Hur söt är inte denna?

Ohhh nu fann jag en RIKTIG Anna-klänning på ASOS. Den var ju bara för SÖT. Ärmarna är perfekta, likaså skärningen på u-ringningen. Denna skulle jag lätt kunna ha i min garderob och plocka fram den 20 september tillsammans med höga klackar och en kuvertväska... nä nu måste jag JOBBA!

  
Bild: Asos

Kommentarer
Postat av: Madde

Ååå,det där är en riktig Maddeklänning oxå kan jag säga...En sån skulle jag som klänningsaddict oxå vilja ha!Köp köp köp är mitt råd!Jag får nog katten mig ta å gå in och titta på den jag med...Jag behöver absolut ytterligare en klänning till min samling=)Fast jag bör nog spendera ytterligare tid på gymmet för att kunna bära upp den känns det som just nu...Var rädd om dig,kramis Madde

2008-09-10 @ 11:32:45
Postat av: Mia

Har du beställt från ASOS tidigare?! De har ju mycket fina kläder till helt ok priser. Men jag undrar hur det är att beställa därifrån, hur dyr frakt det blir osv =) Kram!

2008-09-10 @ 11:33:26
URL: http://kattenslilla.blogg.se/
Postat av: AnnaStina

TACK söta du för alla trevliga kommentarer du lämnar på min blogg! Det gör mig glad ! :) Och vilka fantastiskt vackra bilder du visar från ert bröllop. Du var SÅ fin ! :) Jag önskar dig en underbar dag och du - beställ klänningen, den är ju bara fabulous! Kram! AnnaStina :)

2008-09-10 @ 11:50:50
URL: http://gizmolinas.blogg.se/
Postat av: Anna

Madde:

Ja visst är den snygg, ska fundera på till ikväll om jag ska beställa eller inte dock, måste hem och mäta mig så jag vet vilken storlek man ska ta ;-) Stor kram!



Mia:

Jag har beställt från ASOS tidigare, frakten ligger mellan 60-200 kr beror på vad du handlar (vikt) Det jobbiga är ju om sakerna inte passar för då kostar det mycket i fraktkostnad att sända tillbaka, jag har gjort det en ggn och det gick på över 200 kr så därför beställer jag sällan därifrån.. Så vi får väl se hur det blir med denna klänningen =) KRAM!



AnnaStina:

Tack raring!!! Stor kram

2008-09-10 @ 12:52:29
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Alexandra

Hej!



Sitter och tittar på olika sidor där man kan beställa sin egen fotobok. Har precis kommit hem från Mallis och tänkte göra två till barnen som minne från deras första resa. Har för mig att du skrev flör ett tag sedan om att ni gjort en sådan eller skulle göra en. Så nu tänkte jag höra var, om det blev bra, pris osv. Som vanligt så finns det ju För mycket att välja mellan, en hel djungel där ute. Känns bättre att beställa från någon som vet. Visst är det bra med valmöjligheter men ibland vore det så mycket lättare om det bara fanns ett ställe...Nog svammlat för min del! =)



Ha en underbar dag i det härliga vädret!! =)



Ps Du har inte tänkt på en karriär som väderflicka, tycker du hade passat bra i tv-rutan! ;-)



KRAM!

2008-09-10 @ 13:31:07
Postat av: Anna

Alexandra:

Jag har fortfarande inte gjort klart vår fotobok från bröllopet då jag väntat på bilder från vänner som ska in i den. Nu fick jag dock dem när vi hade besök från Frankrike för några helger sedan, men tror du jag har fått tummen ur att göra klart den sedan? Nej just det =) Men dem jag kommer beställa ifrån när jag väl är klar är dessa: http://www.fotolabo.se/ Har hört gott om dem, men håller med ibland finns det för mycket valmöjligheter så att man blir alldeles snurrig i mössan ;-)



Väderflicka har jag aldrig funderat på, men med mitt intresse av vädret borde ju det kanske passa, haha!



Sköt om dig och lycka till med böckerna (de är verkligen en bra idé tycker jag)



Kram på dig!

2008-09-10 @ 13:42:07
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Frida & Fabulous

Åh så söt!

2008-09-10 @ 13:47:21
URL: http://fridafabulous.se
Postat av: Sofie

Gud så snygg den var! Du skulle säkert vara jättefin i den=)

2008-09-10 @ 16:00:38
URL: http://mizzsofie.webblogg.se/
Postat av: Tina H

Den är underbar. Men du kommer med säkerhet att dra blickarna till dig i den du redan klickat hem. Jag är så avis på att jag inte får vara med att jag kanske måste köpa mig en klänning bara därför :-) Eller en väska.... eller kanske ett par nya skor. :-D

2008-09-10 @ 17:50:23
URL: http://mammatilltva.blogspot.com
Postat av: Elisabeth

Riktigt söt klänning. En sådan skulle jag oxå gärna vilja äga :)

2008-09-11 @ 08:47:03
URL: http://betskii.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0