Åter hemma!

Så var jag och älsklingen hemma igen efter en enkel bit mat ute efter jobbet. Började med en Strawberry Daquiri, sååååå god, verkligen en riktig favorit i drinkväg! Tyvärr MacMalin så glömde jag efter den drinken att fotografera maten när den väl kom in, jag vet hur kunde jag? Haha! Kom på det först när halva portionen var uppäten och tallriken såg ut som ett slagfält, inte såå kul att fånga på bild då tyckte jag. Åt "bara" en hemmagjort hamburgare med massa goda tillbehör på så det var inget avancerat jag inte fick med på bild, men gott var det och mätt blev jag! Påväg hem gick vi förbi en videoaffär med söööta SATC påsar i skylten. Jag råkade nämna att en sådan skulle man ha i garderoben hemma och vips var älsklingen inne i affären och skaffade mig en, söt va? Den ska jag ha i mitt dressingroom med "bra att ha saker" i. Tack snälla darlingen för idag!!! 

Väl hemma igen låg det två spännande paket och väntade, som jag har lääängtat efter åtminstone det ena.. kan bara säga så här att jag är sååå GLAD och så NÖJD! Nu ska jag ta mig en dusch och sedan blir det läggdax! Sov sött alla bloggläsare, hörs imorgon!    


Bilder: Privata

Kommentarer
Postat av: Madeleine

Snygg påse du lyckades haffa...eller maken:)

Nu blev man ju väldigt nyfiken på vad paketen innehöll...en väska, en klänning....Jag tror nog att vi kommer få ta del av det här om jag känner dig rätt=)

Sov så gott!

2008-09-11 @ 22:11:17
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Anna

Madeleine:

Ja visst är det en riktigt söt påse som maken skaffade till lilla mig! Paketen som kom var intressanta och jag kommer visa det vi ett senare tillfälle, brukar inte kunna hålla mig så länge, så det blir väl imorgon, haha ;-) Sov sött! Kram!

2008-09-11 @ 22:16:32
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Jenny

Du har sådan fin färg i ansiktet. Använder du rouge/solpuder? Isåfall vilket märke och vilken färg? :-)

2008-09-11 @ 23:41:06
Postat av: Anna

Jenny:

Tycker du, tack =) Jag använder just på denna bilden Isadoras solpuder, baksidan på dosan är så nött, så jag kan inte säga vilket nummer det är jag använder mig av, tyvärr.. Ha en skön fredag! Kram!

2008-09-12 @ 11:39:08
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Anna

Hmmmmm nu blev jag ju supernyfiken på paketinnhehållet hoppas info kommer inom kort så helgen blir räddad, ha ha ha. Glömde säga att jag beställde ju mina tackkort från ditt tips, qpix och dom blev grymt fina och kanonservice från företaget, beställde lördagmorgon och på måndag låg dom i brevlådan så 1 månad efter bröllopet damp tackkorten ner hos gästerna :-) mycket tack vare dig, TACK för den. Kram Anna. P.S gulligt av din make :-)

2008-09-12 @ 11:55:03
URL: http://alovesand.blogspot.com/
Postat av: Anna

Anna:

Vad kul att era tackkort blev bra, våra också! Dock undrar jag hur ni gjorde med dem? Jag tycker att de var lite "sladdriga" och man måste ju fästa dem på något stabilare, hur gjorde ni???? Vi valde tackkort som hade måtten 20x15. Tacksam för svar!! Kram!!!

2008-09-12 @ 12:00:25
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Otålig

Meeeen skriv nu vad som kom på posten igår :-)

2008-09-12 @ 12:52:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0