25 oktober 2008



Godmorgon
på er cuties! Vilken solig morgon, inte ett moln på himlen här och 7 grader varmt. Vaknade av mig själv strax efter 08 och har sedan legat kvar i sängen och njutit av att det är lördag. Strax ska jag fixa frukost, är sugen på rostat bröd så det får det bli och en stor kopp te, sedan ska här fortsättas att målas. Jag har blivit helt manisk, började med sängen igår med ett lager grundfärg som om en stund ska utökas till två lager. Spännande!!!

Vad har ni på tapeten idag? Tell me, jag är ju ensam hemma och tänkte mig lite "sällskap" genom att ni skriver några rader ;-) 

Kram kram  

Kommentarer
Postat av: Zandra

Go morrron Anna Panna!:-D

Fasiken va fint de vart med den vita byrån som ny!

På min tapet för dagen står de 1. piggna till från gårdagens lilla utgång. 2 Ut och leta 7 års present och 3. Gå på kalas! hahaha busy busy Lördag!

Hoppas du får en bra helg trots att du är solo. KRAMAR

2008-10-25 @ 09:35:25
URL: http://lillalallas.blogg.se/
Postat av: Anna

Zandra:

Godmorgon Zandra! Ja visst blev det väl rätt bra, jag är riktigt nöjd! Låter som en kul lördag för din del, kanske hittar något till dig själv också när du ska handla present, hehe! Kul med utgång igår också =) Hoppas att du får en riktigt bra dag!!! Kram kram!

2008-10-25 @ 09:38:03
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Sandra Palmqvist

Hej Anna,



Jag har börjat min lördag på liknande sätt som du. Har legat kvar i sängen och bara myst framför tv:n. Frukost har jag lyckats få i mig i form av äggröra med rostat bröd - så gott! Resten av dagen är som ett oskrivet blad men jag älskar helger då jag inte har någonting inplanerat. Det händer nämligen alldeles för sällan.



Gissar att jag, efter en låååång dusch kommer gå en sväng på stan med mina systrar och därefter möta upp maken som just nu sitter på kontoret och jobbar. Stackarn. Tänkte att vi kunde ha en riktigt skön hemmakväll med en massa goda italienska delikatesser som jag vet att han älskar. Hm, får nog planera in en tur till en saluhall också... :)



Jag heter Sandra och har läst din blogg ett tag. Gillar verkligen din goda smak och att du skriver om vardagliga saker. Blir extremt lätt att relatera till då. Keep up the good work!

2008-10-25 @ 10:04:51
Postat av: Dareling

Godmorgon! Här är vädret tyvärr inte lika fint, men man ska väl inte klaga... Har nämligen precis gått upp. Skönt med helger när man får sova tills man vaknar av sig själv!

Dagen är inte planerad, men ikväll ska jag möta upp en kompis och gå ut och äta Tapas för första gången. Trevligt!



Lycka till med målandet. Jag är säker på att det blir jättebra! Kram

2008-10-25 @ 10:14:26
URL: http://dareling.blogg.se/
Postat av: Anna

Sandra Palmqvist:

Tack snälla för att du tog dig tiden att knåpa ihop en kommentar, glad jag blev =) Låter som du kommer att ha en härlig lördag och det där med en massa italienska delikatesser ikväll låter inte helt fel, har ni plats för en till? haha ;-) Önskar dig en toppen lördag och tack för dina snälla ord! Kram



Darling:

Godmorgon du nyvaknade =) Jag älskar när man får sova till man vaknar, då känner man sig riktigt utvilad. Åh tapas är supergott tycker jag, så du kommer få en good kväll ;-) Ta hand om dig och tack för din kommentar, kul när folk tar sig tid att skriva några rader! Stor kram och trevlig lördag!

2008-10-25 @ 10:35:04
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag ska på julmarknad! Liiite väl tidigt för min smak egentligen, men det är strålande vackert väder och det är ju bara så mysigt att komma ut i friska luften.

Dessutom ska jag dit med världens finaste vän och hennes lille pojk som är min gudson, mycket bättre sätt ´än så att tillbringa en ledig dag kan jag inte komma på!

Kram

2008-10-25 @ 10:36:52
Postat av: Linalotta

Du inspirerar mig verkligen till att springa å köpa vit färg och börja måla =)

Jag har en loftsäng som är träfärgad (=tråkig), men den har tillhörande skrivbord, hyllsystem och självklart en stege...så, nja, jag vet inte om jag vill ge mig in på det :S

Jag ska satsa på att ha en skön lördag och träffa några vänner.

Hoppas att du har det riktigt bra, och lycka till med sängen.

Kram

2008-10-25 @ 10:38:37
URL: http://linalotta.blogg.se/
Postat av: Madeleine

Solen var här i morse också men har tyvärr övergått i mulet och blåst nu. Men är det höst så är det!

Ska bli riktigt spännande att se när du målat klart allt och det är riktigt kul när man kan göra om med små medel.



På tapeten idag står lite allt möjligt, men först slutet på nyhetsmorgon och en dusch. Ha en riktigt mysig dag och måla bara möblerna nu. Inga golv eller väggar;)

KRAMAR

2008-10-25 @ 10:48:17
URL: http://livetuppochner.blogg.se/
Postat av: Anna

Sandra:

Det är ju mindre än två månader till jul så julmarknad funkar härligt väder dessutom =) Önskar dig en mysig dag med din vän och gudson, låter precis som du säger perfekt! tack för dina rader! Kram



Linalotta:

Det är verkligen skoj när man är klar med en möbel, men just nu under tiden är det mindre roligt, det är dessutom svårt att måla sängen känner jag nu, får se hur det blir helg enkelt när det är klart, men orkar du så tycker jag absolut att du ska måla om dina möbler, det är som att få nya möbler med bara lite färg, kul tycker jag! Kraam



Madeleine:

Ser att det börjar komma lite moln här också nu, dock inget som döljt solen ännu, men som du säger dte är ju höst så man vet ju aldrig. Jag tycker dte är spännande jag också med all målning, försöker låta bli golven och väggarn, jag själv är dock vit prickig, haha! Önskar dig en härlig dag!!! Stor kram!



2008-10-25 @ 10:51:55
URL: http://starwoman.blogg.se/
Postat av: Malin S

Morning sunshine !

Jag jobbar idag. Säljer krämer och läkemedel till odd Mollyklädda piffiga kvinnor och söta pensionärer =) Står alltså på Apoteket och knapprar kommentar till dig, fy på mig ;) Senare idag har jag inga särskilda planer faktiskt. En soft lördag =D Duktig du är som målar så mycket. Vilken energi ! jag beundrar den. Ha det så bra idag ! Kramar.

2008-10-25 @ 11:27:24
URL: http://malinsmacblogg.blogg.se/
Postat av: Maken

Hej babe - själv har jag Hans på ingång och Jonathan på utgång. Njuter av underbara Helsingborg och saknar dig något oerhört... kyssar



//Jens



2008-10-25 @ 11:33:03
Postat av: Anna

Malin S:

Vad busig du är som skriver till mig från Apoteket, lite småcoolt ;-) Hoppas du har det bra och att du bara har trevliga och glada kunder. Här målas det, just nu måste jag vänta i x-antal timmar på att färgen ska torka skrapar otåligt med foten ;-) Ha en bra dag och mysig kväll, jobbar du kanske imorgon också? Kramar



Maken:

Läääängtar massor efter dig, Ranga är snäll och håller mig sällskap dock ;-) Kyssar

2008-10-25 @ 12:08:22
URL: http://starwoman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0