En klassisk accessoar..

God förmiddag på er! Sista september, tisdag och strålande sol idag, kan det bli mycket bättre än så? Ja kanske, lördag, strålande sol och mitt i sommaren hade ju slagit högre för egen del, men man kan inte få allt här i världen ;-)

Igår hade vi fullt upp från tidig morgon med arbete och allt vad det för med sig, till sena kvällen med diverse "att göra saker". Vi var inte hemma förrän vid 21-tiden och då var det matdax och sedan bara att varva ner i soffan innan det var dags att sluta de två blå. Det som bland annats upptog min och makens tid var att hämta ett kul "paket" som jag väntat på *whiii* Så fort tillfälle ges ska det packas upp, monteras och sedan piffas med diverse snygga saker. Sprang även på en halsduk som jag spanat in sedan tidigare på Åhléns i klassisk rutigt av en ren slump när darlingen hade ett annat ärende. Gillar den supermycket och den passar perfekt till min jacka/kavaj från Burberry nu så här i kyligare tider. Köpte även ett par svarta leggins på Lindex med knappar på som jag tänkt på sedan jag såg dem första gången. Tycker att det är en så snygg liten detalj med knapparna, har faktiskt redan invigt dem idag dagen till ära ;-) Nej nu måste jag fortsätta här, rasten är slut! Kram! 
 

Kommentarer
Postat av: sessan❤

Vilken härlig färg det var på halsduken ♥



Önskar dig en underbar sista september dag!



KRAM

2008-09-30 @ 10:25:11
URL: http://sessanochprinsessan.com
Postat av: Zandra

FAB Anna!

Ha en härlig tisdag!

Jag har intagit soffläge idag.. BLÄ för förkylningar... men tur man har laptop, tv, telefon o msn hahha

KRAMIS

2008-09-30 @ 10:48:00
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Tightsen är supersnygga med lite extra detaljer.

Kör också på min rutiga Burberry, matchar perfekt till min rosakappa:)

Ha en riktigt bra dag nu!KRAM

2008-09-30 @ 10:50:24
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Madelene(Landvetter)

Hoppas att du får en bra Tisdag.Här regnar det. Vi skall till vårdcentralen och vissa upp dockans prickar. Jag är litte nyfiken på hur du och din man träffades om du vill får du gärna berätta det.Ha det nu så jätte bra och var rädd om dig.

Kram Madelene

2008-09-30 @ 11:01:15
Postat av: Madde

God förmiddag!Jasså minsann det är strålande sol hos dig,här öser regnet ner och det är riktigt ruggigt + att jag befinner mig på ett kontor som håller runt ca 15 grader i temperatur...burr kan man säga!Supersnygg halsduk du shoppat då,en sån skulle jag med vilja ha så det får nog bli en shoppingtur å det närmaste tror jag bestämt!Ha en fortsatt bra dag så får väl jag försöka jobba mig varm med ryska exportärenden och det,det får vem som helst varm kan jag lova...;)Kramisar

2008-09-30 @ 11:08:05
Postat av: Malin S

Din stil är oklanderlig !!

Tightsen ser mera klädda ut med knapparna. Passar skorna finfint också. Halsduken går in under mitt påstående om oklanderlig smak =)

Hoppas du har en bra dag och att solen fortfarande lyser. Här utanför Gbg är det stundom ösregn stundom duggregn och jag cyklar i detta väder. Inte kul. Fast jag slutade tidigt idag och ser fram emot att skrota runt hemma nu. Kraaaamisen.

2008-09-30 @ 13:46:01
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Mia

Åh, är det möjligtvis det fina sideboardet som har kommit som ni ska montera ihop?! Säg till om ni vill ha hjälp, jag är en jäkel på att montera möbler hahaha! Kram!

2008-09-30 @ 18:54:18
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: Therese

Burberry-stuk över halsduken också så den passade ju ypperligt:) Leggingsen ser inte fel ut heller, skulle gärna äga ett par själv.

2008-10-01 @ 22:53:36
URL: http://mammis.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0