. Igår var vi med i tidning nummer två med vår bröllopsannons, (kära svägerskan M, såg du den?) denna gången valde vi en annan bild, så vi tyckte att det var lite roligare med två olika, då vi haft så svårt att välja ut bara en bild då vi är rätt nöjda med våra bröllopsfoton, hahaha ;-) 

Nu måste jag återgå till jobbet (om det går att koncentrera sig med tanke på mina tighta byxor, får nästan ont i magen av dem när jag sitter ner, hmm!) Vi hörs senare! 


Kommentarer
Postat av: Ana

Hej...snubblade över din blogg av en tillfällighet...väldigt trevlig läsning...fortsatt trevlig måndag mvh Ana

2008-09-08 @ 13:35:55
URL: http://friskisense.blogg.se/
Postat av: Anna

Ana:

Vad kul, välkommen åter =) Ha en härlig måndag! Kram!

2008-09-08 @ 13:47:49
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Svägerskan

Klart jag såg Er fina bröllopsannons igår, skönt att brodern fick tummen ur.....Ha en skön måndag!! Kram

2008-09-08 @ 14:53:06
URL: http://marikrokodil.blogg.se/
Postat av: Anna

Svägerskan:

Vilken tur ;-) ha en skön måndag du också och lycka till med målandet =O Kram!

2008-09-08 @ 15:57:13
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Emelie

Tack sötis! Önskar dig detsamma! Massa med kram!

2008-09-08 @ 17:03:18
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Mia

Vi kanske kan börja motionera tillsammans :) Kram!

2008-09-08 @ 19:38:31
URL: http://kattenslilla.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0