Skinande rent!


Bild: Privat

Efter några dagar med liv och rörelse här hemma gapade lägenheten mörk och ensam när jag kom hem ikväll och jag måste säga att det känns lite tomt och trist faktiskt. Inga glada hej när jag klev in genom dörren och ingen god doft av hemlagad mat slog emot mig, det enda jag möttes av var ett skinande rent hem. Innan min "nya släkt" åkte hem idag hade de städat av här hemma, hur rart var inte det? Jag klev in som i en reklamfilm för Ajax med skinande rena ytor och i kylen stod middagsmat att värma bestående av stekt hajmal. Tusen tack för all markservice under dessa tre dagar. Nästa gång får ni komma på en helg så jag kan skämma bort er =) Tur att älsklingen kom hem strax efter mig annars hade jag nog drabbats av s.k lappsjuka ;-)

Imorgon ska jag äntligen hämta vår nya matta som kommit nu, den ska ligga under soffbordet. Som jag har längtat, känns inte riktigt färdig i vardagsrummet utan en mjukt och gosigt matta att vila fötterna på när man sitter i soffan nu när vintern snart står för dörren. 

Hur har ni det en onsdagskväll som denna? Hoppas att er vecka varit till belåtenhet så här långt! Nu är det "Bonde söker fru" och ett stort glas med Brämhults Juice med smak av jordgubb och lime som gäller!

Stor kram!   


Kommentarer
Postat av: Emelie

Men gud vad gulligt!

Härligt att få mkomma hem till ett nystädat hem och inte ha behövt lyfta ett finger!

Händer inte ofta här kan jag säga ;)

Ha en bra kväll! Kramisar!

2008-10-29 @ 20:33:04
URL: http://emmi82.blogg.se/
Postat av: Anna

Emelie:

Ja visst var det gulligt gjort! Det händer inte ofta här heller annars, men idag som sagt hände det. Nästan som i reklamen för Triss, "plötsligt händer det" haha! Jag blev jätteglad i alla fall =) Ha en riktigt skön kväll du också! Stor kram!

2008-10-29 @ 20:39:19
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Fru A

Vilken lyx med tokstädat hem & middag i kylen - vilken toppenfamilj!!

Åhhh, Brämhults jordgubb/lime är min första & än så länge enda gravid-craving. Sååå gott:)!

Kram

2008-10-29 @ 21:44:50
URL: http://frufa.blogg.se/
Postat av: Ida

Hej Anna! Här har det varit en lugn vecka med hemmastudier... Ville bara tala om att Ni har så fint hemma hos Er. Tänkte bara fråga lite snällt om Du inte kan lägga ut några bilder på gästrummet? Skulle vara så roligt att se det. Ha det bra. Kramar från Ida

2008-10-29 @ 22:10:07
URL: http://frutrostek.blogg.se/
Postat av: Sofia

Hej Anna! Så himla snyggt och stilrent ni har det!! Gé-lamporna är jätte, jättefina. Vad kul att du gillade gardinerna i vårt vardagsrum, det värmer! Ha en riktigt bra kväll och sov så gott. Kram!

2008-10-29 @ 22:41:01
URL: http://fiabloggen.blogg.se/
Postat av: Jeanette

Jag drack med lite jordgubb och lime från brämH i går =) Dock gick jag och killen och la oss supertidigt för jag kände mig jättekrasslig. I dag är det nya tag som gäller! Ha en skön dag

2008-10-30 @ 07:41:45
URL: http://helaharligheten.blogg.se/
Postat av: Anna

Fru A:

Ja det känndes shelt ok om man säger så ;-) Ja den juicen är sååå god, älskar även den med hallon, smaskens! Ta hand om dig och magen nu! Kram



Ida:

Tackj snälla, jag ska lögga ut bilder på gästrummet så fort jag fått iordning där inne ;-) Lovar! Ha en bra torsdag! Kraaam



Sofia:

Tack raring! Stor kram!



Jeanette:

Hoppas att du känner dig piggare idag, ibland kan det vara bra att lägga sig riktigt, riktigt tidigt då kan man ofta piggna till från ev förkylning snabbare. Ta hand om dig!

2008-10-30 @ 08:35:02
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: En Älskarinnas Bekännelser

Vad fint av dom att städa innan de åkte! Då fick du ju en chans att sitta ner och slappna av ett tag också.



Hoppas dagen blir fin.

2008-10-30 @ 09:33:00
URL: http://secondlady.blogg.se/
Postat av: Malin S

Min första tabke när jag såg bilden var - åh, så fint de har det. Min andra tanke var lustigt nog, men hmmm det saknas en matta =) Men det hade du ju redan koll på ha ha.

Hoppas du har en finfin dag sötisen !

2008-10-30 @ 11:42:57
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0