Dagens väder..

Detta börjar mer och mer att likna en väderblogg med mina väderobservationer var eviga morgon. Kanske man skulle satsa på? Skulle i alla fall vara lite mer unikt än den typ av blogg jag skriver och jag skulle i alla fall ha en trogen läsare, nämligen min älskade pappa, han älskar vädret ;-) Denna morgon har i vilket fall inget annat än en grå och regntung himmel att erbjuda, så nu vet ni det. Ni måste ju varit oerhört förväntansfulla på denna observation för att inte tala om intresserade, haha! 

Jag är precis tillbaka efter morgonens fikastund med några riktigt goda skratt. Vissa dagar skrattar jag så tårarna rinner på våra fikor här på jobbet. (Jag kommer att bli 200 år minst!)Det är några av kollegorna som är riktigt riktigt roliga när de ska berätta något och de är roliga av naturen och allt kommer så spontant och direkt från deras hjärtan, så äkta, jag älskar sådana människor! Jag har svårt för folk som försöker vara roliga, så Stand Up är inget för mig, det är oftast inte kul alls. Robert Gustavsson är en riktig naturbegåvning och ÄR rolig, men resten av de s k komikerna är rätt överskattade tycker jag. 

Nu ska jag ta tag i mina högar, ni ser dem på bilden längst ner ;-) Ha en bra onsdag!      


Bilder: Privata

Kommentarer
Postat av: Tina H

Go´morgon! Eftersom jag är ingift i er branch så kan jag inte låta bli att fundera över vilken avdelning du sitter på? (förstår ifall du inte vill utge det i bloggen) Vädret är inte det bästa men ingen idé att hänga läpp för det. Livet blir inte bättre än vad man själv gör det... Ha en bra dag!

2008-09-10 @ 09:56:10
URL: http://mammatilltva.blogspot.com
Postat av: Anna

Tina H:

Godmorgon själv! Håller med livet blir inte bättre än man gör det, precis min inställning! Jag sitter på centrala skador =) Ha en skön dag! Kram!

2008-09-10 @ 10:44:44
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Sara

Vad jobbar du med? Ser högen av papper :)

2008-09-10 @ 11:29:59
Postat av: Anna

Sara:

Jag är Skaderevisor då är det mycket papper och högar på ens skrivbord som ska granskas =)

2008-09-10 @ 11:32:05
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Zandra

Bra att du jobbar på ;-) Och inte bara funderar och reflekterar över detta TRISTA väder vi har.. asg

Hoppas du får en mysig lilllördag, MASSA kramar

2008-09-10 @ 11:54:49
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Carin

Hej Anna,



Jag läser din härliga blogg varje dag!! Alltid lika roligt! Det är dock något jag undrar över (no "offence") - jag undrar hur du "vågar" blogga på arbetstid. Vet din chef eller arbetskamrater om att du bloggar? Det är ju rätt lätt att finna din blogg och de skulle (gissar jag) inte uppskatta att deras anställda bloggar på arbetstid. Det verkar som om du även är aktiv på att läsa och svara på kommentarerna på arbetstid också. Det ser inte så bra ut. Var försiktig är mitt råd. Blogga för oss varje dag!! KRAM Carin

2008-09-17 @ 20:25:17
Postat av: Anna

Carin:

Nä det är ju helt sant egentligen som du skriver, man borde inte även om jag har fritt jobb, ska skärpa mig, tack =) KRAM

2008-09-17 @ 21:12:11
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0