Dagens utbrott!

Denna månaden är redan inne på sin tredje dag och det där med att september kan vara en fin månad som jag skrev härom dagen tar jag snart tillbaka, för hel¤#%!¤ vad det regnar ute, jag blir GALEN! Jag ser nu ut som en dränkt katt  trots paraply då det aset vrängde sig två gånger på vägen hit, för som om det inte räckte med att det regnar, det BLÅSER också. Nä man skulle emigrera söderut, men det är väl inte bättre där. Då drabbas man av annat så som orkaner, jordbävningar och annat skit som så ska väl inte klaga över lite regn, utan man får vackert sitta här och torka och bara hoppas på att solen behagar komma fram innan hemgången i eftermiddag då jag har planerat att gå till Stalands (Svenska Hem) på Åsegatan och kika efter vårt blivande sideboard. Jag och älsklingen var på Svenska hem i Täby i måndags, men de hade naturligtvis inte just det sideboardet så det blev inget "kika" då. Tur att huvudsyftet för Täbybesöket inte var just Svenska Hem för det hade ju varit en aning surt =)

Nej nu känner jag mig genast lite mindre irriterad, nu sitter jag ju här inne och torkar och tinar upp med en kaffe i ena handen och pekfingerfattning i andra. Hoppas att solen skiner där ni befinner er! Vi hörs senare! Många kramar!


Kommentarer
Postat av: Kix

Men lilla vän, har du blivit lite blöt? Kan ju göra dej lite avundsjuk då genom att berätta att solen skiner här idag:)



Saknar dej vännen....



Kram

2008-09-03 @ 10:33:12
Postat av: Anna

Kix:

Ja jag var ju "dränkt" imorse och håret såg ut som jag vet inte VAD, haha! Jag är så AVIS på er som har sol, ni har ju det jämt nu för tiden, hmmmm. Här är SÅÅÅ mörkt ute att man får ha tänkt alla lampor inne, RIKTIG höstdag, nä hua!



Saknar dig massor också, du måste komma och hälsa på snart!!!



KRAM!

2008-09-03 @ 10:47:43
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Emelie

Håller med dig... BLÄ! vart tog det underbara höstvädret med sol och klar luft vägen?

Kram

2008-09-03 @ 11:17:00
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Mira

Vi har sol, men resten är skit denna veckan!



Kramiz

2008-09-03 @ 11:40:43
URL: http://metrobloggen.se/husfrun
Postat av: Tina H

.... ingen sol här heller.... :-(

Men igår hörde jag att OKTOBER ska tydligen vara månaden med det fina vädret :-) Ja, det sista som överger människan sägs ju vara hoppet...

2008-09-03 @ 11:40:46
URL: http://mammatilltva.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0