Hemma hos reportage..

LÖRDAG!!! Efter en mysig morgon ska jag strax göra mig i ordning för en tur på stan. Morgonen har gått i lugn takt med frukost, tidningsläsande och lite morgontv, en exakt sådan lördagsmorgon jag gillar och skrev om igår. Ute är det otroligt grått och höstligt idag, men det gör inget för det är ju som sagt LÖRDAG!!!

Satt igår kväll och bläddrade i gamla inredningstidningar och fann juni numret av Plaza Interiör som jag hade med på vår bröllopsresa. I det nummret finns ett "Hemma hos" reportage från min kusin Annica och hennes familjs villa i Kungsbacka. Väldigt kul att läsa, känns allt lite småskumt att se släkten på bild i sin favorit tidning, kul för dem. Inredningsintresset ligger med andra ord i mina gener =)

Nu ska jag ta en snabb dusch, på med sminket och sedan bege mig ut i folkvimlet den första lördagen i september detta år. Önskar er en fin lördag!  Kram!  


Bilder: Privata tagna ur Plaza Interiör nr 6 2008


Kommentarer
Postat av: Madelene (Landvetter)

Hej.

Vill önska dig en trevlig Lördag.Nu var det ett tagsedan jag skrev.Men jag går in och läser och det är alltid lika roligt att läse på din sida. Du verkar vara en sån underbar person.Ha nu en jätte härlig Lördag du och din man.

Bamse kram Maddis.

2008-09-06 @ 12:02:34
Postat av: Therese

...tack! Det är alltid med delade känslor jag lägger upp bilder på lillan, det finaste JAG vet men självklart är smaken olika så negativ kritik måste man väl vara beredd på, hrmf.

Superkul med tidningen. Ser riktigt fint och mysigt ut. Precis som dina bilder! Oh vad jag längtar till vårat hus är färdigrenoverat, pust...

2008-09-06 @ 16:18:30
URL: http://mammis.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0