Nya handdukar i badrummet..



Bild: Privat

Snart är det äntligen helg, min ska spenderas på bästkusten tillsammans med min älskade mamma. Vi ska ha några "mor & dotter dagar" med förhoppningsvis både shopping och goda middagar, det ser jag väldigt mycket framemot. Jag har en helt underbar mamma (och pappa) som alltid ställt upp och funnits där från det att jag föddes till än idag, saknar både henne och pappa mycket då vi bor långt ifrån varandra numera, men vi talas vid så ofta vi kan i telefon så det går det också, men som sagt ser framemot att träffas imorgonkväll. 

Ja som sagt snart är det alltså helg igen, bara en arbetsdag kvar. Min arbetsdag kommer ske hemifrån imorgon. Det är verkligen lyx att ha den förmånen att kunna arbeta hemma emellanåt, men med den bärbara datorn, uppkoppling mot företagets intranät och bordstelefonen vidarekopplad till mobilen kan jag lika gärna sitta här hemma som på jobbet. Imorgon ska jag förbereda min kommande revision, ska plugga villkor, göra checklistor och lägga upp strategin för att det ska gå så snabbt och smidigt som möjligt, dessutom ska jag skicka in min slutrapport som jag skrivit klart idag, den ska bara korrekturläsas ytterligare en gång, jag är petigare än petigast. Så nog ska jag få fredagen att gå innan det blir avfärd söderut på eftermiddagen när älsklingen är klar med alla sina möten =)

Nu ska jag ta mig en stor kopp rooiboste och värma mig med, känner mig lite frusen idag! 

Stor kvällskram! 


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Mina favorit handdukar. Älskar Lexington=)



Precis som du (och många andra:) har jag världens bästa föräldrar och jag älskar "mor & dotterdagar". Finns inget bättre=)



Du får ta många bilder i helgen:) Ha det riktigt bra och sköt om dig! KRAM

2008-10-09 @ 21:02:17
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Linalotta

Låter som du har en härlig helg framför dig.

Om några veckor ska även jag och min mamma ha en liknande helg, och det är alltid lika kul! =)



Kram

2008-10-09 @ 21:19:45
URL: http://linalotta.blogg.se/
Postat av: Zandra

Ååå fredagslyxa lite är aldrig fel! Får mej att sakna mitt gamla jobb ännu mer.. hahaha ;-)

Jobba lugnt och ha en super duper skön helg på Bästkusten!

KRAM KRAM KRAM

2008-10-09 @ 21:25:04
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Mary

Låter underbart! Jag älskar också att umgås med mina föräldrar, vet inte hur jag skulle klara att bo långt ifrån dem.. Ha en fantastisk helg Anna! Själv flyger jag till Finland om några timmar ;-D KRAM



http://marysfavoriter.blogg.se

http://vintips.blogg.se

2008-10-10 @ 00:21:38
Postat av: Rebecca

Ja, visst det är det skönt att kunna jobba hemifrån ibland ! :) För min del blir det dock trava iväg till jobbet som vanligt denna dag.



Ha en härlig helg på "bästkusten"! :)



Kram!

2008-10-10 @ 05:50:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0