Fredag



Fredag igen
och jag hade förberett mig på att mötas av ett vinterlandskap när jag tittade ut imorse, men istället var det 7 grader varmt och duggregn. Blåsten från inatt hade dock satt sina spår då den dragit fram likt en tornado på balkongerna, träd, växter och annat skräp låg huller om buller så det blir till att röja upp senare idag.

Påväg till jobbet slog det mig att det är första november i morgon men att det fortfarande inte är helt kalt på träden, flera olika trädsorter har faktiskt mycket löv kvar. När jag bara leker med tanken så brukar det väl det vara löv fritt vid denna tiden, men jag kan ha fel, beror nog på att det knappt varit frost ute än.


Idag arbetar vi inte hela dagen då det är dag före röd dag i almanackan, så egentligen borde jag lägga på ett kol här, men det är så lugnt och skönt här idag, de flesta har tagit en semesterdag dagen till ära så tempot kommer nog att bli därefter för oss andra som är kvar här ;-)     

På återseende!

Kommentarer
Postat av: Madelene(Landvetter)

Hej du underbara tjej.

Hoppas allt är bra med dig.Själv är allt bra min lilla docka har 4 kompisar här hemma i dag och dom leker för fullt.Vad skall du hitta på i helgen? Ha en jätte myssig helg.Kram.

Maddis

2008-10-31 @ 11:46:41
Postat av: Anonym

Hej :)

Först måste jag bara säga att ni har det otroligt fint hemma :)..

- Era gråa soffor är riktigt snygga och jag tänkte bara kolla,för jag hittade den på bolagret nu, så tänkte höra om den är skön att sitta i.. eller om den är sten hård

// Jonatan

2009-02-16 @ 20:12:33
URL: http://jontesliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0